Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a betett chartot és információt.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a betett chartot és információt.
Hétfő munkaszüneti nap az Egyesült Államokban - a munka napja. Korlátozott kereskedési idő pénteken, hétfőn zárva.
2021. szeptember 3 -án, pénteken a piac bezárása után a Deutsche Börse bejelenti az indexek pontos változásait - beleértve a részvényértékeket és a kibővített DAX40 -et.
A DAX40-el a kereskedés csak 2021. szeptember 20 -tól, hétfőtől kezdődik.
Sziasztok, jó reggelt!
Ha továbbra is húzzák az időt, de folytatják a háromszöget, akkor a "d" hullám még vissza jöhet 15.940 környékéről a hsz. alsó vonala környékére és csak utána fel a hsz. felső vonalához. Utána jöhetne az "e" hullám.
Ha nem húzzák az időt, akkor erőből is felvihetik, mert már meglehetne a kis a-b-c,
Minden borul a hsz. áttörésével, vagy 15.724 letörésével.
A célárak ebben az esetben a rajzon.

Mint a rajzon korábban látható a háromszög alsó vonala felett egy kevéssel.
Köszönöm. Én kicsit lejjebb vártam még, úgy mint reggel, de úgy tűnik, hogy megint előbb fordult, kb. ott, ahol te nyitottad a longot.
15.797-nél nyitottam longot. Persze ebben benne van a nyitási költség is.
Lenthor, te itt 15780 körül nyitsz longot, akár a 22 órás zárás előtt?
Ez is a Futures amit betettem, csak a Tradingview-n. A prompt itt DAX Index néven lenne a bal felső sarokban.
Lenthor a DAX futures chartot tette fel a DC-vel, te meg a DAX prompt chartot úgy látom. A kettő között időnként elég észrevehető különbségek vannak, illetve vannak különbségek az egyes brókerek platformjain látható gyertyák szintjei között is.
Érdekes nálam nem ment el addig. Fura, hogy ekkora eltérés van. Esetleg van valami extra beállítás nálad a DC-n?
https://www.tradingview.com/x/duxHGl4q/
15.850 kisebb ellenállás.
Fontos lenne fölé menni, mert innen ha akar le is fordulhat.