Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Arra emlékszem nyeregett…

#878911 Ibiza Előzmény: #878891

Arra emlékszem nyeregették dobrevék az eus pénzeket.

ahang "vezényelte" le az előválasztásokat, aki civil szervezet és nem pontosan ismert a háttere.

Ma már számtalan módja van a támogatásnak.
A bitcoin miért maradt fenn? főleg a havala intézményével keverve iszonyat pénzek mozgathatóak nyom nélkül.

a jobbikos autó karambolozott benne a szavazólapok meg suska.

Csak jelzem, gyurcsóti azt mondta zaj a soroshoz köthető. Ezt indulatból mondta a haveri sajtó lehozta majd visszavonták.

érdekes cikk
Gyurcsány Soros pénzéből támadja vetélytársait? (magyarnemzet.hu)

"...Gyurcsány Ferenc korábbi kijelentése mögött, amely szerint jobb nem tudni, honnan érkeztek a támogatások miniszterelnöksége idején a baloldalhoz."

és érdekes recept, hiszen gyurcsóti is igyekezett szétbombázni az akkori baloldali megállapodást.

A tendencia és az erővonal erősen látszik.
1. van a neoliberál-náci vonal az Európai egyesült államok elvével, a nyílt társadalom abnormalitásával és a muszlim megszállóival.
2. Magyarország gyarmati státuszát nem akarják elengedni. Helytartót, kollaboráns hazaárulót akarnak a fenntartásához. Mint anno csermanek az oroszoknak (nemzetközi támogatással).

Az első az világ flow a második az ránk vonatkozik ezért a kettőért vagyunk teljes nyomás alatt. Ezért ezt csak mi érezzük.

Megélhetési gyerekgyártó…

#878909 walex Előzmény: #878904

Megélhetési gyerekgyártók támogatása visszatér az adózó és gyermeket nevelők kárára, ez borítékolható a korábbi ténykedésük alapján.

Attól, hogy egy új ember van előre tolva, még ugyanaz a szrkupac lesz mögötte támogatóként, akik meghatározták az elmúlt 30 évet.

Kíváncsi vagyok, hogy direkt átengedi-e a hatalmat a Fidesz nekik 2002-2010 memóriafrissítés gyanánt és utána 4/5-del jönnek vissza vagy nyerni akarnak.

Mindkettő esélyes a lépéseik alapján, mintha még nem lenne eldöntve.

win-win

#878908 Rokiróka Előzmény: #878898

Az honnan jött, hogy Soros embere? Ezt sosem fogom átlátni, hogy az emberek mért nézik le ennyire a civileket a politikában.

Amit matgab mond, attól én is tartok. Az a baj, hogy semmi nem lett lecserélve. Hiába kiabálja MZP, hogy leváltottuk az ellenzéket. Kurvára nem. Ugyanazok a semmirekellő haszonleső politikusok vannak mögötte, akik eddig az ellenzéket képezték. Az, hogy egy új vezető van előttük, teljesen mindegy, hogy ki pénzeli (ha pénzeli valaki).

A másik félelmem az Gyurcsány személye ebben a helyzetben. Nehezen látom azt a forgatókönyvet, hogy a DK-val megerősített összefogás elszámoltatja a DK elnökét. erre semmi esély. Plusz biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány megpróbál rátelepedni MZP-re. Ha behódol, ugyanott vagyunk. Ha ellenáll, kockáztatja a hat párti összefogást.

Nekem egyébként szimpatikus MZP. Nem értek egyet egy csomó dologgal vele kapcsolatban, de ez az alúról szerveződés számomra imponál. A Momentum valami hasonló volt az élmény korábban. De ez az ideológia nélküli "mi vagyunk az új arcok" szajkózás nekem csak annyit jelent már, hogy "mi még nem loptunk, had lopjunk mi is".

Egyértelmű és egyetlen l…

#878904 matgab Előzmény: #878891

Egyértelmű és egyetlen lehetséges központosító erő MZP volt az ellenzék részére.

Neki nincs múltja és nem gyülölik semelyik ellenzéki oldalról sem.

Ha a DK lett volna a nyerő, akkor a Jobbikos szavazók nagy részét mindjárt elbukták volna és a Mi Hazánkos szavazókat is, vagy a Polgári Választ is. Sokan talán még az MSZP szimpatizánsok sem szavaztak volna rájuk, hiszen őket elárulta a DK.

Ellenben MZP nem vállalhatatlan senki részére- simán ráadják az Orbán elleni szavazatokat.

Nem is lehetett volna más döntés.

És a másik fontos, hogy neki a választásokig sem lesz pártja, nem fogják a párttársak kompromittálni, nincs olyan pozicióban , ahol bárki bármivel le tudná járatni, mert akin nincs felelősség, nem kell teljesítenie, az nem is hibázik.

Esetleges győzelme esetén meg -mivel pártja nincs, de szakértőkre politikai hátszélre szüksége lesz- majd az aktuális listás eredmények alapján leosztja a jattot minden támogatónak érdemei szerint.

Okos döntés volt ez az ellenzék részéről.

Aztán mi lesz, ha nyer? Ki hogyan fog kormányozni, meddig tud egy koalicióban maradnak a gyurcsányék, mikor kezdik aláaknázni az egységet, meddig marad a jobbik egy DK-val egy platformon- azt nem tudom.

Szerintem a korrupció nem fog csökkeni, annak csak kedvezményezetti köre fog változni- sőt esetleg nőni fog. Ami biztos, hogy egységes stratégia kevésbé lesz, az meg, hogy az embereket támogató intézkedések jönnének, az szinte kizárt. Jöhetnek vissza a megszorítások, a támogatások - családvédelmi "reakciós intézkedések" visszavétele, kamatemelések stb stb.

#felfele azaz #tothemoon

#878903 Koffein

nagyot megy a fiatalok körében, érdemes figyelni, hogy hol ismerték meg... ha a fidesz nem fogja meg a youtube nemzedéket, akkor innen irány lefele s mzp-nek ténylegesen felfele... ezt anno írtam is, egy nemzedék felnőtt, egyre többen vannak, sok öreg fideszes elment vadászni a covid miatt... szóval jó műsort fogunk kapni... a politikai hirdetés nem fog annyit hozni, mint egy partizán, zshow time stb megjelenés...

win-win

#878898 Spade Előzmény: #878891
MZP ugyanúgy soros embere mint a momentumos cseh katka akikett ő hozott vissza kanadából. MZP a hódmezővásárhelyi kisérleti egér volt , eddg. Gyuribá karigerit támogatta fullosan, a negylelkúen a Bp-nek vírusra ajándékozott több milla ájrót karigeri égette el a kampányában. De miután az elsőkörben a választási csalások ellenére is csak második lett a mi gerink és a közvélemény kutatások is MZP-nek több esélyt adtak gyuribá eküldte a selyemzsinort gerinek ezért a hirtelen mégis visszalépése annak ellenére h nem ütötte el a villamos. Persze gyuribá embere gyurcsány is, tehát klárika-MZP csata win-win volt számára. Ezzel karigeri politikai pályafutása leamortizálódott, de különösen gyurcsányné klárika szopott meg mert egy politikai outsider is rommá verte, innen nehéz lesz bármikor is komolyan visszajönnie. Kár volt gyurcsánynak elindítania Ha kimarad és nem nyernek 22-ben akkor 26-ban komoly esélye lett volna, ezt (is) feri elkúrta. Azért végül feri főleg az elsőkörben 2 csapással ütött legalább egy legyet,mert a dk lett az ellenzék vezető megkerülhetetlen ereje. Lerombolva az mszp,momentum,jobbik hármast és büszke lehet rá h a szarbol (ahogy szokta) hozta vissza magát és a DK-t a politikai életbe

Túl gondolod, nem gondol…

#878891 Koffein Előzmény: #878884

Túl gondolod, nem gondolnám, hogy Soros Gyurcsányon keresztül osztogatna. Azt megteszi saját maga, a bejáratott csatornákon keresztül. Akit nagyon támogattak, az Geri volt, külön alapítvány a választásokra, ami a második fordulóra oka fogyottá vált... elégetett pár száz millát...az is lehet, hogy Gyuri bácsi írta sms-ben Gerikének, hogy át kell adni a stafétát MZP-nek :P

Minden négy évben utolsó harc van, de mégis vissza jönnek ugyanazok az arcok, nem tudnak mást csinálni. Látjuk, hogy mennyire kapaszkodnak a képviselői székbe, lásd Széll Berni, Hadházy s társaik... jól jön havonta a milliós fizu, új iphone, szolgálati autó, akkor is, ha ilyen durva diktatúra van.. ha így nézem, akkor mindegyik Don Vitya embere XD :P

MZ/X jelentkezz!

#878885 TrendMan Előzmény: #878882

Nem követtem a sztorit, hogyan került a húsos bödön közelébe MZP.

De, ha már tippelni kellene, akkor a NER nagy Zajt fog csapni (Már-ki-hogy-tud?) és MZ/X-et fogja emlegetni:

Egyébként a NER ettől a kimeneteltől jobban tart, mint bárkitől, aki közvetlenül köthető Gyurcsányhoz.

megmalmozták juhászt mos…

#878884 Ibiza Előzmény: #878882

megmalmozták juhászt most megmalmozták gyurcsányt? nem hinném. Irtam vagy gyurcsóti gondolkodott nagyban vagy a fidesz.
MZPnek szerintem pártot kell alakítani vagy mozgalmát pártosítani. Még mindig azt mondom gyurcsótin keresztül van a pénz, ő a kollaboráns a soros vonalhoz, ő a neolibsi tégla.
Tényleg ez a harc lesz a végső. Ha most nem nyer az ellen akkor mehetnek a kukába, új erőt építenek.

Lehetnek új pártok, de a…

#878883 Fornit Előzmény: #878880

Lehetnek új pártok, de a régi emberek beszivárognak, vagy a háttérben de ott lesznek. Pont mint eddig.

Hát igen :) Kíváncsi vag…

#878882 Koffein Előzmény: #878880

Hát igen :)

Kíváncsi vagyok, hogy most a NER mit lép? Gyurcsányozni már nagyon nem lehet, mert MZP nem Feri embere... az átlag gondolkodásúak most azt hiszik (az ellenzéki oldalon), hogy le van győzve Feri, MZP még ma éjszaka átveszi a DK-Jobbik-Mommentum-LMP kulcsát és tiszta, szent, keresztény emberként levadássza Orbánt, utána Mészárost, Rogánt, és így tovább, hogy a Csillagba rothadjanak meg... :)

Semmiféle ellenzékváltás…

#878880 walex Előzmény: #878879

Semmiféle ellenzékváltás nincs, amíg ott van az MSZP, LMP, DK, PM, lila köcsögök a háttérben.

Majd akkor lesz ellenzékváltás, ha ezek mind kihullanak és új pártok lesznek helyettük új emberekkel.

Márki ugyanaz a kategória, mint Karácsony.

Nyertek egyszer egy választást és azóta is abból élnek.

egy kis demagógia, tudto…

#878875 Ibiza Előzmény: #878873

egy kis demagógia, tudtommal ebben voltak infrastrukturális fejlesztések.
Voltam kint mert kisgyerekként is voltam, és sajnáltam volna ha kihagyom.
Én imádom a természetet szeretek "halászni vadászni"
Ősi ösztön az emberben a vadászat. Aki nem érezte a zsigereiben az nem tudja.
Nem vagyok hivatalos vadász és engedélyem sincs. Horgászengedélyem az van.
Kittenbergeren, Széchenyin Molnár Gáboron nőltem fel.
Kettős érzésem volt a kiállítással kapcsolatban:
1. erősen taszított a sok kitömött állat és trófeák tömkelege.
szerintem nem jó üzenete volt a bejáratnál az agancsokból összerakott hatalmas szarvasnak, miközben a fenntartható vadászat és a természet szeretete volt a mottó.
2. nekem a vadászat az, hogy cserkelem a vadat, próbálok túljárni az eszén, ha sikerül elejteni az öröm ha nem akkor boldogan nézem, rácsodálkozom a szépségére ahogy elszáll vagy elszalad. Tisztelem az állatot, olyan állatot ejtek el minek minden porcikáját elfogyasztom felhasználom.
3. nekem erősen visszataszító a mai vadászat,
- egyrészt a félelmetes technika, távcső, hőkamera, 1000m-re pontosan lövő sniper puska. Ez nem vadászat ez céllövészet.
- a szarvas bika a kan vaddisznó, húsa ehetetlen, ha lelövik akkor levágják agancsát kiveszik a fogát a többit veszni hagyják. Ez mi?
Miközben fenséges szépség egy nagy szarvasbika, élve többet ér.
- mint írtam én a cserkelést tartom vadászatnak, vagy lesben áll és vár, nyomokból olvas nézi a vadcsapásokat és ott ejti el a vadat.
de nem, ma már vannak etetések és azon lövik ki az állatot, ez mi? etetésen távcsővel...
- vannak fővadászok akik "vadásztatnak" ők kiismerik a terület vadjainak a mozgását, a szokásaikat a mozgásukat és ott löveti ki a menő csávóval, ha többet fizet jobb vadat kap.
4. miért volt jó a kiállítás. városi körülmények között mutatta be a természetet az állatokat: a sok idióta futkosó, mobilozó gyerek közül talán 10%-nak átment valami ebből. Meglepő módon a mai gyerekek zöme nem látott még tehenet vagy disznót sem közelről, hát még vadállatokat a valós méretükben.

Vicces a sztori, a tiszt…

#878874 Koffein Előzmény: #878872

Vicces a sztori, a tiszták összeálltak a koszosokkal, hogy legyőzzék a legkoszosabbakat... miután a legkoszosabbakat fellógatták, a koszos csapatot is fellógatják, és a legvégén a tiszták maradnak... csak koszosok nélkül a tiszták lófaszt se tudnak csinálni, de sebaj.. megkaptuk a showműsort :))

Véget ért a vadászati ki…

#878873 walex

Véget ért a vadászati kiállítás.

1,3 millió látogató állítólag. Ennek egy része amolyan Honfoglalós iskolai látogatás, mint egykor annál a borzalmasan pocsék filmnél a 90-es években.

A KDNP fővadászának ötlete kicsit sokba került a magyar adófizetőknek.

MZP áll nyerésre.Láttam …

#878872 walex

MZP áll nyerésre.

Láttam vele készült interjút, mert azonkívül, hogy 2-3 éve egy választási győzelemből él, az asztalra nem rakott le még semmit.

Nem a hiteles ember jut róla sem az eszembe. Korszakváltás, rendszerváltás úgy, hogy mögötte vannak azok, akik az elmúlt 30 évben meghatározták a baloldalt.

Igazán hiteles. :)

alkotmányjogászkodás

#878869 Ibiza Előzmény: #878864

kettős beszéd kettős mérce a neoliberál nácizmus alapja.

Beteg agyuk szerint semmi nem jogszerű amíg nem ők vannak hatalmon.
ha ők kerülnek hatalomra akkor a jog csak felesleges kötöttség, hisz ők tudják mi kell az elmaradott hordáknak, ők a kiválasztottak.