Sziasztok, jó reggelt!
Látok egy kis korrekcióra lehetőséget.
Először 15.500-15.516-ig (a), majd 15.335 (c) környékéig.

Sziasztok, jó reggelt!
Látok egy kis korrekcióra lehetőséget.
Először 15.500-15.516-ig (a), majd 15.335 (c) környékéig.

A DAX viszont egy nagy csatorna felső szárát koccolta le, az lehet egy darabig útját állja.
Én megmosolyogtam, az biztos.
Felírtam ezt a 88000et, remélem évek mulva is eszembe fog jutni.:)
Ki fog emlékezni 25 év múlva Roccóra, hogy mit jósolt. Nincs kockázata. De, remélem néhányan megmosolyogták.
Az elmúlt időszakban korholják, hogy nem találja el az irányt másnapra sem. Most előjött a varázsgömbjével.
Megártott Roccónak a kánikula!!!!
14.877-ről korrekció nélkül egyenesen fel 88.000-ig?
Maradt még neki előfizetője?
Ne azt mondja meg, hogy mi lesz 25 év múlva, hanem azt, hogy mi lesz hétfőn.
https://www.godmode-trader.de/analyse/nasdaq100-bi...
Rocco szerint, ha az NQ átlépi a 14660at, ami megtörtént akkor évekig tart az emelkedés 88000ig.
A DAXnak is szép kilátásai lesznek így.
Ezt a 650-es szintet nagyon szereti a dax, szóval lehet itt még bármi szerintem. Persze ahogy te is szoktad mondani, 30-50 pont ide-oda belefér. Szóval nálam még az is belefér, hogy 700-ról lefordul.
Hmmmm! Az SP közben szinte duplatetőt csinált!

Így már nem hiszem, hogy 2. hullám lesz.
Mivel az esés mindig 3 lábú és volt 1 láb lefelé, ami ="A"
Most van a 2. láb="B" (ami sajnos lehet Flat)
és lesz a 3. láb lefelé, ami = "C"
Akkor van baj, ha az esés "A" hullám volt és a mostani feljövetel Flat "B" hullám lesz, mert az mehet új ATH-ra!
A sziget addig sziget amíg be nem zárják.
Ezt mindenki tudja, hogy most sziget van. Én azt várom Tőled információként, hogy szerinted hová jut el és miért.
Így, hogy sziget nekem nem mond semmit!
76.4%-ot elértük. Innen nem lenne rossz, ha már lefordulna.
Még a 85.4% ott van, ha onnan sem fordul, akkor új ATH.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a chartokat, gondolatok. Nem egyszerű most a kereskedés, csukott szemmel kell longolni, minden esést meg kell venni, ez sokáig nehezen tartható, az oldalazàs lassan véget ér, az árazàsok előre szaladtak, a piacot nem lehet legyőzni , a cégeknek az értéke nem nőhet az égig,, vagy olyan inflációt àrazunk ami mindent átértékel. Lassan megint felfelé tör ki megint a dax. Mivel nem normális a kereskedés, szerintem fokozott óvatosság ajánlott, lehet lemaradunk, de lehet jobb kimaradni.
Szóval aki belemélyül a tőzsde jelenlegi mozgásába az láthatja, hogy nem normális kereskedés folyik. Ennek az oka sok minden lehet, de valószínű, hogy a piacba történő beavatkozás.
Egyik nap erős short jelet mutat a DAX - erre másnap emelkedik!
Másnap erős long jelet ad és másnap esik, mint a kő.
Ilyenkor nagy elmozdulás is lehet!