eszed mint a borotvahab.. köszönöm a tárgyszerü javítást.
eszed mint a borotvahab.. köszönöm a tárgyszerü javítást.
baseball sapka, szalmakalap, papírcsákó...
A "nullás"gép mindent hasonló problémát megold ...
;)
A lányom kedden megy táborba de a hajához nem nyúlok, még véletlenül sem! (erre nem valószínű, hogy találnék megoldást ...)
:)))
Vedd elő a Gillette®-et és adj neki! Vagy vágd le az egészet géppel 1mm!
Uhh, nagyon dühös vagyok magamra, a fiam haját vágtam........
Táborba megy holnap, 14 éves....
Hátul szépen felnyírtam neki, végeztem, teljesen jó lett, de elöl észrevettem valamit, és kiakartam igazítani, de nem állítottam át a gépet, és belevágtam a hajába elöl kb 1 cm, kis darabot,,,,,,,
Áhh, kész vagyok, százszor levágtam már a haját, ilyen még nem volt......
A fiam is dühös rám, én is magamra,...........megyek, megvígasztalom............
akkor nem szerenék a helyében lenni.
jin-jandban is fekete és fehér alkot egy egészet, de mindkettöben benna van a másikból is legalább egy pöttyni..
a természet egyensúlyra törekszik.. elöbb-utóbb minden a helyére kerül.
nem nagy dühi csak bosszant tegnap vettem 2396on és beraktam eladásra 349xre majd módosítottam 545re mert eddig 50pontot benne hagyok az emelkedésben.. persze simán eladtam volna.
Ma beleadtam 3444en és tudtam a 71es aljat.. nem volt idöm itt szöszölni azért beraktam 333xre a DT vételt ahol néha pattan...naná,hogy 71en fordul nanááá
nem nagyon bosszant mert várom a nagy fehéret..
Asszem ezt a topikot neked csinálták. =(
Reméljük azért te is keresel néha, kár lenne ilyen pontos kontraindikátort elveszteni.
azt hiszem mindekit tanít a piac............
hogy mentem volna inkább szarni, amikor lezártam az otp shortomat...
én meg shortban, a dögvész miatt....most mit mondjak? Elég jel a jelenlétem ebben a topicban....
Mi a lóhere van itt már 3. napja?
Hétfőn reggel még dögvész volt,most meg tépnek minden indexet!
Fuck!
Pozi nélkül vagyok egy ideje,na de ez!
nem panaszkodunk ha nyerünk :))
Akkor sok sikert mindkettőnknek, holnap kalandra fel!
Csak nehogy fal legyen, amiről mindketten pattanunk, nem szeretnék holnap ugyanitt társalogni veled :))
Jó pihenést!
:-)
nekem is ilyen terveim vannak :-)
én is zártam a shortjaimat és csak végignéztem az emelkedést
Persze csak módjával stoppok bent :-)
Azért még alszok rá egyet, de holnap ilyenkor már tényleg nem akarok passzív besz**iként itt siránkozni, akkor már inkább jöjjön egy-két szűk stoppos bukó... Már az is kisebb gáz lenne, mint ez a szánalmas mozizás.
Nono!
Ilyen dühből szétkereskedésből jött már össze elég szép bukóm.
Főleg olyankor, amikor az azt megelőző bukót akartam kompenzálni ASAP.
Nem, mert egyetlen jó döntésként letettem az otp shortról, de a múlt heti bukómat simán visszahozhattam volna, ehelyett 3 napja nézem komolyabb kereskedés nélkül, hogy minden száguld.
Tegnap azon dühöngtem, hogy ha bármelyik blue-ba beleveszek reggel vakon, akkor is komoly plusszban szállhattam volna ki, mára ez fokozottan igaz :((
Holnap ha a fene fenét eszik is szétkereskedem magam, aztán legfeljebb újra itt dühizek :))