Advaxis közben mintha erősen ki akarna törni... Nagyon mocorog.
Advaxis közben mintha erősen ki akarna törni... Nagyon mocorog.
ADXS-t eladtam, kár , hogy nem +50%-ban ma nyitó premarketben.
Nem akarom , hogy az legyen, mint a múltkor, amikor felrántották ugyanígy 0,9-ig és utána nézhettem ahogy visszacsorog 0,44-ig...
Szóval most nem fog visszacsorogni 0,44-ig, hanem felmegy 1,5-ig, aztán majd verem a fejem a falba...
K+S-t eladtam ma, mert egy kicsit túlhúzták szerintem. REmélem vissza tudom venni 12,3 környékén.
Enphase elasáomat követően már 30%-ot emelkedett.
Időközben az Oatly vételemet követően viszont teljesült a minusz 10%...
Kár, hogy DNB-t nem is lehetett megfogadni akkor már...
Így úgy jártam , mint a franciáknál, nem is nyertünk és a pénzem is ugrott.
Megtettem a magamét. 8. Percben megtettem a német győzelmet full pénzzel... :-(((((
2,57-es vételemből kiindulva 2.31-es célárral számolhatunk max 2 hét, de ahogy látom inkább 2 órán belül...
KULR vétel... Lássuk a jövőt (a 10% -os kötelező minusz után)!
igazán nem mondhatjátok, hogy nem szóltam előre, hogy vége lesz a kripto mániának...
meg, de az DNB-s volt. A francia meg sajnos 1,08 lett volna a DNB, és 1,23 volt a francia győzelem. Na mondom, itt azért elég biztos a francia győzelem megkockáztatom a francia győzelmet...
Erre bazzeg...
Jobb felső sarokban a szelvény mellett a zöld fülre rákattintasz, és lenyílik, hogy mit fogadtál, rákattintasz és minden infó megjelenik, hogy kit tettél meg mekkora odds.. vagy felső sorban a napló.
tényleg francia győzelmet fogadtam... Draw no bet-tel valszeg maradt volna az 1-0
Hol lehet megnézni a tippmix-en , hogy mi volt a fogadás? Most úgy néz ki, hogy vagy lassú a rendszerük, vagy francia győzelmet fogadtam meg?
A válogatott érdekében tettem egy fogadást Francia győzelemre , draw no bet-tel...
Ennél többet nem tudok tenni a valogatottert...