Mindent is megvesznek.
A lényeg,hogy 1000 felett ragadt. Veszik rendesen.
Mindent is megvesznek.
A lényeg,hogy 1000 felett ragadt. Veszik rendesen.
ilyen tenderekkel egyszerű lesz a visszafizetés...
"A keretmegállapodás keretösszege nettó 300 000 000 000 Ft."
Újra 1000 felett!
Valószínű itt is ragad.
Látom eddig még nem sokan tankoltatok fel belőle.
Én nem értem azokat akik azt hiszik, hogy a Fidesz menekülne.
2022-ben ki más nyerné a választást? A DK? a Jobbik? A Momentum? Az MSZP, vagy az egyesült ellenzék? Ugyan már...
Ezek a pártok, ha előválasztást csinálnak és egy -egy jelöltet állítanak, akkor kevesebb szavazatot kapnak, mint amúgy kapnának. Egy jobbikos szavazó nem valószínű, hogy elmegy majd az előválasztáson nyerő MSZP-s jelöltre. Ráadásul a Fidesz sem hülye. Az ellenzék előválasztási kampányában simán részt vehetnek a Fideszes aktivisták és azokat az ellenzéki jelölteket fogják előre tolni, akik vagy esélytelenek, vagy már megvan hozzájuk a megfelelő titkos szolgálati anyag a lejáratásukra.
A fidesz meg hozni fogja nagyjából a szokásos szavazó táborát. Magyarul, ha nem is 2/3, de az 50% az bőven meglesz.
Nem azért lopnak egyre többet, mert kétségbe vannak esve, hanem azért mert egyre mohóbbak és egyre biztosabbak abban, hogy 2022 után sem lesz elszámoltatás és számon kérés...
400 milliárd.
Az brutál sok, amit vissza is kell majd fizetni.
Lesznek olyan pofátlanok, hogy az MNB finanszírozza (adófizetők pénzén) a 400 milliárdos kötvény bulit?
Nagyon kell nekik az AH, előtte a Digi és a többi.
Közel a választás, látszik, hogy sietnének ezzel is, hogy "megmentsék Gyurcsánytól" maguknak.
1000 bőven túlhúzva sikerült,majd nagy realizálás lett.
Jöhet újra az 1000.
Csak nehogy kiderüljön, hogy Rogán apánk intézője megint borított egyet belsős információ birtokában.
szerintem fog ez feljebb menni, csak eljátszották a szokásos hintát.
Kell egy kis lóvé és ilyenkor eljátszák ezt. Kis pénzzel eszetlenül felhúzzák és amikor jön a sok speki, akkor nyakon öntik őket az olcsón vett papírokkal.
Ha a végén egy pár papír náluk marad, akkor legfeljebb ingyen növelte a részesedését.
Master 8x-ozás se volt normális, de ez se.
Bukóra készülnek a fiúk.
csak nehogy sírás legyen a vége :)
nem tartom kizártnak, hogy ekkora akvizíciókra részvény nyomtatás jön... minél magasabb az árfolyam, annál jobb...
jáááj de beteg az emelkedés :)
Azt gondolom az egykor kiszállt NER tagok most- hogy az AH az összes állami rendezvénnyel együtt bekerülni látszik a csomagba -megpróbálnak mind agresszíven visszaszállni.
Szépnek szép emelkedés, de normálisnak nem mondanám.
1130. Most nyertem volna vissza az egykori csúcsmennyiségű pénzem, ha tartottam volna és nem vettem volna minden más szart, ami szintén beesett.
Gratulálok a türelmedhez! Nyugodt ember lehetsz! Ami jó a mai világban! :)