Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Szóval aki belemélyül a tőzsde jelenlegi mozgásába az láthatja, hogy nem normális kereskedés folyik. Ennek az oka sok minden lehet, de valószínű, hogy a piacba történő beavatkozás.
Egyik nap erős short jelet mutat a DAX - erre másnap emelkedik!
Másnap erős long jelet ad és másnap esik, mint a kő.
Az elemzők is árnyékra vetődnek ilyenkor (nekem van egy teóriám a 3. hullám lehetőségére, amit lehet, hogy ma ki is dobhatok)
Ugye vártuk fel minden idők új csúcsára, de lefordult, ami nem lenne gond, mert jó lenne egy 4. hullám. Ugyanakkor, a lefordulást sem fejezte be és szinte ugyanoda visszaemelkedett.
Ekkor írtam, hogy egy 2. hullámra jellemzőnek tűnő mozgást csinál felfelé.
A DAX kicsit lemaradva másolja az SP mozgását.
Igen ám, de az SP felért a határra, innen már, ha tovább emelkedik, akkor a 2. hullám elvetve és új ATH jöhet.
Jelenlegi helyzete: innen már eldől, hogy le vagy fel.
Hát, nem mozgatták meg a piacokat, valahogy nagyon megállt ez a dax. 11 körül nyitottam egy shortot, alig bírtam 0-ra kiügyeskedni. Mondjuk a sávozás segített rajta.
Lenthor, köszönjük a reggeli chartokat. A DAX futures 0,618-ig, a DAX 0,5-ig korrigált vissza (ezt vártam a 15040-es aljtól). Tovább valóban nem kellene felmennie.