Jó reggelt!
Köszönjük a chartokat!
Egy kis humor mára, ami véresen komoly!
Batman már csak tudja!
Hány éves vagy Batman?
Negyven vagy hetven?
- Hetven, hetven!
Hány fogad van, Batman?
- Egy sem, egy sem!

Ha adnak rá lehetőséget, akkor innen 15.230-tól lehetne egy kis felfelé korrekció 15.310 környékére. (ha nem akkor 15.170-ről kellene egy kis korrekció)

Jó reggelt,
Köszönjük a chartokat, már a tegnapi fej vall lehetőség is adta volna magát egy kis felhúzásra, kiváncsi vagyok melyik támasz teszi meg helyette, talán az 50-és fibo 15170 körül, vagy a csatorna 15120 körül.
Telefonról nem lehet ide bemásolom képet
Ichimoku négy óráson is a Kijun vonalát 15.171 környékét jelzi és fontos szint a Kumo (felhő) alj 15.077-en

Jelenleg a 15.230, majd a 15.170 és a 15.085 erős támaszok, ott kell figyelnünk.

Már április 18.-án betettem, hogy mire lehet számítani az 5. hullám tetejére. Szerintem kb, 16.654-re.
Akkor napos charton rajzoltam:
--------------------------------------------------------
Tegnap tettem be:
-------------------------------------------------------
Hetes chart!
16.654 lehetne majd az 5. hullám teteje! Előtte még most a 4. hullámon dolgozunk.

Sziasztok, jó reggelt!
Eddig minden a forgatókönyvem szerint megy. Jelenleg jobban járt, aki nem a longra szavazott.
Az A-B-C-D háromszög 4. hulláma jelenleg így néz ki.

De ugyanúgy a W-X-Y-X-Z kombinációs 4. hullám is ugyanazt jelzi.

Szerintetek a reggeli nyitásnál M5-ön nem alakult ki gyémánt? Mert az felveti a "vissza a tengelybe" lehetőséget. Mert megjött a drága USA.
ha 15.346-ig lemenne, akkor egy fej-váll is lehetne belőle, aminek a célára a következő szintem lenne lefelé.
Azt nézem, hogy ez a 15.377 körüli érték meglehet amcsi előtt, ők meg felhúznák ahogy szokták, akkor patikára jöhetne a berajzolt elképzelés.
A német alkotmánybíróság kedden elutasította az Európai Központi Bank eszközvásárlási programjával (Public Sector Purchase Programme, PSPP) szembeni kereseteket, mivel az EKB érvelése meggyőző volt.