Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

FOCI EB

#875437 matgab Előzmény: #875420

szia Fecó, isten bizony elolvastam amit írsz vagy háromszor, de isten engem úgy segítsen nem értem amit írsz. Mintha hiányosak lennének a mondatok...


FOCI EB

#875424 TrendMan Előzmény: #875423

Szerintem azért rohangásztak a két kapu között, mert nem találták ebben a nagy melegben a SUP-okat.

FOCI EB

#875423 prfecó Előzmény: #875422

mondjuk 2 x 11 nem SUP -os rohangált két kapu között


remélem , 40 fokban nem csapott be a SUP-os ember :))))

FOCI EB

#875420 prfecó Előzmény: #875401

Matgab . Én minden meccsen ott voltam, nem szurkolóként. Viszont miután minden Fradi meccsen is ott vagyok , személy szerint ismerem pl. a horogkeresztes szurkolót is. Nem az a gond Angliában , hogy szurkolnak , hanem mit csnáltak a Puskásban. Nem volt beültetve 50 liberális szurkoló. Inkább miután Fradi , MLSZ tudja ki melyik széken ül , ki kellene cca 10-15 egyént. Amit Münchenben megcsinált a német rendőrség és a Carpatian Brigade szépen csendben volt magához képest.

FOCI EB

#875401 matgab Előzmény: #875375

Fecó, tényleg nehezen értelmezhető a magyar drukkerek szídása. Kint volt a stadionban közel 60e ember. Abszolút pozitív hangulatot teremtettek feszült helyzetben is. Persze , hogy voltak anti-LMBTQ meg minden ilyen molinók, mert ezt a szivárványozást meg térdelgetést az UEFA tolta be a stadionokba. Hatás - ellenhatás.

A szurkolók meg soha nem Arany balladáinak nyelvezetén szokták amúgy sem kommunikálni amit gondolnak, de összehasonlíthatatlanul kultúráltabb volt a magyar közönség, mint a francia, akik egész meccsen Gulácsit dobálták, a német, vagy az angol amik kifütyülték ellenfeleik himnuszait, vagy összeverték az ellenfél szurkolóit, a londoni rombolásról nem is beszélve.

Az meg, hogy beültetnek 50 liberális provokátort, aki elkezd huhogni, meg no comment kategória. Kíváncsi lennék, hogy ha be lehetne azonosítani a huhogókat, akkor mi derülne ki, melyik politikai mozgalom tagjai...

cola + heineken

#875400 matgab Előzmény: #875372

megmondtam én korábban is, hogy ez a coca cola (és a Heineken) gerilla marketing akciója volt.

CR7 nem hülye! Vér profi. És nem tett volna ilyet, ha ez nincs megmondva neki. És ha nem engedték volna neki, akkor Euro milliókra büntették volna meg. És senki nem beszélt volna a Cola-ról és az összes ott lévő italról. Legközelebb majd azt mondja, hogy kapcsoljátok már le a Hisense légkondit, mert nagyon fázom tőle!

És valljuk meg a coca cola marketingesei pont olyanok, akikből ki is nézem, hogy bevállaltak egy ilyen "negatív" kampányt, mert így a reklám értéke az ezerszerese volt, mintha forgattak volna egy reklámfilmet. Utána meg bohóckodhatott Pogba meg a többiek is. Ráadásul mindjárt az elején, amikor még kevés a történés, még erről beszélnek az emberek, nem arról, hogy megadtak-e egy sorsdöntő 11-est vagy nem.

FOCI EB

#875379 Tapasz Előzmény: #875375

Még szerencse, hogy angol drukkerek nem olyanok, mint amiket felsoroltál. Lásd EB döntő.

A Heysel stadion már eszembe se jut ...

FOCI EB

#875375 prfecó

Most , hogy végetért a foci EB már lehet előre izgulni az angol-magyar mérkőzésre. Ott ugye nem UEFA/ FIFA lesz , ezért azt már nem lehet szidni.

Bár a magyar futtball drukkerek itt is tudnak , majd horogkeresztes testtel megjelenni , buzizni , verekedni , huhogni és minden további kulturált bíztatást végezni.

cola + heineken

#875372 Koffein

zseniális lezárás... a bajnok heinekenre colát iszik...



az is lehet, hogy pr kampány volt ronaldo + pogba megmozdulása, hogy beszéljenek a löttyökről.. :)

11

#875353 TrendMan Előzmény: #875350

Ebben az esetben még a kreált bizonyítékot sem láttam.

Gondolom, hogy egy ötvezenezres tömegben mindig lehet találni valamit, ha az ember akar.

11

#875350 matgab Előzmény: #875346

De az amit az UEFA maffia művel ezzel a 3 meccses eltiltással , ez kriminális...

Ez színtiszta politika, tudják, hogy Orbán és Szijjártónak mindene a foci és ezért itt próbálnak kisstílűen keménykedni a nyugati politikusok a bólogató kutya, korrupt UEFA tisztviselőin keresztül.

Abban is biztos vagyok, hogy a bizonyítékok tök kreált bizonyítékok, néhány liberális beült huhogni, amit a felvevőn kívül senki nem hallott.

Az meg, hogy ne lehessen véleményt nyilvánítani, az UEFA által zászlóra tűzött deviáns, társadalom romboló szivárvány kultúra ellen , az ugyanolyan nonszensz, mint az, hogy a magyar himnuszt kifütyülő németeket vagy a pályára rohanó szivárványos miatt pl. nem ítélték el. Engem nem zavar, ha ilyet csinálnak, csak akkor legyen a kicseszett maffia konzekvens!

11

#875348 TrendMan Előzmény: #875341

Nem szándékosan hagyták ki, ezt nem is feltételezem.

De, ha akarnám, akkor ez egy ideális alaphelyzet lenne ilyesmire.

Egyébként a szöv kapt elmondása szerint ilyen leosztásban jól lőtték a tizenegyeseket már az előző VB-n és utána a VK-ban is.

Most túl nagy volt a tét, nem lett volna szabad egy 19-évesre bízni az utolsót.

11

#875347 Fornit Előzmény: #875346

Én nem néztem az eb-t, csak az annak drukkoltam, hogy egy nem-térdelő csapat nyerjen.

Onnantól kezdve, hogy az Angol - Horvát meccsen egy Jamaikai gól ért 3 pontot az angoloknak, mit is mondjon az ember...

11

#875346 matgab Előzmény: #875341

már amikor becserélte őket 11-esre a 120. percben mondtam, hogy ezek közül az egyik biztos kihagyja.

Tizenéves gyerekek, egy EB döntőn, úgy, hogy előtte az egész EB-n nem játszottak. Ilyen súlyt tettek a vállukra- anélkül hogy előtte a kapitány bizalmat szavazott volna nekik. Eleve egy becserélés egyfajta stresszel jár, ami a mozgás során endorfinná meg mindenféle dologgá alakul , ami a jobb teljesítményt tesz lehetővé. De "hideg lábak" esetén ez nem egy szerencsés egy ilyen felfokozott helyzetben.

Örülök neki, hogy a nagypofájú térdelgetős vélemény diktátor széthype-olt , túlárazott nagyarcú , de nagyon szerencsés angolok pofáját elkenték az olaszok!

Wembley

#875343 Koffein

és még minket büntettek meg pár szóért XD

Wembleyben loptak, zaklattak, verekedtek... uefa ezt vajon vizsgálja? :)

https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/07/13/megtama...

"A biztonságiak rémálma volt az egész éjszaka"

"Az Eb-döntőn nem Norris volt az egyetlen, akit hasonló megrázkódtatás ért. A stadionba betörő, és ott jogtalanul helyet foglaló huligánok többek között az angol válogatott labdarúgók családtagjait is zaklatták, verekedések törtek ki a lelátón és a külső területeken. A becslések szerint vagy 2500-an lehettek azok, akik jegy nélkül jutottak be, összesen 86 személyt vettek őrizetbe, a biztonságiak pedig 19 sérülésről adott hírt a szervezők körében."

11

#875341 Koffein Előzmény: #875338

Valószínűleg, edzéseken nekik volt a legjobb 11-es rúgás statisztikájuk, de nyomás alatt cserben hagyta őket ez a tudás :)

Majd jövőre fejlődnek s becsavarják...

11

#875338 Spade Előzmény: #875334

na és akkor mi van ha szándékosan hagyták ki ? Nagyon nagyon kicsi a valószínűsége h pont a 3 szines és csak ők hagyják ki a végén

Visszanéztem a tizenegye…

#875334 TrendMan

Visszanéztem a tizenegyeseket:

Azért az a tény, hogy 2 fehérbőrű brit belőtte, de a 3 szinesbörű kihagyta, elég szépen karikírozható.

Továbbá, mintha Marco Rossi-t láttam volna berohanni az olasz stábhoz a győzelem pillanatában, de nem vok biztos benne.

Más is látta ezt?