Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#87944 GáborGábor Előzmény: #87940

A "nullás"gép mindent hasonló problémát megold ...

;)

A lányom kedden megy táborba de a hajához nem nyúlok, még véletlenül sem! (erre nem valószínű, hogy találnék megoldást ...)

:)))

#87943 Zabás Előzmény: #87940

Vedd elő a Gillette®-et és adj neki! Vagy vágd le az egészet géppel 1mm!

#87940 hosszhuszár Előzmény: #87917

Uhh, nagyon dühös vagyok magamra, a fiam haját vágtam........

Táborba megy holnap, 14 éves....

Hátul szépen felnyírtam neki, végeztem, teljesen jó lett, de elöl észrevettem valamit, és kiakartam igazítani, de nem állítottam át a gépet, és belevágtam a hajába elöl kb 1 cm, kis darabot,,,,,,,

Áhh, kész vagyok, százszor levágtam már a haját, ilyen még nem volt......

A fiam is dühös rám, én is magamra,...........megyek, megvígasztalom............

#87913 Ibiza Előzmény: #87891

akkor nem szerenék a helyében lenni.

jin-jandban is fekete és fehér alkot egy egészet, de mindkettöben benna van a másikból is legalább egy pöttyni..

a természet egyensúlyra törekszik.. elöbb-utóbb minden a helyére kerül.

nem nagy dühi csak bossz…

#87889 Ibiza

nem nagy dühi csak bosszant tegnap vettem 2396on és beraktam eladásra 349xre majd módosítottam 545re mert eddig 50pontot benne hagyok az emelkedésben.. persze simán eladtam volna.

Ma beleadtam 3444en és tudtam a 71es aljat.. nem volt idöm itt szöszölni azért beraktam 333xre a DT vételt ahol néha pattan...naná,hogy 71en fordul nanááá

nem nagyon bosszant mert várom a nagy fehéret..

#87881 Ozzy_ Előzmény: #87706

Asszem ezt a topikot neked csinálták. =(

Reméljük azért te is keresel néha, kár lenne ilyen pontos kontraindikátort elveszteni.

#86306 rbbj11 Előzmény: #86188

én meg shortban, a dögvész miatt....most mit mondjak? Elég jel a jelenlétem ebben a topicban....

#86188 Atesz11 Előzmény: #86166

Mi a lóhere van itt már 3. napja?

Hétfőn reggel még dögvész volt,most meg tépnek minden indexet!

Fuck!

Pozi nélkül vagyok egy ideje,na de ez!

#86162 Scipio Előzmény: #86137

Akkor sok sikert mindkettőnknek, holnap kalandra fel!

Csak nehogy fal legyen, amiről mindketten pattanunk, nem szeretnék holnap ugyanitt társalogni veled :))

Jó pihenést!

#86154 kelvin Előzmény: #86120

:-)

nekem is ilyen terveim vannak :-)

én is zártam a shortjaimat és csak végignéztem az emelkedést

Persze csak módjával stoppok bent :-)

#86137 Scipio Előzmény: #86135

Azért még alszok rá egyet, de holnap ilyenkor már tényleg nem akarok passzív besz**iként itt siránkozni, akkor már inkább jöjjön egy-két szűk stoppos bukó... Már az is kisebb gáz lenne, mint ez a szánalmas mozizás.

#86135 Robag Előzmény: #86120

Nono!

Ilyen dühből szétkereskedésből jött már össze elég szép bukóm.

Főleg olyankor, amikor az azt megelőző bukót akartam kompenzálni ASAP.

#86120 Scipio Előzmény: #86116

Nem, mert egyetlen jó döntésként letettem az otp shortról, de a múlt heti bukómat simán visszahozhattam volna, ehelyett 3 napja nézem komolyabb kereskedés nélkül, hogy minden száguld.

Tegnap azon dühöngtem, hogy ha bármelyik blue-ba beleveszek reggel vakon, akkor is komoly plusszban szállhattam volna ki, mára ez fokozottan igaz :((

Holnap ha a fene fenét eszik is szétkereskedem magam, aztán legfeljebb újra itt dühizek :))