Én a 15840-től lefelé tartó 5. hullám 5. hullámára gondoltam, hogy még nincs kész, de 15724 felett kész lehet.
Én a 15840-től lefelé tartó 5. hullám 5. hullámára gondoltam, hogy még nincs kész, de 15724 felett kész lehet.
Jó reggelt!
Köszönöm a chartokat!
Ha letöri a hsz. alsó szárát, akkor a 15.724 figyelmeztető jel, ha alá esik az baj lenne long szempontjából.
Ha háromszög, akkor ne öt hullámot keressél, hanem a-b-c hullámokat a két szár között..
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat. Én is pont ezt néztem. Nekem úgy tűnik, mintha a legutóbbi csúcsról indult 5 hullámos esés 5. hulláma még nem lenne kész (de 15724-ig kész lehet). Bár - ahogy a chartodon is látszik - éppen a trendvonalig ért le, 15760 környékére.
Sziasztok, jó reggelt!
Futuresen megint leértünk.
Közel van a 15.724. Alá nem kellene zárni, mert akkor az irány lefelé lesz.
Felfelé a 15.970-et kellene áttörni.

Prompton a második kísérlet a felfelé történő kitörésre! Mindkétszer a medvék visszaverték a próbálkozást. A háromszögben nem sok hely maradt.

Prompton a második kísérlet a felfelé történő kitörésre! Mindkétszer a medvék visszaverték a próbálkozást.
Miután már közel van a nagy lefordulás időpontja és a nagy befektetőknek meg kell szabadulniuk a hatalmas mennyiségű longjaiktól (és ezt mindenki egyszerre nem teheti, mert azonnal beszalad az árfolyam) ezért látványos leöntéseket láthatunk mostantól a kereskedésekben.

Letörtük a 15.850-et. Elvileg most vissza kellene menni 15.900 fölé kevéssel, majd lefelé még mélyebbre.

Szerintem 15.860-ig leengedhetik, az az emelkedés 50% környékén van, bár akkor már közel a GAP zárás lehetősége, akkor pedig a 61,8% és 15.840 körül:
https://www.tradingview.com/x/D15bzqHe/ Az nem tudom belefér-e a csésze formációba, de onnan jól kilőhetne.
Itt keresném az új belépőt, a tegnapit végre sikerült normálisan lezárnom.
DAX kosár részvényeit és az EUWAX sebesség mérőjét lehet követni!
https://trading.boerse-stuttgart.de/
A tegnapi csúcs az akadály, addig el kéne mennie a daxnak, na onnantól két verzió van :)
Hónap elején nyitás után az alapok (nyugdíj, biztosítás stb.) vásárolni szoktak.
Hónap végén, mint tegnap eladnak, hogy a tagoknak történő kifizetést biztosítsák.