Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

hüje f..k

#879188 Koffein Előzmény: #879183

jaja, elég lett volna pbd csatornáján megnézni egy két beszámolót, de erre is lusták ezek a politikusok :P

vicc a pali, kapott egy pár mattot és tovább tolná a szekeret... minél jobban vissza akar térni a politikába, annál nagyobb gyomrost fog kapni..

napi woke

#879166 Tapasz Előzmény: #879165

Ne ez a manusz volt itt Magyarországon? Mint ha ő beszélt volna valamilyen szinpadon itthoni politikusokkal?

napi woke

#879137 Fornit

https://index.hu/kulfold/2021/10/26/jim-banks-rach...

"A Twitter amerikai közösségi mikroblog-szolgáltató felfüggesztette Jim Banks, Indiana állam republikánus kongresszusi képviselőjének hivatalos fiókját, miután bejegyzésében férfiként utalt Rachel Levine-re, az ország első transznemű négycsillagos katonatisztjére – számolt be az amerikai sajtó alapján az MTI."

Kép

Kína megnyerte a kiberháborút

#878871 Ibiza Előzmény: #878866

mindenhol lennének meglepetések, "célt tévesztett" ez tuti kamu csak nem akarták a pontosságot bemutatni meg hát nem is tudhatják mi volt a valódi cél.
A haditechnikából jönnek a civil alkalmazások, a video a cd az ssd memóriák a lézer a led a helymeghatározás a különböző anyagok.

Már nem kérdés a nagy országok simán elpusztíthatnák a másikat, még ha be is vinnék az első csapást akkor automatikusan indul az ellencsapás.
Most az elviselhetetlen veszteség elérése a cél, egy lokális támadás/védekezés ami aránytalan veszteséget okoz. Ami nincs arányban az elérhető előnnyel.


észlény :D

#878870 Ibiza Előzmény: #878863

a szolgáltatóktól meg lehet venni az előfizetői névsort akár korra szűrve is, ha csak le nem tiltották a szerződéskötéskor a nyilvános státuszt. Az online telefonkönyvben is lehet kotorászni. De gondolom a szolgáltatóknál is lehet embert találni aki súg.
Szerintem ezek be vannak járatva. 2-3 lépésből bárki ellenőrizhető, bárki adatait meg lehet találni.
Ne feledjük a telefonos elkérhetőségünk ott van az orvosnál a szolgáltatóknál a biztosítónál, szomszédnál.. nem beszélve a saját levelezés, hirdetés és a közösségi felületek.