Távközlési szuperholdingot hoznak létre - Többségi tulajdont szerezhet a 4iG az Antenna Hungáriában
matgab Előzmény: #876821Én azt gondolom, hogy ez egy túl sok irányba (mind földrajzilag, mind businessben) történő túl gyors növekedés.
Ettől függetlenül lehet ebből még rally, mert oda teszik az árfolyamot, ahova végülis akarják. De hosszú távon nem tudom elképzelni, hogy képesek lennének egy integrált konglomerátumot létrehozni, kontrollálni ennyire rövid idő alatt.
Én már azzal is megelégedtem volna 2019-ben, ha a közgyűlésen elhangzottakat sikerül leírniuk jól egy jegyzőkönyvben, de ott is részvény nyolcadolást írtak a kgy-n elhangzott ötödöléssel szemben.
Szóval amíg jön az állami lóvé , addig azt el lehet költeni nyilván és minden cég folytatja az eddigi többé kevésbé sikeres tevékenységét és nem kerülnek csődbe egy új tulaj miatt, de hogy ki tudnak-e alakítani ezen cégek egy egységes stratégiát, vezetői információs rendszereket, kontrollokat, az számomra erősen kérdéses. Ez egy informatikai cég volt korábban. Nagyon jó informatikai céget lehetett volna kialakítani , ehelyett lett egy távközlési- informatikai- űrkutatási meg minden egyéb cég... Én nem szeretem az ilyen OPUS szerű átláthatatlan konglomerátumokat.