Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

szép lány volt :) nem le…

#876245 Koffein Előzmény: #876242

szép lány volt :)

Toronto to Rio: Rebecca Quinn, a leader on talent-packed women's soccer  team | TRNTO.com

nem lehet tudni, hogy milyen hormonokkal tolták tele... pár hónapja volt hír, hogy kanadában szülök tudta nélkül a leányzót kórházba küldték, hogy férfi hormonokat kapjon, mert a suli doki úgy ítélte meg, hogy férfi az a lány... :-/

Hogy kell olimpiai arany…

#876242 Fornit

Hogy kell olimpiai aranyat nyerni női futballban?

Játszass férfi(aka)t.

Szerk: Jobban utánaolvastam, ez egy magát férfinak képzelő nő akkor meg miért akar női csapatban indulni? Biztos akkor "visszaváltozik" nővé, ezeknél sosem lehet tudni. :)

Canadian soccer star Quinn became the first openly transgender athlete to ever win an Olympic medal following their team’s stunning defeat of Sweden in the women’s final on Friday.

https://www.nbcnews.com/nbc-out/nbc-out-proud/tran...

olimpia

#876240 matgab Előzmény: #876235

Hát ez szopás...

Nem is értem, hogy miért nem úgy csinálják a versenyzők, hogy mindenki viszi magával a saját lovát.

Kap egy ilyen fos lovat és oda van az egész élete, amiért küzdött, egy ló miatt, aki éppen egyáltalán nem akar semmit csinálni... Szép, de hülye egy sportág az öttusa, ilyen szempontból rosszabb, mint egy technikai sport, mert az autó legalább nem makacsolja meg magát.

olimpia

#876239 matgab Előzmény: #876179

Azt mondanám, hogy az úszószövetségben valami rohadtul nincs rendben, hogy amikor egy olimipiai bajnok az olimpiai döntőre nem ér oda normális időben teljes felszerelésben.

Akkor ott a szövetségben valaki nem figyel oda arra, hogy ezeknek a versenyzőknek csak az úszásra kelljen koncentrálnia és semmi másra nem kellene figyeljenek.

Az is hiba, hogy azt gondolja a szövetség, hogy 47perccel egy döntő után Katinka fog tudni úszni egy másik döntőt. Nem hiszem el, hogy ne tudnák az olimpiai programot előre és ne tudnák ezt átgondolni.

Nem hiszem, hogy Katinkának most az olimpiánál lett volna fontosabb, egyrészt a magyar olimpikonok tényleg sok pénzt és életjáradékot kapnak- annyit, amennyit még egy fizetős versenyen sem kapnak sztem - másrészt nem is nagyon vannak most fizetős versenyek a covid miatt.

Az időzítés meg az időeltolódás meg a többi EU és USA verenyző esetében is fennállt, tehát ezt is fel kellett volna tudnia dolgozni, nem ezen múlt.

olimpia

#876179 Ibiza Előzmény: #876091

nem hinném. szerintem sok eredmény benne van még. Nőből van, minden számít. Szakemberek azt mondták nem pihent eleget, az is a felkészülés része. A motiváció is más neki. Talán a következő versenyre időzített ahol esetleg komoly pénzek vannak a csúcsokért.
Ne feledjük ez egy szar olimpia, elcsúsztatva, lesz-nem lesz, japán sem ideális.. időeltolódás.. hallottam máshol is hogy nem hagyták aludni az esélyes versenyzőket.. Ki tudja mit nyomtak a delegációban. A hátteret nem tudjuk mennyire biztosítják.. lásd úszó kisgyerek szaladgál a szakadt gatyával..el van veszve a zsugája..

olimpia

#876178 prfecó Előzmény: #876170

hmmm a vizilabda ilyen sport. egyszer Nekem , egyszer Neked. Sportszerű bíroskodás volt , kemény csata

olimpia

#876148 Lenthor Előzmény: #876144

vízilabda: Csak most már az a kérdés, hogy a bírók mennyit kaptak a horvátoktól, hogy elcsalják a mérkőzést.


olimpia

#876144 Lenthor Előzmény: #876127

NB1-ben nem kevés!

Hát, igen! Előbb kellett volna összeszednünk magunkat. A svédek elleni mérkőzés nem volt mérvadó, de ma talán mutatták, hogyha időben lépünk, akkor tovább mehetünk volna!

olimpia

#876127 matgab Előzmény: #876110

Kézilabdában egyértelműen a brazilok elleni meccs volt utólag a döntő.

Ha ott nyerünk - akik amúgy senki mást nem vertek meg rajtunk kívül), akkor most nem a norvégokkal , hanem egy jóval gyengébb csapattal kellett volna játszani.

Nekem valahogy ez az Elek a szövetségi kapitány - már ránézésre sem tetszik. Meg amiket utólag nyilatkozgat, az is azt mutatja, hogy egy elég egyszerű bunkó. Ma már focicsapatoknál is kevés ilyen sutyerák edző van, az NB1-ben azért még találni hasonlókat.

olimpia

#876110 Lenthor Előzmény: #876106

Kézilabda: Sok hibával, de nagy meglepetésre tartottuk a Norvégokkal az utolsó 8-10 percig az iramot.

Nekem Háfra egy nagy talány. Jelenleg a legnagyobb tehetségnek tartom. Egy éve kb. minden bejött neki, majd szétesett a játéka.

Nagyon sok rossz passz és eldobott labdája van. Valamelyik szakembernek ismét formába kellett volna hoznia.

olimpia

#876095 prfecó Előzmény: #876091

Hosszú a legkevésbé érdekes eset. Amerikában egy névnélküli magyar uszó volt , akit az egyetemi csapat miatt vettek fel. Ki csinált belőle sztárúszót? Erőszakos , törtető természete van , ami egy sztársportolónak lehet. Egy kiöregedett úszóként már nem tolerálható, szvsz. Cseh László pont az ellentéte.

olimpia

#876091 matgab Előzmény: #876088

Hosszú Katinka érthetetlen, hogy hogyan úszhatott ennyire gyengén. De ettől még nem kell bántani, biztos a maximumot úszta ki magából. Azt meg a szövetségnél kellett volna átgondolni rendesen, hogy a sűrű program miatt enegedik-e Jakabost vagy inkább Katinka. Főleg hogy Katinka azért már nem fiatal.

Valahogy Tusup-pal volt Katinka az igazi. Mindkettő egy nagypofájú erőszakos kissé öntelt figura volt, de legalább kitolta Katinkából a maximumot minden szempontból, vagy Tusup tolta neki az amcsi doppingokat. Katinka elhitte, hogy ő egymaga is képes rá, vagy mással is. Hát nem. Visszasüllyedt oda ahol előtte is volt egy élvonalbeli, de középszerű úszóvá sajnos.

olimpia

#876089 prfecó Előzmény: #876088

igazad van bizonyos tekintetben , még ugyis Orbán olimpiát is akart rendezni . Igaz Magyarország tönkrement volna. Nemzet öntudatánál valószínűleg jobban érdekli az embereket , hogy jól éljenek


Mondjuk engem a foci sohasem érdekel(t)

Jól látható a tenisz világranglista elitje nagy ívben tesz az olimpiára. Személyszerint vizilabdát és uszást figyelem