igen, szépet esett a C3AI, ha a csúcsot nézem -75%, ha a tegnapi árfolyamot, akkor az is -70%... ma már ismét megütötték -7% afterba... ahogy nézem a jelentés is jó volt... akkor ma hírre adás van? :)
igen, szépet esett a C3AI, ha a csúcsot nézem -75%, ha a tegnapi árfolyamot, akkor az is -70%... ma már ismét megütötték -7% afterba... ahogy nézem a jelentés is jó volt... akkor ma hírre adás van? :)
Felhúzták a szakik, hogy a ráugorjanak a kishalak, s kilehessen tömni őket...
Azt látom, hogy mit csinálnak, csak azt nem értem, hogy miért 5 USD-n indult az IPO és miért húzták fel 28-ig az első nap?
Amúgy a C3AI (AI.US) -t nézegetem. Régen volt már persze esett is, de most valahogy mintha itt lenne az alja... Ma még el fogják intézni a gyj miatt, de lehet érdemes lenne venni...
premarket 28,5. Ki a franc gondolta volna ezt mostanában...
Még mindig nem tudom mit is csinál ez a cég, ami miatt így felkapták.
Ezt jó lett volna elkapni...
6 USD-n indult ma a kereskedés és már 20 USD...
első nap: +292%
okosan csinálják, amikor a nép rápörög, és a gme+amc példája lebeg a szemük előtt, nyomtatnak egy pár db virtuális fecnit és a zsetonokat bezsákolják :)
Meg még ez is: Robinhood Tumbles as Holders File to Sell 98 Million Shares
az írják, hogy tegnap indult az opció kereskedés robinhoodal, ez is pörgette fel a kereskedést plusz ark vásárlás...
https://seekingalpha.com/news/3725718-robinhood-be...
lehet rábaszok a tegnapi vétellel :-/
na egy ízlelő pakkot vettem, hogy nehogy kimaradjak belőle, had vérezzenek a shortosok... :) remélem reggelre nem fordul a trend..
csodálatos :)
kár hogy nem vettem bele, lentebb vártam volna, hogy fordul kb -30%nál...
ARK ahogy elkezdte venni, úgy kezdték el tépni... itt az a fura, hogy Coinbaset is veszi az elejétől fogva, de így is esett -50% a mindenkor csúcshoz képest...
a kurvvaaaa életbe! Tudtam hogy, hogy önshort squeeze lesz a kicsik részéről, mi a faszomnak nem vettem??????
Úgyis mindig shortszkvízről hadoválnak a junk papírok kapcsán, most megkapták. (65,6)
most már 50 felett van a HOOD...
Ha kicsit jobban belegondoltunk volna, akkor nyilván először a sok mérges kicsi beshortolta, hogy "kitoljon" a Robinhood-dal és amikor ezek a kicsik végigshortolták, onnantól kezdték el őket a nagyok szopatni (gyakorlatilag egy önshortsqueeze-t csinálnak a kicsik).