Regisztráció Elfelejtett jelszó

win-win

Rokiróka Előzmény: #878898

Az honnan jött, hogy Soros embere? Ezt sosem fogom átlátni, hogy az emberek mért nézik le ennyire a civileket a politikában.

Amit matgab mond, attól én is tartok. Az a baj, hogy semmi nem lett lecserélve. Hiába kiabálja MZP, hogy leváltottuk az ellenzéket. Kurvára nem. Ugyanazok a semmirekellő haszonleső politikusok vannak mögötte, akik eddig az ellenzéket képezték. Az, hogy egy új vezető van előttük, teljesen mindegy, hogy ki pénzeli (ha pénzeli valaki).

A másik félelmem az Gyurcsány személye ebben a helyzetben. Nehezen látom azt a forgatókönyvet, hogy a DK-val megerősített összefogás elszámoltatja a DK elnökét. erre semmi esély. Plusz biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány megpróbál rátelepedni MZP-re. Ha behódol, ugyanott vagyunk. Ha ellenáll, kockáztatja a hat párti összefogást.

Nekem egyébként szimpatikus MZP. Nem értek egyet egy csomó dologgal vele kapcsolatban, de ez az alúról szerveződés számomra imponál. A Momentum valami hasonló volt az élmény korábban. De ez az ideológia nélküli "mi vagyunk az új arcok" szajkózás nekem csak annyit jelent már, hogy "mi még nem loptunk, had lopjunk mi is".