van longod?
nekem nagyon meleg ez a nap, de tudatomban ott van a további menetelés.. hamarosan lezárnak a shortosok..
van longod?
nekem nagyon meleg ez a nap, de tudatomban ott van a további menetelés.. hamarosan lezárnak a shortosok..
azt hiszem..
lesz itt még W esés... de addig fel kell menni az első csúcsig ;-)
futik alakulnak.. hatit veszik
Örök bullban ez is sok :D
Egyszerűen nem akarja senki eladni most a jóféle részvényeit,no majd amikor a 2e ft os Oti is drága lesz...
Korrekció megvolt,mehetünk tovább fel....
választhatsz holnapra táblát magadnak az új avataromból ;-)
jöhetne már tényleg egy kis korrekció, ennyi fehér gyertyát egymás utánban, csak a márciusi leöntést követő felrántásban láthattunk
Pubba nem kell napfény :D
Bud pl pár nappal ezelőtt amikor bux 14100 ről pattant,hambiék csak utánunk korrekcióztak,persze nem a mi hatásunkra :D
Nem ismerem a szerzőt. Évekkel ezelőtt hallottam, de hasonló szituációban mindig eszembe jut. :)
Pubba nem kell napfény,shortügyileg jól néz ki Oti + Rg,Molly-n kár volt húzni...
Bud pl most amikor bux 14100 ről pattant,usa utánunk következő napon kezdte korrekciót,persze nem azt mondom hogy a mi hatásunkra :D
még jövhéten is innen fogom, hétközepén megyek majd haza. Lépek is, süt a nap, nagy ritkaság :D
Ez tetszik,miből van?
Bud tessék figyelni! :D
Van amikor a farok csóválja :D
A gondolatmenet ugyanaz mint nálad,"feltörekvőket"adják be először...amúgy párszor csodaszépen előrejelezte a mutyisztáni piac a másnapi hambis cselekvéseket,nehezen is értem én eztet :D
Szigetországból nyomod még?