Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

korábban eladott részvényeim

#880651 matgab Előzmény: #880568

K+S ha csak a mai napot nézzük, már -5%... A faktor az olyan beton biztos, mint a halál meg az adó...

#880332 matgab Előzmény: #879600

régen írtam ide...

K+S részvényeimet ideiglenes szándékkal de eladtam 15.85-ön...

#879600 matgab Előzmény: #879591

korábban eladott részvényeim mai teljesítményei:

Affirm +15%,

Array: +10,4%

Enphase: +7,5%

Xpeng +5,5%

Riot Blockh: +4,5%

Century Aluminium: +10,9%

SWN.US: +7,3%

Nio +6%

Anglogold Ashanti: +5,5%

AMC: +3%

Alibaba+2,8%

ZTO: +2,7%

Ebay+2,%

Meglévő részvényeim:

Corsair: +3,3%

NNDM: +1,7%

CLEU: +0,45%

Socket Mobile: -0,63%

K+S -4,9%

K+S

#879586 matgab Előzmény: #879221

Kijött a Q3-as K+S report.

https://www.kpluss.com/.downloads/ir/2021/kpluss-q...

Természetesen jó matgab-os részvényként viselkedik, azaz egy kellően pozitív reportra is -10% minuszba csapták be a részvényt.

Pedig a reportban mit látok? Közel 1,7 milliárdos impairment visszaírást. A Bafin vizsgálat továbbra is tart , annak vonatkozásában, hogy a 2 mrd-os akkor megképzett értékvesztés helyes volt-e. Bár akkor a Bafin keveselte az összeget- ha most visszaírták, akkor nem tudom mit vizsgálnak még rajta, effektíve meg sem kellett volna képezni.

A mostani eredményekben még nincs benne egy antitrust vizsgálat miatti üzletág eladás eredménye- amit a management úgy gondol, hogy végig fog menni- ennek hatása 200 millió lesz, ha összejön.

Megerősítették a múltkor adott megemelt várakozásokat 630m EBITDA.

Akkor mi a francnak ütik be 10%-kal???

Cleu

#879537 matgab Előzmény: #878008

Acadia is jól kilőtt az eladásomat követően. Mindig eltalálom, hogy mi fog kitörni és eladom előtte.

Northern data

#879530 matgab Előzmény: #877999

https://ir.northerndata.de/news/adhoc/northern-dat...

KPMG is elmehet a pitsaba! Gyakorlatilag befeleztetik a részvény árát , azzal hogy huzakodnak a beszámoló jóváhagyásával, aztán egyszer csak megvilágosodnak és aláírják.

Ez gyakorlatilag tiltott piac befolyásolás!

Vagy nyilatkozzák le előzetesen, hogy hülyék vagyunk, nem értjük az ügyfél könyvelését és nem értünk a kripto folyamatokat sem, ezért kérjük a befeketőket, hogy várjanak egy kicsit, amíg megvilágosodunk...

+30% ma...

Ti meg fogadjunk, hogy nem játszottátok meg megint a faktort!

Lending Club

#879286 matgab Előzmény: #879278

Még jó, hogy visszavettem a K+S-t...

Igaz visszavételem után jött a szokásos 10%-os korrekció, de azóta ment a héten 15%-ot felfele! :-)