Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

re trendymennek

#876598 Spade Előzmény: #876597

egyre hülyébb , mi? beszélsz te amikor az agyadat csecsemő korodban elcserélték felmosó rongyra. Nem jártam hévvel baszod ? hát ezt honnan a faszomból szoptad ki? sztem többet mint te, mehetsz mindegyikkel pl mátyásföldig aztán ott leszállsz és jöhetsz is vissza meg is van a kör. A hév tudod nem a kék ami kipufog, hanem a zöld amin áramszedő van. 2019 ig sokkal nagyobb volt a rend, és sokkal kevesebb a csöves és sokkal több közterületes persze te nem tudod mi az aszed valami kutyafajta, persze neked amúgy mind1 a naptárat meg az órát se ismered. Ha az idegenvezetésemen végigmész látni fogod h minden pontosan úgy van ahogy mondtam, te meg semmit nem mondtál, nem is tudnál csak fröcsögtél.Egyébként te mihez értesz a semmin kívül? mert látom a közlekedéshez, a tőzsdéhez meg a gazdasághoz teljesen hülye vagy, de járjál ide nyugodtan tanulni,ibiza majd oktat egy kicsit

re trendymennek

#876597 Illuzio Előzmény: #876578

Te egyre hülyébb vagy, "karigeriék" ellopták a pénzt? Nem az istened veszi el folyamatosan Budapesttől a bevételi forrásokat ? Mikor lépett hivatalba, mióta van statáriális állapot ? Úgy csinálsz Te ökör, mintha 2019-ig nem lettek volna csövesek és drogosok Budapest utcáin, közterületein. Az idegenforgalmi tájékoztatód egy marék gyémánt, melyik hévvel menjünk egy kőrt, cinkotai, csömöri, gödöllői ? Te egy igazi tulok vagy és az már biztos,hogy a megkeseredett kis életedben, hévvel még nem jártál arra. Lö pá, Te istencsapása.

re trendymennek

#876583 Spade Előzmény: #876581
ha nincs rálátásod akkor elmondom neked közvetlen tapasztalatomat, rendőr soha nem volt több, ezen a szakaszon egyedül legközelebb a zsinagóga elött szokott lenni általában 1. Közterület felügyelők viszont voltak rendesen és hívták a rendőröket ha intézkedni kellett , pont ezért vetette be tarlós, ha van kis időd akkor olvasd vissze az akkori kb 5-6 évvel ezelőtti vitákat. És működött a dolog ezerszer nagyobb rend és tisztaság volt szégyen hova zülött le a belváros különösen a nyóc meg a 7ker. Nemvok közterületfelügyelő nem szépítem a dolgokat, de a főváros akkor járt volna a legjobban ha kerigerit sikerül elásni a zuglói szociknak

ha már a részleteket vesszük górcső alá

#876582 TrendMan Előzmény: #876578

Ezen a ponton elmondanám, hogy a Petőfi-híd budai oldalán, az Infoparkból a Műegyetem felé vezető aluljáróban 2011-2016 között egy hontalan bagázs rendszeresen úgy végezte a nagydolgát, hogy az aluljáróban letolta nyílt színen a gatyáját, a villamoshoz siető emberek szeme láttára.

Kieg.:

Ezt az aluljárót nevezett időszakban többször újra kellett festeni a nevezett probléma miatt.

re trendymennek

#876581 TrendMan Előzmény: #876578

Amire nincs rálátásom, hogy ha kevés a rendőr, az a Zorbánkormány vagy a Karigerigang sara?

'Mer állítólag rengeteg pályaelhagyó van.

Nyilván, ha kevés a közterület-felügyelő, ott is lehet egy másra mutogatni, hiszen előbbi megvágta utóbbi költségvetését is a Covid sodrában.

Ergo mindenki zsigeri alapon hibáztathat ezt vagy azt.

re trendymennek

#876578 Spade Előzmény: #876575
Elmondtam az óriási különbséget az okozza h tarlós idejében az útcákat kettesével járták a közterület felügyelők minden szakaszon volt egy pár, akiket gondolom leépítettek mert alig látni és a pénzt meg ellopták karigeriék, ez a nagy különbség. Nem kell szerkesztőségekbe leveleket kutatgatni csak ki kell menni a zútcákra és beleszippantani az élet sűrűjébe. Mert ahhoz képest h heti rendszerességgel jársz erre arra elég tájékozatlannak tünsz, indulj meg a kiskörúton pl az astoriánál már ha lélegeztető készülék nélkül feljutsz a hugyszagtól bűzlő lépcsőn, láthatod h csapatostul verődnek ott össze ha csökken már a napi meleg, Aztán tovább van az otp ott is punnyad estefelé jópár hajlákony és kamikázeként téged lerohanó majd 10 cm-re követő papucsos, Rendszeresen odaszarnak meg a hugyszag is átütő, és esténként ha bejutnak a bankterminálhoz valamelyik külföldi kártyás nyomában 2-3 meg is alszik ott éjjel, aztán tovább a belvárosi színház előtt is gyakran tanyáznak a padsoron atléta trikós papucsos csapataikkal együtt aztán a bitcoin bár előtti padsoron is és így tovább egészen a deáktérig. A blaháról már nem beszélek, Az örsön a legjobb rész a hév felé az aluljáró szakasz meg a hév előtt, a sörözés előtt feltétlenül menjetek egy kört a hévvel, és ne az árkádba sörözzetek...

@s= akarom mondani, Ásó …

#876575 TrendMan

@s= akarom mondani, Ásó kolléga nyílt kapukat dönget.

Nem egy vidéki kúriában lakom, hanem a nevezett problémaövezetek szélén és, ha nem is napi, de heti-havi rendszerességgel mindenütt megfordulok.

Ma este pl. a Fradi meccs előtt az Örsön sörözöm néhány ismerőssel, gondolom aluljárózás is lesz ;-)

Nem azt állítom, hogy a probléma nem létezik, hanem azt, hogy az alapján, amit látok nem tudom megítélni, hogy romlott-e a helyzet mondjuk 3-4 évvel ezelőtthöz képest vagy sem.

Abban viszont biztos vagyok, hogy minden újság szerkesztőségében vannak ilyen levelek készenlétben, amelyekből vagy újságcikk lesz vagy sem.

szép...

#876571 Spade Előzmény: #876552
nem hinni kell a cikkben hanem elmenni megnézni, amit írnak az abszolut igaz és a legnagyobb hiba h karigeri meg az ellénzéki kerületek megengedték az útcán lakást és ráadásul leépítették a közterület felügyeletet, amit tarlós idejében felfejlesztettek és kapott intézkedési jogkösrt. Elképesztő állapotok lettek pl a fogarasi teszko előtt amíg bemész vásárolni simán feltörik a koccsidat fényes nappal, a kiskorútobn is zaklatnak mindenkit, ha nem állsz szóba velük 10 cm távolságból követnek meg kiabálnak veled a sok hülye karigeri szavazó meg pislog mint hal a szatyporban

szép...

#876557 Koffein Előzmény: #876552

cikktől függetlenül, ahogy megjelentek az örsön a rendőrök, egyből a keletiben kezdtek kéregetni, meg kelenföldön is egyre több az agresszív kéregető...

szép...

#876552 TrendMan Előzmény: #876538

Nyilván az ilyen híreket egy nagyvárosban soha nem lehet teljesen cáfolni.

Azért szembeszökő összefüggés, hogy az Index nem olyan régen a Fidesz érdekkörébe került és lám elkezdtek azóta onnan áradni azok a cikkek, amely az ellenérdekelt főpolgármester érdekkörében létrejött inkompetenciát célozzák meg.

Érdekes, de pl. Debrecen vagy Miskolc teljesen biztoságos?

törzsvendégek reneszánsza?

#876343 TrendMan Előzmény: #876341

Érdekes, mennyi fordulat volt a főváros klub és éjszakai életében a rendszerváltás óta.

Külön érdekes és nem gondoltam rá eddig, hogy a Bulinegyed-féle koncentráció ismét és újra egy Fideszes politikusnak tudható be.

Remek.

"„Az utolsó években kezdett el igazán látszani, hogy mivel jár a Magyarországra érkező turisták minősége. Ide nem londoni yuppie-k jönnek nyakkendőben sörözni, hanem a brit munkásosztály alsóbb rétegei, akiknek Budapest olcsósága a fő hívószó. És hiába hoznak ezek a legénybúcsús turisták komoly bevételt, egyszerűen elüldözik a magyar vendégeket, és szép lassan teljesen eltűnt a lokálpatriotizmus Erzsébetvárosból. Ha magyarként meg akartál inni egy sört vagy kávét kulturáltabb környezetben, akkor már rég nem Erzsébetvárosba mentél, hanem átmentél Budára a Bartók Béla útra vagy Józsefváros valamelyik csendesebb részére”"

Az új Dűrer-kertben egyébként már megfordultam néhányszor, meglepően jó a ház bora :)

Római-parti plázs

#876342 TrendMan Előzmény: #876016

Csobbantam közben a Rómain, remek hely talpmasszázsra.

Pont ilyen méretű kavicsok vannak.

Mondjuk úszni igen nehézkes, a víz még tán 1,20 sincs a kijelölt mederben.

Viszont megerősítem: A víz tényleg tiszta, vagy legalábbis annak tűnik (szerintem épp a dunai kavicsok szűrik meg ilyen szépen:)

Római-parti plázs

#876078 prfecó Előzmény: #876016

jó pár tíz évvel ezelőtt simán átusztam a tulsó partra , pedig lapátos hajók jöttek - mentek még akkor. Ma meg nagy győzelem , h van egy strandjellegű pici rész , ahol lehet uszni a Dunában.