volt türelmed...
Brutális, MP feeling. Csak megy és megy, korrigálni nem akar. Szépen megy bele a lóvé.
R959! sajnos nem tbsz számlán van a a fele de már nem tudtam átkötni....vagy részvényt lehet idén nyitottra átrakni?
Szép forgalma van.
Jövő hét érdekes lesz, hogy meddig tart ki a lendület.
Megy bele a lóvé, mint a Masternél amikor megindult.
Tartom és bővítettem.
Ürgéket kiöntötték az elmúlt hónapokban. Most már farkasoknál vannak a részvények. Hamarosan jön a farkasüvöltés.
cca fél éve AH egyik fejese ekejtett egy megjegyzést 4Ig kapcsolatban , nem ártott volna figyelni.
szerintem nem Freesoft-osodás van.
A Freesoft idején tiszta magyar mutyi volt, épp annyi pénzt hagytak a cégben, hogy nullára kihozzák, az akkori főtulajok gyakorlatilag beszámláztak maguknak.
Most azt látom, hogy pl. az étteremben állandóan hosszú sorba kell állni és ha nem ér le kajálni az ember f12-re akkor felfalják a kaja választékot, mint a sáskák, mert annyi 4IG-s jön le kajálni. Tehát létszámban jelentősen bővültek.
Egy ilyen kis gömböc cég esetében az eredmény nagyon nehezen kezd el jönni, mert rengeteg a tanácsadói díj, rengeteg plusz költség a megvásárolt vállalatok integrációja, illetve központi irányítás költségei is megnőnek (akárcsak a fejvadászat is).
Ilyen szempontból csoda, hogy egyáltalán plusszos eredményt tudott jelenteni.
Aztán két lehetőség van, vagy konszolidálják a céget és elkezdi önteni a nyereséget, vagy addig szervezgetik oda vissza, amíg a központi- irányítási költségek egyre csak nőnek és az irányítás hiánya miatt a vállalatok üzleti oldala is elkezd gyengülni.
Most nyilván a piac azt árazza, hogy önteni fogja a nyereséget. Ez egy reális szcenárió is lehet.
"Freesoftosodik" a cég, hogy csak ennyi nyereség lett?
Ma ürgeöntés lesz ilyen eredményre szerintem.
Igen, a véleményére én is kiváncsi vagyok (esetleg visszaszállt?) anno a régi 450-900as áron nagyon beletalált!
Vajon Kisshercegnek mi lehet a meglátása? :)
ha mastarplast árfolyam szintjéig repül, akkor értékeltségben kb MTelekom szintjén lenne. Ezt reálisnak gondoljátok?
Venned kellett volna. Ma lehet 800 felett zár.
Utoljára mikor néztem 650 nel küzdött!
ideje volt, ma féléves jelentés, és reméljük Masterplast-ig repül