Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Hu Bazzzzzzzzzzzz++++Elé…

#898216 TrendMan

Hu Bazzzzzzzzzzzz++++

Eléggé megindult néhány dolog az utóbbi percekben ...

usa infla

#898213 TrendMan Előzmény: #898208

Elsőre a perpetuum mobile fals teóriájának átültetése az üzleti életbe.

Nem hangzik meggyőzően, hogy ebből így energiát lehet kivenni, kíváncsi lennék az energiamérlegre.

usa infla

#898208 matgab Előzmény: #898048

tegnapelőtt vettem Novus Capital II-t (NXU.US)

Egy SPAC, ami nagyon érdekes technológiát "talált fel" az energia tárolására...

Amíg süt a nap és termeli az áramot addig egy daru pakolgatja fel a hatalmas betontömböket egyre magasabb "toronyba". Amikor meg le kell adni az áramot, akkor a betontömböket leengedi és azok kinetikus energiája lesz elektromos energiává alakítva...

Azaz valóban zöld, nem úgy , mint az akkumulátorok , mert nincs néhány év múlva keletkező veszélyes hulladék.

Gyakorlatilag azon az elven működik mint ahogy az osztrákok működnek 30 éve: amikor olcsó az áram, átveszik a magyaroktól, feltolják a vizet a hegyekbe és amikor drága az áram, akkor meg visszaengedik a vizet és visszaadják az áramot. Csak nem kell hozzá se hegy, se víz.

Tegnap felment 10%-ot és ma is +10%-on van...

Gondoltam csak szólok...

S&P 500 rodeó

#898042 TrendMan Előzmény: #898017

Eddig jónak tűnik, bár a mezőgazdasági pilóta édesapja is ezt mondta az orsó előtt.

S&P 500 rodeó

#898017 TrendMan

Jól megrángatták.

Megfigyelésem, hogy ilyen esetben legalább 3x kell pozíciót váltani, hogy az ember nyeregben maradjon és jó irányba álljon.

Eddig kettő megvolt és jónak bizonyult.

A harmadik vétel is megtörtént.

Vajon most jön a nagy pofára esés?

Mi lesz most?

pánik vs fomo

#897961 Koffein
Úgy látom, hogy a mostani jelentéseknél, eléggé vékony a határ, a pánik eladás és a fomo vétel közt...

META

#897911 Koffein Előzmény: #897440

Most hogy rájöttek, hogy az eu leszarja, hogy mennek, vagy maradnak, úgy döntöttek, hogy egy 500milliós piacot mégsem jó otthagyni...

"Egyáltalán nem akarunk kivonulni Európából."

A vicc az egészben, hogy csak az fb siránkozik, twitter, tiktok, snap, megtudja oldani ezeket a dolgokat, csak az fb zsarol a szólásszabadság fő hirdetője... XD

Másik oldalról viszont, …

#897429 matgab Előzmény: #897354

Másik oldalról viszont, ha az 5 éves grafikonját nézzük, akkor a csatorna alja környékére érkezhetett...

Szóval lehet ez egy kisebb esés után még felpattincs...

Szerintem ez a kitárazás…

#897354 Koffein Előzmény: #897059

Szerintem ez a kitárazás még csak ízelítő volt, ha eu-ból kivonulna, amit szerintem nem fog, akkor a 100-as szinteket is látni fogjuk még...

Ettől függetlenül, eléggé rájuk jár a rúd... Peter Thiel is lelép az fb igazgatótanácsából, hogy Trump kampányát támogassa... meta is viszi a pénzt, meg virtuálisan megerőszakolnak nőket a meta világba..

jelentési szezon

#897054 TrendMan Előzmény: #897012

Kérdés, ha lesz is ugrás, akkor mekkora és mikor?

Jelenleg húzogatja, húzogatja, hol le, hol fel, egy kis dombra lecsücsülünk vajon?