Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Kovács Gergely - Puzsér Róbert - Schiffer András - Vona Gábor

#878217 Ibiza Előzmény: #878202

nagyon gyenge ez a kutyapártos, látszik, egy brahi párt és túlnőtték magukat. Csak a párttámogatásra hajtottak most meg politizálni kellene, terveket kovácsolni. Max stratégia majd ők lesznek a mérleg nyelve és ebből megélnek.

előválasztás

#878215 Ibiza Előzmény: #878201

igen ismerős, ugyanezt végigcsináltam, szerencsére februárban kezdtem de akkor meg a járvány tizedelte a szakembereimet.
3hónapra tervezett felújítás 5hónap alatt lett meg... 90%osra
ikea bútorelemeket még most is vadászgatni kell.. minden cucc pl ablakok késett vagy 30napot (de legalább a régi áron)
Igen, ikeák, barkácsok csurdig, csak hétköznap délelőtt tudtam valamit intézni.
A májusban rendelt konyhapult kő augusztusra lett meg amit 3 hétre vállaltak.
Festő vállalkozó mondja, jön ember, fest napi 25-30ezer ha máshol igérnek 35öt másnap nem jön.
Jön még a kutyákra dér.

előválasztás

#878214 Ibiza Előzmény: #878192

Nézd, az emberek jól élnek, kialakul bennük egy másodlagos igény (ha éhes vagy és a létedért küzdesz akkor taposol előre) kiállnak a bálnákért a melegekért, de csak olyan aláírtam és adtam 2000Ft-ot elánnal. Szelektíven gyűjti a szemetet, nem dobálja el a szemetet amikor látják, bio meg laktózmentes meg fenntartható a hívószó.. megnyugszik ő tett a klímáért. nem szik marhát mert az metánot böfög.. de ennyi. Megvan a maga világa, amíg erre nincs veszély addig neki ez megfelel. Van lakás, elfogadható bér, autó, gyerekek, tudja taníttatni, különórák, gyors internet menő teló..el tudnak menni nyaralni.. Saját magára is költhet kicsit, pasik szép bicskát, órát vehetnek, 1-1 nap bulihorgászat, majdnem csajozással a helyi kocsmában.. autóra 1-2 matrica...1-2 piros fityegő mintha rallis lenne.. Elmondja nem érdemes vállalkozni mert mindent a mészáros kap..ha megy a vállalkozásod akkor meg elveszik..
A politikusok és az ellenzéki média is tehet róla ilyenek az emberek, mit hall? lopnak jacht, magánrepülő... már nem érdekli "mindegyik ilyen" csak a saját világát éli. média tele mindenféle szörnyűséggel agyonverte, megkínozta. Aztán beindul benne valami, legyen harc, fotel forradalom.. jól megmondja a véleményét a gaz orbánnak meg alá is ír az ellenzéknek.. választás előtt ezért elgondolkodik.. adóemelés? rezsitámogatást elveszik? úúútálom a zorbánot de nincs jobb.. vagy inkább el se nem megyek szavazni..

előválasztás

#878201 Koffein Előzmény: #878196

Ne is mond :)

Ikea tele, konyhatervezés időpont 10e, de másfél hétre előre tudsz időpontot foglalni. Ahhoz hogy bejuss egy laza szombat reggel, sorba kellett állni, mert a forgó ajtó nem bírta azt a mennyiségű embert, aki be akart menni, mindenhol sor, konyhatervezés 20perces sor, szekrényeknél egy két kérdést feltegyél 5-10perc, mire sorra kerülsz... és még mennyien vannak, minden osztályon... ááh...

Lakást felújításra, január februárba kértem be ajánlatokat, augusztus szeptemberre vállalták be, volt olyan ablakos, aki kijött lemérte az ablakokat, mondta majd küldi az ajánlatott, két hét után rátelefonáltam, hogy hahó mikor küldi, erre azt mondja, hogy nincs ideje elkészíteni, mert annyi melója van, de inkább nem várat tovább, visszamondja.

és ez nem Budapest specifikus, hónap elején Keszthelyi obiba bementünk, ami fullra tele volt és ami meglepett, a csempékért majdnem verekedtek az emberek... volt egy nőci, aki hisztirohamot kapott, mert egy hét múlva érkezik az a csempe, ami neki tetszik és persze tegnapra kellett volna... pörög a felújítás rendesen...

Régi, megkímélt bútorokat ingyen adtam, meghirdettem, akik el is jöttek, mondhatni romák, azok közül is kettő, azért jött, hogy szívesen felújítaná a lakást (oké nem most, majd hónapok múlva), de a bútorok nem érdeklik, akit érdekelt volna, annak az volt a baj, hogy a képen kisebbnek nézett ki.. persze a méretek is felvoltak tüntetve, de azt nem tudta értelmezni.. mondom tüzelőnek se kell? áááh van gáz... hűtő? van benne alumínium. a se kellett... megoldottam, de ugyanez a sztori 6-7évvel ezelőtt úgy nézett ki, hogy 2-3 nap alatt üres volt a lakás, most meg lomtalanítót kellett fogadnom... :)

Valahogy én is úgy érzékelem, hogy sokkal kevesebb a szegény, van pénz mindenre, autóra, benzinre, nincs hiszti, hogy 465 ft a benya, tele a város autóval, vásárlóval...

előválasztás

#878196 matgab Előzmény: #878192

Tetszik nem tetszik az emberek nagy része jobban él. Az utcákon már olyan mennyiségű luxus autó megy, hogy az elképesztő. Hogy honnan lett ennyi embernek ennyi pénze (vagy hitele?), azt nem tudom. Vállalkozók, kripto őrültek, tőzsdei befektetések, ingatlan, dorgfutárok? Nem tudom. De bazzeg a takarítónő szem lesütés nélkül kért el 10 óra munkáért 40.000 forintot. Az 20 nap meló esetén nettó 800e ft!! (és onnan indult , hogy 20-at kér alapra, de megnézni, hogy mennyi ablak stb stb- úgy lett 40. De volt aki úgy kezdte, hogy 70-100 között indul, aztán majd meglátja!

És akkor az még "csak" egy rosszul fizetett takarítói munka , kivitelezők manapság, ha egy kalapácsot fel kell emelni, az már 50.000.

Múltkor a céghez kijött egy zárszerelő, WD40-et belefújt a zárba 3 mp alatt, azt mondta, hogy akkor 25e Ft!!

Pályakeződk -gazdasági vonalon nettó 300 alatt már szinte nincsenek. Nettó 400-450-et akarnak kapni azok is , akiknek 3-4 év tapasztalata van.

Szóval amikor ilyen anyagi progresszió van, akkor nem fog senki sem tüntékizni, sőt jön az SZJA visszatérítés meg a 13. havi nyugdíj. Bohóckodhat ez a hiteltelen ellenzék, de újabb 2/3 fog jönni.

Nekem egyetlen hiteles párt a Polgári Válasz - ennek a vezetője szavazott a 13. havi nyugdíjra nemmel, mondván , hogy az amúgy sem fenntartható helyzetet súlyosbítja csak.

előválasztás

#878192 Koffein Előzmény: #878189

Ez azért van, mert így elaljasították és akinek még van gerince, az messziről elkerüli a politikát. :)

Amúgy lenne megoldás, csak lusták vagyunk, ha nem is mindnyájan, de az emberek többsége az. Nem állunk ki senkiért és semmiért. Kis ügyekért, ami minimálisan értin bennünket, akkor megindul a tömeg, lásd internetadó, vasárnapi boltbezárás, rabszolgatörvény (amivel egyet is lehet érteni, meg nem is), az ominózus o1g, oszt ennyi... megindul a tömeg, hogy tüntikézzen a tanárok mellett? vagy a tűzoltók mellett? vagy a rendőrség mellett? az orvosok, ápolók mellett? mert nem csak covid első hetében kell tapsikolni, hanem most is ki kéne állni mellettük... szóval, amíg nem tudunk ügyek mellé oda állni, tüntetések által kifejezve a mindenkori kormánynak, hogy ez qrvára nem tetszik, addig ez a színvonaltalan műsor fog menni újra és újra... most kb így érzem...

előválasztás

#878189 Ibiza Előzmény: #878156

"..Kurcsánynénál Karácsony is jobb."

apám ne sirass.. "karácsonyt miniszterelnöknek?" élj te olyan országban.

nem tűnt fel? semmilyen új párt nem alakul, semmilyen értelmes ember nem jelenik meg a politikai körben. Miközben az emberek 50% azt mondja nem találja meg a számára ideális pártot a politikai palettában. A meglévő pártokból arra szavaz akiben egy kis hasonlót vél felfedezni mint ami az igénye.

előválasztás

#878188 Ibiza Előzmény: #878156

elemzők már régen mondták, ne legyenek kétségek 100%, hogy a dobrevet hozzák ki győztesnek. Gyurcsótány elfogadhatatlan a népeknek, dobrev mögé rakták az összes gyutacsot. JAkabot bepalizták, mondták hozza a figurát és jó lesz, programfélét csak csótányné mögé raktak a többiek csak a lop lop, majd elszámoltatjuk meg jól lecsukatjuk süketséget nyomták, karigeri meg a nagy mamlasz de kis cuki szerepet nyomja.A zajos gyerek meg eljátsza az okosparaszt az igazmondó juhász szerepet.

előválasztás

#878154 Koffein Előzmény: #878152

Várjuk ki a végét, még MárkyZay visszaléphet a kedvéért :)

Nemcsak Toroczakiék lehetnek a mérleg nyelve, hanem a kutyák is, ha sikerül elindulni. Szerintem sok bizonytalan húzza be rájuk, akiknek nem felel meg egyik oldal sem. Habár, egyre többen mondják orrot befog és behúzzák, akár Dobrevre is..

előválasztás

#878152 walex Előzmény: #878147

Pedig sejthető volt.

Nem a semmirekellő, Budapestet megbénító mosolygós gyerek lesz a kihívó.

A parízeres hüle gyerek meg nem is tudom, mit várt a szakállas hazaárulóval egyetemben.

Orbán vagy Gyurcsányné, ez lesz a fő kérdés, de ne írjuk le Toroczkaiékat sem. Könnyen előállhat olyan helyzet, hogy egyiknek se lesz 50%-a.

Micsoda találat! Te jó é…

#877913 walex Előzmény: #877885

Micsoda találat! Te jó ég!

Ekkor sz@rt már régen láttam.

Az 0:08-nál Szájer? :)Va…

#877900 Fornit Előzmény: #877885

Az 0:08-nál Szájer? :)

Valamiért ez a dal jutott eszembe: :))


Régen se néztem az X fak…

#877893 TrendMan Előzmény: #877887

Régen se néztem az X faktort (igaz néhány ismerősöm igen:) de én ebben nem vagyok olyan biztos.