Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Ááááááá

#1500865 TrendMan Előzmény: #1500864

Gondolom tisztában vagy vele, hogy ez jelenleg csupán lázas fantáziálás.

Minden számolgatás arról, hogy nekünk mondjuk 67% esélyünk van továbbjutni a csoportból, pusztán elméleti találgatás, a valóság meg az, hogy az önérdek szabályoz.

Ezért szerintem a csehek komoly eséllyel verik a törököket és nekünk pápá.

Másrészt a magyar csapat olyan fáradt, a kispad olyan rövid, hogy még a Varga sérülés nélkül is mindenkinek jobb lett volna, meg megkezdik a nyári pihenőt már most.

5-6 ütőképes játékossal egy csapat sem lehet sikeres egy ilyen tornán.

A B-sorunk meg olyan, mintha elvarázsolták volna, Styles meg Kerkez sokszor olyan, mintha egész máshol járnának, sokszor csak nézek, hogy mi történik ... pedig ők jelenleg nem is B-sor, hanem A.

Ááááá......

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240626/itt-egy...

"Azt is érdemes megjegyezni, hogy bár a fogadóirodák oddsai alapvetően a fogadók esélyeit tükrözik, az elmúlt napok végeredményei alapján mintha az oddsokban alul lenne súlyozva annak a jelentősége, hogy a csoportok 3. meccsein a taktikai megfontolások erősen közrejátszanak az eredmények kialakulásában. (Például B-csapattal felállás a pihenés, sérülések elkerülése érdekében, kockázatkerülés a biztos pozíció megtartása érdekében stb.) Ezért könnyen lehet, hogy a mai meccsen egy tartalékos portugál válogatottért és egy "biztos x" érdekében támadásban kevesebbet mutató török válogatottnak szurkolhatunk."

szóval ami érdekes: Ha..…

#1500864 matgab Előzmény: #1500863

szóval ami érdekes:

Ha...

Ha a csehek ma nem nyernek a törökök ellen és Georgia sem a Portugálok ellen, akkor Magyarország Portugália ellen fog játszani a nyolcad döntőben.

Ha megvernék a magyarok a Portugálokat, akkor valószínűleg a franciák lennének a következő ellenfelek.

Ha a magyarok megvernék a franciákat is, akkor a következő ellenfél várhatóan a spanyol-német meccs győztese, esetleg Németország lesz.

A Magyar válogatott a 2021-es EB csoportmeccsein pont ezekkel a csapatokkal játszott már ugyanilyen sorrendben...

Akkor a Portugálok nyertek ugyan 3:0-ra, de utána a franciák ellen 1:1 volt (vezettünk) és a németek ellen 2:2 volt (kétszer vezettünk).

Hát ez a tegnapi angol s…

#1500863 matgab Előzmény: #1500832

Hát ez a tegnapi angol szlovén meccs elég bunda gyanús volt. Mindkét csapatnak jó a döntetlen és mindkettő a döntetlennel el tudta kerülni a "halál ágat"

https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-2024/2024/06/k...

Ma több eséllyel juthat tovább a magyar válogatott, hiszen a törökök ha el akarják kerülni a halál ágat, akkor nem engedhetik, hogy a csehek megelőzzék őket. De az is elképzelhető, hogy ha a grúzok nem vezetnek a Portugálok ellen, akkor a törökök el fogják lazáskodni a meccset , hiszen hacsak nem kapnak 4 góllal ki, akkor is már továbbjutottak. Tehát lehet engednek a cseheknek egyet-kettőt és úgy mennek tovább. De mindenesetre nagyobb az esély a jó eredményekre, mint tegnap.

Továbbmehetünk úgy is, hogy a románok megverik 4 góllal a szlovákokat, de ennek minimális az esélye, hiszen egy döntetlennel -bár a nehezebb ágra, de továbbjut mindkét csapat.

Viszont ami érdekes:

Ha...

</div>
            <footer>
                                                <a
                    href=Válasz

Tegnap épp Székesfehérvá…

#1500832 TrendMan

Tegnap épp Székesfehérváron haladtam át autóval a magyar meccs záróakkordjai idején.

Egyszer csak látom, hogy egy ember kirohan egy házból, lerángatja a pólóját és örömtáncot lejt a saját tengelye körül hangosan üvöltözve a járdán.

Ránézésre nem volt skót, ebből gondoltam, hogy nyertünk.

Éhes volt XD

#1500735 TrendMan Előzmény: #1500722

Kérdés, hogy egy ilyen 'hír' közlése nem-e inkább az azt felvető média vonatkozásban gáz?

Magyaro. - Svájc

#1500712 Koffein

Durván belénk szálltak ezek a svájciak... ilyenkor hol van a uefa? eu? meg a tasz?

Eltiltást a svájci csapatnak!!!

Kép

FOCI EB

#875437 matgab Előzmény: #875420

szia Fecó, isten bizony elolvastam amit írsz vagy háromszor, de isten engem úgy segítsen nem értem amit írsz. Mintha hiányosak lennének a mondatok...

FOCI EB

#875424 TrendMan Előzmény: #875423

Szerintem azért rohangásztak a két kapu között, mert nem találták ebben a nagy melegben a SUP-okat.

FOCI EB

#875423 prfecó Előzmény: #875422

mondjuk 2 x 11 nem SUP -os rohangált két kapu között

remélem , 40 fokban nem csapott be a SUP-os ember :))))

FOCI EB

#875420 prfecó Előzmény: #875401

Matgab . Én minden meccsen ott voltam, nem szurkolóként. Viszont miután minden Fradi meccsen is ott vagyok , személy szerint ismerem pl. a horogkeresztes szurkolót is. Nem az a gond Angliában , hogy szurkolnak , hanem mit csnáltak a Puskásban. Nem volt beültetve 50 liberális szurkoló. Inkább miután Fradi , MLSZ tudja ki melyik széken ül , ki kellene cca 10-15 egyént. Amit Münchenben megcsinált a német rendőrség és a Carpatian Brigade szépen csendben volt magához képest.

FOCI EB

#875401 matgab Előzmény: #875375

Fecó, tényleg nehezen értelmezhető a magyar drukkerek szídása. Kint volt a stadionban közel 60e ember. Abszolút pozitív hangulatot teremtettek feszült helyzetben is. Persze , hogy voltak anti-LMBTQ meg minden ilyen molinók, mert ezt a szivárványozást meg térdelgetést az UEFA tolta be a stadionokba. Hatás - ellenhatás.

A szurkolók meg soha nem Arany balladáinak nyelvezetén szokták amúgy sem kommunikálni amit gondolnak, de összehasonlíthatatlanul kultúráltabb volt a magyar közönség, mint a francia, akik egész meccsen Gulácsit dobálták, a német, vagy az angol amik kifütyülték ellenfeleik himnuszait, vagy összeverték az ellenfél szurkolóit, a londoni rombolásról nem is beszélve.

Az meg, hogy beültetnek 50 liberális provokátort, aki elkezd huhogni, meg no comment kategória. Kíváncsi lennék, hogy ha be lehetne azonosítani a huhogókat, akkor mi derülne ki, melyik politikai mozgalom tagjai...

cola + heineken

#875400 matgab Előzmény: #875372

megmondtam én korábban is, hogy ez a coca cola (és a Heineken) gerilla marketing akciója volt.

CR7 nem hülye! Vér profi. És nem tett volna ilyet, ha ez nincs megmondva neki. És ha nem engedték volna neki, akkor Euro milliókra büntették volna meg. És senki nem beszélt volna a Cola-ról és az összes ott lévő italról. Legközelebb majd azt mondja, hogy kapcsoljátok már le a Hisense légkondit, mert nagyon fázom tőle!

És valljuk meg a coca cola marketingesei pont olyanok, akikből ki is nézem, hogy bevállaltak egy ilyen "negatív" kampányt, mert így a reklám értéke az ezerszerese volt, mintha forgattak volna egy reklámfilmet. Utána meg bohóckodhatott Pogba meg a többiek is. Ráadásul mindjárt az elején, amikor még kevés a történés, még erről beszélnek az emberek, nem arról, hogy megadtak-e egy sorsdöntő 11-est vagy nem.