Érdekes lenne azon vitázni, hogy a világ gyorsan változik-e vagy sem.
Érdekes lenne azon vitázni, hogy a világ gyorsan változik-e vagy sem.
Nekem ez az ürge kicsit zagyva, bár kedvesen pöszít és ez érdekességet kölcsönöz neki (de nem feltétlenül hitelességet).
Nyilván a kriptovadász műsorban nem fognak ellenérveket felsorakoztatni.
pl.
44:40:
A mobiltelefon kapcsán:
"Azt csinálom, hogy eladom a viselkedésem, cserébe ingyen használom a szolgáltatást."
Hogy is van ez?
aszondják, év vége fele kitárazás, jövő év elején visszatárazás, és 150e-400e közé tehető a bitcoin csúcsa jövőre kb jövő év közepére... hát kiváncsi vagyok :)
e meg mi a fene? egy éjszaka alatt +40%ot ment???? ShibaInu nyerőt kutyikojnba tolja a nép? :)
Shiba 0,00005948 volt ma... ! Az brutál, két hete nézegettem, hogy vegyek-e és akkor 0.00000780 körül volt...
A többi kripto esik, ez meg megy fel 30%-kal!
Amit megfigyeltem mostanában , hogy a kriptós részvények már a kriptok mozgása előtti napon elkezdenek hevesen mozogni, mintha valaki bennfentes módon tudná, hogy másnap esni/emelkedni fognak a kriptók árfolyamai, pedig pont fordítva lenne logikus.
Most olvasom
"Tegnap elindult a kereskedés az első Bitcoin ETF-fel, a ProShares Bitcoin Strategy ETF-fel, ami iránt viszonylag magas befektetői érdeklődés mutatkozott. A BITO kód alatt kereskedő alap 5,4%-os pluszban is járt napközben, de végül 4,9%-os emelkedéssel zárta a napot."
Akkor ez valami olyasmi jel, mint amikor a Coinbase tőzsdére ment? XD
Téteket meglehet tenni, lefordul, vagy áttöri és jöhet új ATH? :)
Bitcoin, szépen lekereskedhetőek a szintek... irány új ath... még nincs is hype,ha megjön, akkor irány a hold és azon is túl... :P
A BTC szépen húzza magával az ETH-ot is, plusz az NFT őrület is, de inkább a btc megugrása...
A nagy lemaradó, a Doge, amíg a többi coin kitört és újabb tothemoon cunamit indított, addig lemaradóként átlag 0,23 környékén mozgott... most szorul a hurok, ha sikerül kitöretni, irány 0,30... talán ehhez Musk tweertjéhez lenne szükség :P XD
köreik venni akar még olcsón :)
Nemi egyenlőtlenségek a cryptoban. Ezeknek az amerikaiaknak már tényleg mindenről ugyanaz jut az eszébe.
Musk: "Hamster has mad skillz!!"
https://twitter.com/elonmusk/status/14429061267779...
ééés a Hamster coin megindult +81% :)))