Régen se néztem az X faktort (igaz néhány ismerősöm igen:) de én ebben nem vagyok olyan biztos.
Régen se néztem az X faktort (igaz néhány ismerősöm igen:) de én ebben nem vagyok olyan biztos.
Ez azt is mutatja, hogy kiket tekintenek a szavazóiknak... ennyire lecsövesedett a nyóc ker, hogy erre van igény? ez az a szint, amikor 10másodperc után az x faktorba leállítják az előadót, és ha nem távozik elég gyorsan a biztonságiak rásegítenek... :D
Miért?
A kisembert és Rózsi nénit akarják megszólítani.
Esetleg Rózsi néni és Pista néni unokáját.
Azért elgondolkodtató, azért, hogy a Fudan ügy élét elüssék, bevállalnak egy ilyen sztorit, úgy, hogy köztük is van meleg... gondolom megnézték, megmérték, talán kiszámolták, hogy így is megéri meglépni, mert nem az ellenzék tematizál, hanem a kormányon lévők..
"vizsgálja Brüsszel, hogy a sérti-e a homofób jogszabály az Európai Unió pénzügyi érdekeit"
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210918/uj-vizs...
Nem kap pénzt ? Kitől ?
:D
Megy a nagyotmondó verseny.
Induljanak a szlovák, román választáson, a külföldi, nem magyar jelöltek támogatásában már úgy is profik.
Ez bagázs legalább annyira ellenszenves nekem, mint anno az SZDSZ.
ez a Hadházy nem bír balhé nélkül meglenni... habár e nélkül a kutya se figyelne rá...
jaja, de csak addig, amíg az <öngyilkos osztag> mondja, ha hatalomra kerülnek, akkor már nem lesz diktatúra, de ugyanúgy megy minden tovább... csendben, majd megépül a fudan is, csak másként, a velencei tóval se történne semmi, az oktatás sem javulna, mint ahogy az egészségügy sem, putyinnal ugyanúgy randizgatnának, mint ahogy ping bácsival, ha már a nagy diktátor ilyen szépen leszervezett mindent... szomorú dolgok ezek...

ne kukacoskoggyá.. diktatúra van oszt punktum.. ha mást mondol akkor náciskodol.. meg szabad se nem mersz lenni..
ez nem előválasztás, ez csak színjáték.. gondoljunk bele, az milyen előválasztás, amikor már előre lehet tudni, hogy ki lesz a befutó? :)
nézzünk körül, pest megye tele van karácsonyos plakátokkal, meg néhány klárikással, a többiek a kanyarba sincsenek... ja és a youtubeon is tolják a műsort,ki se lehet nyomni, klárika és karigeri... néha fegyőrt is bedob, de leginkább karigeri és klárika... ez alapján előrevetíti, hogy ki fog kiállni ov ellen...
pár éve volt botrány, hogy mészárosék átvették a reklám plakátok felett az uralmat. ha az összes reklám tábla a ner kezében van, akkor hogy is van az, hogy karigeri és klárika néz le a járókelőkre?
Ezek a moslékosok mit össze nem szerencsétlenkednek.
Tojok az előválasztásra, de ezt nem arra találták ki, hogy minden kerületben győzzön a "legjobb"? Erre össze-vissza lépegetnek vissza a másik javára.
ner huszár a csóka csak belül lázadozik. jön a száján, lopnak meg ner, meg mindent elvesz mészi, közben harap a zsiros témákból.. Népstadionban is jobban csinálja mint a vadember és persze oda is bekerül.. ez elég életszerű egy ilyen kemény diktatúrában.
Milyen rugalmas ez a Márta, körbe járja a moslékot.
LMP -> MSZP -> Jobbik
kosz :))
ingyen sör és örök élet lesz a szerződés megkötése........., abban szereplő fizetési feltételnek.......... a 75 % előre fizetési . Mondjuk Mészáros Group 100 % -ra írta ajánlatát
gratulálok! :)
látod, ekkora diktatúra van, hogy még nyertél is ;o))
hmmmmmm Gárdony -Agárd-Velence háromszögben lenyomta a Mészáros Catering Groupama ajánlatát. Meg most sem hiszem el, majd a szerződés aláírása után ingyen sor lesz a Sup-na
Kamu. Az egyik vállalkozásomon keresztül ismerem ezt a rendezvényszervezői és a hozzá szerveződő szakmát.
Ők sem szentek, kizsákmányolták az alájuk vállalkozókat.
Senki fejéhez nem tartottak fegyvert adja el a céget.
Sokan földbe álltak az egy év kihagyás miatt, sokan ki is használták a helyzetet, sok cég így nullázta le az alvállalkozói tartozását. Elárulom, a többség azért hagyta abba mert megszüntették az állami jegytámogatásokat amivel kamuztak ez a pénz ment körbe. Majd csak figyeld a céget eladók hova mennek.
Lehetett tudni idén májusban elindul a téma.
Az árak sem voltak egyformák, a csillagos ég és az éhbér között vállalták be a rendezvényeket. Sokan karteleztek sokan minden ár alá mentek, eszetlenül akár 40%-al is.
Minden válság tisztító tűz.