Akkor te nyertél, Miért nem cinkota ? Mátyásföld még úgy ahogy budapest, de cinkotáról azt se tudja karigeri h hol van simán azt gondolja valahol békásmegyer körül a bokrosok után
Akkor te nyertél, Miért nem cinkota ? Mátyásföld még úgy ahogy budapest, de cinkotáról azt se tudja karigeri h hol van simán azt gondolja valahol békásmegyer körül a bokrosok után
te beszélsz feco aki olyan hülye vagy a gazdasághoz h azt hiszed az valami méhlegelő? , arról már ne is beszéljünkh reggelente jelentesz karigerinek mi történik itt, mielőtt megkapod h melyik oltást gyalázd meg milyan fasz gazdasági adatot tegyél be ide
Ja Spade.......... ide van kinevezve a Fidesz írkálónak
gazdasághoz nem ért , tőzsdéhez még kevésbé , de nagyon vehemens.
Te sötét vagy, mint egy vödör korom, csak 50 éve ismerem az útvonalat, miért nem cinkotáig ? Ibizára ne hivatkozz, mert aki 2007-ben %-ért árulta a tudását az OTP topickban az semmivel sem ér többet az Én tőzsdei tudásomnál, bár a börzéről te sem sokat írkálsz, úgyhogy nincs hivatkozási alapod.
Örs Vezér téri aluljáró, 2021 augusztus 18, szerda este 6 óra:
Tisztaság és harmónia.
Az aluljáróban két fiatal a Kis Éji zenét játssza.
Ennek dallamára két önkormányzati rendész ritmikusan mozgatja a csípőjét:
Az aluljárón átsiető polgárok, mintha a Bob Herceg c. operett díszletei lennének, ha lenne itt pék, az is a zene taktusaira sütné a kenyeret:
Tudom, hogy ez csak egy pillanatfelvétel, de mindenesetre ez történt 2021 augusztus 18-án este 6 óra tájt.
Budapest minden támogatást megkap, a városvezetésnek élni kellene vele! (origo.hu)
gondolkodj kit etetnek.
egyre hülyébb , mi? beszélsz te amikor az agyadat csecsemő korodban elcserélték felmosó rongyra. Nem jártam hévvel baszod ? hát ezt honnan a faszomból szoptad ki? sztem többet mint te, mehetsz mindegyikkel pl mátyásföldig aztán ott leszállsz és jöhetsz is vissza meg is van a kör. A hév tudod nem a kék ami kipufog, hanem a zöld amin áramszedő van. 2019 ig sokkal nagyobb volt a rend, és sokkal kevesebb a csöves és sokkal több közterületes persze te nem tudod mi az aszed valami kutyafajta, persze neked amúgy mind1 a naptárat meg az órát se ismered. Ha az idegenvezetésemen végigmész látni fogod h minden pontosan úgy van ahogy mondtam, te meg semmit nem mondtál, nem is tudnál csak fröcsögtél.Egyébként te mihez értesz a semmin kívül? mert látom a közlekedéshez, a tőzsdéhez meg a gazdasághoz teljesen hülye vagy, de járjál ide nyugodtan tanulni,ibiza majd oktat egy kicsit
Te egyre hülyébb vagy, "karigeriék" ellopták a pénzt? Nem az istened veszi el folyamatosan Budapesttől a bevételi forrásokat ? Mikor lépett hivatalba, mióta van statáriális állapot ? Úgy csinálsz Te ökör, mintha 2019-ig nem lettek volna csövesek és drogosok Budapest utcáin, közterületein. Az idegenforgalmi tájékoztatód egy marék gyémánt, melyik hévvel menjünk egy kőrt, cinkotai, csömöri, gödöllői ? Te egy igazi tulok vagy és az már biztos,hogy a megkeseredett kis életedben, hévvel még nem jártál arra. Lö pá, Te istencsapása.
Ezen a ponton elmondanám, hogy a Petőfi-híd budai oldalán, az Infoparkból a Műegyetem felé vezető aluljáróban 2011-2016 között egy hontalan bagázs rendszeresen úgy végezte a nagydolgát, hogy az aluljáróban letolta nyílt színen a gatyáját, a villamoshoz siető emberek szeme láttára.
Kieg.:
Ezt az aluljárót nevezett időszakban többször újra kellett festeni a nevezett probléma miatt.
Amire nincs rálátásom, hogy ha kevés a rendőr, az a Zorbánkormány vagy a Karigerigang sara?
'Mer állítólag rengeteg pályaelhagyó van.
Nyilván, ha kevés a közterület-felügyelő, ott is lehet egy másra mutogatni, hiszen előbbi megvágta utóbbi költségvetését is a Covid sodrában.
Ergo mindenki zsigeri alapon hibáztathat ezt vagy azt.
@s= akarom mondani, Ásó kolléga nyílt kapukat dönget.
Nem egy vidéki kúriában lakom, hanem a nevezett problémaövezetek szélén és, ha nem is napi, de heti-havi rendszerességgel mindenütt megfordulok.
Ma este pl. a Fradi meccs előtt az Örsön sörözöm néhány ismerőssel, gondolom aluljárózás is lesz ;-)
Nem azt állítom, hogy a probléma nem létezik, hanem azt, hogy az alapján, amit látok nem tudom megítélni, hogy romlott-e a helyzet mondjuk 3-4 évvel ezelőtthöz képest vagy sem.
Abban viszont biztos vagyok, hogy minden újság szerkesztőségében vannak ilyen levelek készenlétben, amelyekből vagy újságcikk lesz vagy sem.
cikktől függetlenül, ahogy megjelentek az örsön a rendőrök, egyből a keletiben kezdtek kéregetni, meg kelenföldön is egyre több az agresszív kéregető...
Nyilván az ilyen híreket egy nagyvárosban soha nem lehet teljesen cáfolni.
Azért szembeszökő összefüggés, hogy az Index nem olyan régen a Fidesz érdekkörébe került és lám elkezdtek azóta onnan áradni azok a cikkek, amely az ellenérdekelt főpolgármester érdekkörében létrejött inkompetenciát célozzák meg.
Érdekes, de pl. Debrecen vagy Miskolc teljesen biztoságos?