Most 15.520 körül gondolom, hogy fordul és feljebb megy, ahova Lenthor várja. Igyekszem elkapni:
https://www.tradingview.com/x/evEriyFV/
Most 15.520 körül gondolom, hogy fordul és feljebb megy, ahova Lenthor várja. Igyekszem elkapni:
https://www.tradingview.com/x/evEriyFV/
Beszorultunk 15560-600 közé, az oldalazást jól lehet kereskedni. Ezt azért írtam ide, mert akkor szoktak elindulni, amikor ezt ide beírom.
Igen a FED első üzenete arról, hogy elkezdi a piac támogatásának csökkentését, igaz a vállalati kötvényállomány eltörpül amellett a 7 ezermilliárd dollár mellett, amely amerikai államkötvényekben áll. Év végre ígérte a FED annak a csökkentését, ott már lehetnek piaci turbulenciák, a gyenge cégek meg fogják érezni. Szerintem a megugró infláció is lépésekre fogja kényszeríteni, valamekkora kamatemelés szükséges lesz. Az ingyen pénzt kicsit megdrágítják, megindul a rotáció, de előtte még lehet egy meghúzás, Lenthor dax 5-dik hulláma még kiteljesedik.
Hamarosan elérjük az 5. hullám tetejét és a hír alapján alakul a nagy lefelé korrekció!
A Fed szerdán bejelentette, hogy elkezdi kivezetni a vállalati eszközvásárlási programját, amellyel a vállalati értékpapírokat vásárolta fel az elmúlt egy évben - írja a CNN.
A Fed mérlegében jelenleg 13,7 milliárd dollár összegű vállalati értékpapír szerepel, amelyből 5 milliárd kötvényekben, 8,5 milliárd tőzsdén kereskedett alapokban áll. A Fed azt mondta, hogy ezeket az eszközöket fokozatosan adja majd el, hogy ne okozzon zavart a piacon.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm az iránymutató chartokat, gondolatokat! Én shortba léptem reggel, tegnap is felrántás után beadták. Délután USA-ban fontos adatok érkeznek, előtte jó lenne kicsit lejjebb engedni a piacokat. Az elmúlt napokban USA kicsit elgyengült, de a DAX tartja a kitörést érdekes lesz a mai nap. Ezek a negyedik hullámok, nagyon fárasztóak.
Még a 9 órás nyitás után még felszaladhat 15.625 környékére (e) pont, majd lefelé lenne jó, ha menne. (15.546 vagy 15.517)

Sziasztok, jó reggelt a hajnali bejelentkezésem után!
Jó lenne a 15.546 vagy 15.517, de a kék alsó vonalról is pattanhat felfelé.

Elindult fel 15.626 is volt már az éjszaka.

Még egyelőre a piros "iv" hullám "b" hullámában is lehetünk.
Írtam hogy negyedik hullámok torlódása van és mint ilyen unalmas és kiszámíthatatlan.
Tudom, hogy én kívántam tegnap, hogy oldalazzon, de ettől a hullámzástól már tengeribeteg leszek. Ha még sokat oldalazunk, ebből egy 15340 közelébe esés is lehetne.
Sima screenshot is megteszi. WIN+PRTSCRN /ALT+PRTSCRN, vagy Command+SHIFT+4 :)