Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

Beszorultunk 15560-600 k…

#873635 DÉKÁVÉ

Beszorultunk 15560-600 közé, az oldalazást jól lehet kereskedni. Ezt azért írtam ide, mert akkor szoktak elindulni, amikor ezt ide beírom.

dax

#873632 Macskaegér Előzmény: #873631

Igen a FED első üzenete arról, hogy elkezdi a piac támogatásának csökkentését, igaz a vállalati kötvényállomány eltörpül amellett a 7 ezermilliárd dollár mellett, amely amerikai államkötvényekben áll. Év végre ígérte a FED annak a csökkentését, ott már lehetnek piaci turbulenciák, a gyenge cégek meg fogják érezni. Szerintem a megugró infláció is lépésekre fogja kényszeríteni, valamekkora kamatemelés szükséges lesz. Az ingyen pénzt kicsit megdrágítják, megindul a rotáció, de előtte még lehet egy meghúzás, Lenthor dax 5-dik hulláma még kiteljesedik.

dax

#873630 Lenthor Előzmény: #873629

A Fed szerdán bejelentette, hogy elkezdi kivezetni a vállalati eszközvásárlási programját, amellyel a vállalati értékpapírokat vásárolta fel az elmúlt egy évben - írja a CNN.

A Fed mérlegében jelenleg 13,7 milliárd dollár összegű vállalati értékpapír szerepel, amelyből 5 milliárd kötvényekben, 8,5 milliárd tőzsdén kereskedett alapokban áll. A Fed azt mondta, hogy ezeket az eszközöket fokozatosan adja majd el, hogy ne okozzon zavart a piacon.

dax

#873629 Macskaegér Előzmény: #873627

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönöm az iránymutató chartokat, gondolatokat! Én shortba léptem reggel, tegnap is felrántás után beadták. Délután USA-ban fontos adatok érkeznek, előtte jó lenne kicsit lejjebb engedni a piacokat. Az elmúlt napokban USA kicsit elgyengült, de a DAX tartja a kitörést érdekes lesz a mai nap. Ezek a negyedik hullámok, nagyon fárasztóak.

Írtam hogy negyedik hull…

#873600 Lenthor Előzmény: #873597

Írtam hogy negyedik hullámok torlódása van és mint ilyen unalmas és kiszámíthatatlan.

Tudom, hogy én kívántam …

#873597 DÉKÁVÉ

Tudom, hogy én kívántam tegnap, hogy oldalazzon, de ettől a hullámzástól már tengeribeteg leszek. Ha még sokat oldalazunk, ebből egy 15340 közelébe esés is lehetne.

gyémánt

#873590 DÉKÁVÉ Előzmény: #873589

Igen, erre gondolok, de a kereskedési felületemről nem tudok képet betenni. De nem bír leesni, pedig a célára éppen a rés közelében lenne, 15495.