Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

blaha

#876666 Koffein Előzmény: #876656

népnevelésre gondolsz? hogy szálljon át minden autós bicajra? :)

Volt még egy utam 14kerbe, Vaze kiírta, hogy 42 perc, mire odaértem 1óra 20 perc a legrövidebb úton...minden tiszteletem az autósoknak, közel 5órányi autóban rothadás alatt, kb 3 kis dudálást halottam, látni lehetett az arcokon, hogy mindnyájan egyként szopunk... a legtöbben nem álltunk be a kereszteződésbe, mindenki próbált a legkorrektebben közlekedni, a zebrákat szabadon hagyni, mint ahogy a kereszteződéseket is... tetszett ez a mentalitás...

blaha

#876663 Spade Előzmény: #876655

Eleve karigeriről megmondták h alkalmatlan és mégis megválasztották, ő pedig folyamatosan bizonyítja h az, mi a baj ?

blaha

#876662 Spade Előzmény: #876660

nyugodtan számíts rá, napszaktól függ de oda és vissza is cm-ket se mozdul a kocsisor, eleve a metropótlók visznek el egy sávot és a nyugati kérnyékén asszem a felszinen is építik a metrot, szal van h gyalog simán hamarabb odaérsz

blaha

#876656 TrendMan Előzmény: #876655

Lehet, hogy paradigmaváltás van és nem a tájékoztatás a cél, hanem az idomítás.

Mostanában többször volt már ilyen érzésem.

blaha

#876655 Koffein

nem tudom ki az a nyomorék, aki jóváhagyja a blaha környéki építkezést, de ha az ellenzék jobban akarja csinálni, mint az elmúlt 12év, akkor minimum, olyankor egysávosítanak, amikor minimális a forgalom és nem aug.20-a előtt egy nappal dél magasságában... keleti-blaha egy óra... ahogy jöttem a gellért fele, egészen hegyalja visszadugulva bah csomópontig... eszméletlen... persze pár munkás téblábolt huzigálta a táblákat, semmi komoly meló... kitáblázva sincs semmi, hogy figyelj te idióta fasz, 3 sávból 1 sáv lesz, mindkét oldalon, amin a fél város, plusz a buszok passzírozhatják át magukat, menj másik útvonalon, ha jót akarsz magadnak...

re trendymennek

#876650 prfecó Előzmény: #876646

ja még mindig Pfizerrel utazom be a világot , az összes méhlegelőt Európában .

Te orosz csodaval oltott kislökött , persze 3 millió kinai csodát sem tudták még ingyen sem odaadni senkinek

re trendymennek

#876647 Spade Előzmény: #876636

Akkor te nyertél, Miért nem cinkota ? Mátyásföld még úgy ahogy budapest, de cinkotáról azt se tudja karigeri h hol van simán azt gondolja valahol békásmegyer körül a bokrosok után

re trendymennek

#876646 Spade Előzmény: #876641

te beszélsz feco aki olyan hülye vagy a gazdasághoz h azt hiszed az valami méhlegelő? , arról már ne is beszéljünkh reggelente jelentesz karigerinek mi történik itt, mielőtt megkapod h melyik oltást gyalázd meg milyan fasz gazdasági adatot tegyél be ide

re trendymennek

#876641 prfecó Előzmény: #876636

Ja Spade.......... ide van kinevezve a Fidesz írkálónak

gazdasághoz nem ért , tőzsdéhez még kevésbé , de nagyon vehemens.

re trendymennek

#876636 Illuzio Előzmény: #876598

Te sötét vagy, mint egy vödör korom, csak 50 éve ismerem az útvonalat, miért nem cinkotáig ? Ibizára ne hivatkozz, mert aki 2007-ben %-ért árulta a tudását az OTP topickban az semmivel sem ér többet az Én tőzsdei tudásomnál, bár a börzéről te sem sokat írkálsz, úgyhogy nincs hivatkozási alapod.

az Örsön Hej van számos ... !!!

#876618 Spade Előzmény: #876605
na hálisten akkor meg is oldódott minden az örsön,, karigeri megtalálta az elveszett rendészeit, gondolom ott is maradnak, ja nem

az Örsön Hej van számos ... !!!

#876605 TrendMan

Örs Vezér téri aluljáró, 2021 augusztus 18, szerda este 6 óra:

Tisztaság és harmónia.

Az aluljáróban két fiatal a Kis Éji zenét játssza.

Ennek dallamára két önkormányzati rendész ritmikusan mozgatja a csípőjét:

Az aluljárón átsiető polgárok, mintha a Bob Herceg c. operett díszletei lennének, ha lenne itt pék, az is a zene taktusaira sütné a kenyeret:

Tudom, hogy ez csak egy pillanatfelvétel, de mindenesetre ez történt 2021 augusztus 18-án este 6 óra tájt.

re trendymennek

#876598 Spade Előzmény: #876597

egyre hülyébb , mi? beszélsz te amikor az agyadat csecsemő korodban elcserélték felmosó rongyra. Nem jártam hévvel baszod ? hát ezt honnan a faszomból szoptad ki? sztem többet mint te, mehetsz mindegyikkel pl mátyásföldig aztán ott leszállsz és jöhetsz is vissza meg is van a kör. A hév tudod nem a kék ami kipufog, hanem a zöld amin áramszedő van. 2019 ig sokkal nagyobb volt a rend, és sokkal kevesebb a csöves és sokkal több közterületes persze te nem tudod mi az aszed valami kutyafajta, persze neked amúgy mind1 a naptárat meg az órát se ismered. Ha az idegenvezetésemen végigmész látni fogod h minden pontosan úgy van ahogy mondtam, te meg semmit nem mondtál, nem is tudnál csak fröcsögtél.Egyébként te mihez értesz a semmin kívül? mert látom a közlekedéshez, a tőzsdéhez meg a gazdasághoz teljesen hülye vagy, de járjál ide nyugodtan tanulni,ibiza majd oktat egy kicsit

re trendymennek

#876597 Illuzio Előzmény: #876578

Te egyre hülyébb vagy, "karigeriék" ellopták a pénzt? Nem az istened veszi el folyamatosan Budapesttől a bevételi forrásokat ? Mikor lépett hivatalba, mióta van statáriális állapot ? Úgy csinálsz Te ökör, mintha 2019-ig nem lettek volna csövesek és drogosok Budapest utcáin, közterületein. Az idegenforgalmi tájékoztatód egy marék gyémánt, melyik hévvel menjünk egy kőrt, cinkotai, csömöri, gödöllői ? Te egy igazi tulok vagy és az már biztos,hogy a megkeseredett kis életedben, hévvel még nem jártál arra. Lö pá, Te istencsapása.