Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#88699 Hathor Előzmény: #88696

van longod?

nekem nagyon meleg ez a nap, de tudatomban ott van a további menetelés.. hamarosan lezárnak a shortosok..

#88659 Hathor Előzmény: #88654

azt hiszem..

lesz itt még W esés... de addig fel kell menni az első csúcsig ;-)

futik alakulnak.. hatit veszik

#88654 Waszeitung Előzmény: #88651

Örök bullban ez is sok :D

Egyszerűen nem akarja senki eladni most a jóféle részvényeit,no majd amikor a 2e ft os Oti is drága lesz...

#88499 _pda_ Előzmény: #88425

választhatsz holnapra táblát magadnak az új avataromból ;-)

jöhetne már tényleg egy kis korrekció, ennyi fehér gyertyát egymás utánban, csak a márciusi leöntést követő felrántásban láthattunk

#88454 Waszeitung Előzmény: #88429

Pubba nem kell napfény :D

Bud pl pár nappal ezelőtt amikor bux 14100 ről pattant,hambiék csak utánunk korrekcióztak,persze nem a mi hatásunkra :D

#88453 Robag Előzmény: #88427

Nem ismerem a szerzőt. Évekkel ezelőtt hallottam, de hasonló szituációban mindig eszembe jut. :)

#88448 Waszeitung Előzmény: #88429

Pubba nem kell napfény,shortügyileg jól néz ki Oti + Rg,Molly-n kár volt húzni...

Bud pl most amikor bux 14100 ről pattant,usa utánunk következő napon kezdte korrekciót,persze nem azt mondom hogy a mi hatásunkra :D

#88429 Kissherceg Előzmény: #88423

még jövhéten is innen fogom, hétközepén megyek majd haza. Lépek is, süt a nap, nagy ritkaság :D

#88423 Waszeitung Előzmény: #88415

Van amikor a farok csóválja :D

A gondolatmenet ugyanaz mint nálad,"feltörekvőket"adják be először...amúgy párszor csodaszépen előrejelezte a mutyisztáni piac a másnapi hambis cselekvéseket,nehezen is értem én eztet :D

Szigetországból nyomod még?