Ez is a Futures amit betettem, csak a Tradingview-n. A prompt itt DAX Index néven lenne a bal felső sarokban.
Ez is a Futures amit betettem, csak a Tradingview-n. A prompt itt DAX Index néven lenne a bal felső sarokban.
Lenthor a DAX futures chartot tette fel a DC-vel, te meg a DAX prompt chartot úgy látom. A kettő között időnként elég észrevehető különbségek vannak, illetve vannak különbségek az egyes brókerek platformjain látható gyertyák szintjei között is.
Érdekes nálam nem ment el addig. Fura, hogy ekkora eltérés van. Esetleg van valami extra beállítás nálad a DC-n?
https://www.tradingview.com/x/duxHGl4q/
15.850 kisebb ellenállás.
Fontos lenne fölé menni, mert innen ha akar le is fordulhat.
Az a-b-c hullámokat csak úgy jeleztem, nem biztos hogy addig mennek és ott fordulnak.
Én a 15840-től lefelé tartó 5. hullám 5. hullámára gondoltam, hogy még nincs kész, de 15724 felett kész lehet.
Jó reggelt!
Köszönöm a chartokat!
Ha letöri a hsz. alsó szárát, akkor a 15.724 figyelmeztető jel, ha alá esik az baj lenne long szempontjából.
Ha háromszög, akkor ne öt hullámot keressél, hanem a-b-c hullámokat a két szár között..
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat. Én is pont ezt néztem. Nekem úgy tűnik, mintha a legutóbbi csúcsról indult 5 hullámos esés 5. hulláma még nem lenne kész (de 15724-ig kész lehet). Bár - ahogy a chartodon is látszik - éppen a trendvonalig ért le, 15760 környékére.
Sziasztok, jó reggelt!
Futuresen megint leértünk.
Közel van a 15.724. Alá nem kellene zárni, mert akkor az irány lefelé lesz.
Felfelé a 15.970-et kellene áttörni.

Prompton a második kísérlet a felfelé történő kitörésre! Mindkétszer a medvék visszaverték a próbálkozást. A háromszögben nem sok hely maradt.

Prompton a második kísérlet a felfelé történő kitörésre! Mindkétszer a medvék visszaverték a próbálkozást.
Miután már közel van a nagy lefordulás időpontja és a nagy befektetőknek meg kell szabadulniuk a hatalmas mennyiségű longjaiktól (és ezt mindenki egyszerre nem teheti, mert azonnal beszalad az árfolyam) ezért látványos leöntéseket láthatunk mostantól a kereskedésekben.

Letörtük a 15.850-et. Elvileg most vissza kellene menni 15.900 fölé kevéssel, majd lefelé még mélyebbre.

Szerintem 15.860-ig leengedhetik, az az emelkedés 50% környékén van, bár akkor már közel a GAP zárás lehetősége, akkor pedig a 61,8% és 15.840 körül:
https://www.tradingview.com/x/D15bzqHe/ Az nem tudom belefér-e a csésze formációba, de onnan jól kilőhetne.
Itt keresném az új belépőt, a tegnapit végre sikerült normálisan lezárnom.