Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Brutális, MP feeling. Cs…

#877276 walex Előzmény: #877257

Brutális, MP feeling. Csak megy és megy, korrigálni nem akar. Szépen megy bele a lóvé.

950

#877272 korpa

R959! sajnos nem tbsz számlán van a a fele de már nem tudtam átkötni....vagy részvényt lehet idén nyitottra átrakni?

Szép forgalma van. Jövő …

#877221 walex

Szép forgalma van.

Jövő hét érdekes lesz, hogy meddig tart ki a lendület.

ürgeöntés lesz

#877194 walex Előzmény: #877103

Megy bele a lóvé, mint a Masternél amikor megindult.

Tartom és bővítettem.

Már csak 100 ft-ot kell …

#877191 Tapasz

Már csak 100 ft-ot kell emelkednie, hogy 0-ban legyen

ürgeöntés lesz

#877171 speka Előzmény: #877103

Ürgéket kiöntötték az elmúlt hónapokban. Most már farkasoknál vannak a részvények. Hamarosan jön a farkasüvöltés.

ürgeöntés lesz

#877103 prfecó Előzmény: #877090

cca fél éve AH egyik fejese ekejtett egy megjegyzést 4Ig kapcsolatban , nem ártott volna figyelni.

szerintem nem Freesoft-o…

#877090 matgab Előzmény: #877052

szerintem nem Freesoft-osodás van.

A Freesoft idején tiszta magyar mutyi volt, épp annyi pénzt hagytak a cégben, hogy nullára kihozzák, az akkori főtulajok gyakorlatilag beszámláztak maguknak.

Most azt látom, hogy pl. az étteremben állandóan hosszú sorba kell állni és ha nem ér le kajálni az ember f12-re akkor felfalják a kaja választékot, mint a sáskák, mert annyi 4IG-s jön le kajálni. Tehát létszámban jelentősen bővültek.

Egy ilyen kis gömböc cég esetében az eredmény nagyon nehezen kezd el jönni, mert rengeteg a tanácsadói díj, rengeteg plusz költség a megvásárolt vállalatok integrációja, illetve központi irányítás költségei is megnőnek (akárcsak a fejvadászat is).

Ilyen szempontból csoda, hogy egyáltalán plusszos eredményt tudott jelenteni.

Aztán két lehetőség van, vagy konszolidálják a céget és elkezdi önteni a nyereséget, vagy addig szervezgetik oda vissza, amíg a központi- irányítási költségek egyre csak nőnek és az irányítás hiánya miatt a vállalatok üzleti oldala is elkezd gyengülni.

Most nyilván a piac azt árazza, hogy önteni fogja a nyereséget. Ez egy reális szcenárió is lehet.

"Freesoftosodik" a cég, …

#877052 walex

"Freesoftosodik" a cég, hogy csak ennyi nyereség lett?

Ma ürgeöntés lesz ilyen eredményre szerintem.

Távközlési szuperholdingot hoznak létre - Többségi tulajdont szerezhet a 4iG az Antenna Hungáriában

#877042 korpa Előzmény: #877039

Igen, a véleményére én is kiváncsi vagyok (esetleg visszaszállt?) anno a régi 450-900as áron nagyon beletalált!

Távközlési szuperholdingot hoznak létre - Többségi tulajdont szerezhet a 4iG az Antenna Hungáriában

#877039 Atesz11 Előzmény: #877027

Vajon Kisshercegnek mi lehet a meglátása? :)

#877027 Koffein Előzmény: #876997

ha mastarplast árfolyam szintjéig repül, akkor értékeltségben kb MTelekom szintjén lenne. Ezt reálisnak gondoljátok?

#877024 speka Előzmény: #877022

Venned kellett volna. Ma lehet 800 felett zár.

#877022 Atesz11 Előzmény: #876997

Utoljára mikor néztem 650 nel küzdött!

#876997 korpa Előzmény: #876992

ideje volt, ma féléves jelentés, és reméljük Masterplast-ig repül

#876992 matgab Előzmény: #876914

754... Eléggé megindult.