Ichimoku négy óráson is a Kijun vonalát 15.171 környékét jelzi és fontos szint a Kumo (felhő) alj 15.077-en

Ichimoku négy óráson is a Kijun vonalát 15.171 környékét jelzi és fontos szint a Kumo (felhő) alj 15.077-en

Jelenleg a 15.230, majd a 15.170 és a 15.085 erős támaszok, ott kell figyelnünk.

Már április 18.-án betettem, hogy mire lehet számítani az 5. hullám tetejére. Szerintem kb, 16.654-re.
Akkor napos charton rajzoltam:
--------------------------------------------------------
Tegnap tettem be:
-------------------------------------------------------
Hetes chart!
16.654 lehetne majd az 5. hullám teteje! Előtte még most a 4. hullámon dolgozunk.

Sziasztok, jó reggelt!
Eddig minden a forgatókönyvem szerint megy. Jelenleg jobban járt, aki nem a longra szavazott.
Az A-B-C-D háromszög 4. hulláma jelenleg így néz ki.

De ugyanúgy a W-X-Y-X-Z kombinációs 4. hullám is ugyanazt jelzi.

Szerintetek a reggeli nyitásnál M5-ön nem alakult ki gyémánt? Mert az felveti a "vissza a tengelybe" lehetőséget. Mert megjött a drága USA.
ha 15.346-ig lemenne, akkor egy fej-váll is lehetne belőle, aminek a célára a következő szintem lenne lefelé.
Azt nézem, hogy ez a 15.377 körüli érték meglehet amcsi előtt, ők meg felhúznák ahogy szokták, akkor patikára jöhetne a berajzolt elképzelés.
A német alkotmánybíróság kedden elutasította az Európai Központi Bank eszközvásárlási programjával (Public Sector Purchase Programme, PSPP) szembeni kereseteket, mivel az EKB érvelése meggyőző volt.
Nyilván lesz még sok-sok lefelé irány. Ettől függetlenül én felhagyok a shorttal, amíg 200 MA fölött van az árfolyam. Sőt! Ha esik, akkor örülök neki, mert hamarosan lehet longolni.
Mert nem jó időtávot kereskedünk. Amíg maradok a saját skalpolós technikámnál, addig nincs gond. A gond akkor kezdődik nálam, amikor megy fel és elgondolkodom azon, hogy majd milyen jól fog ez lemenni. Ez nálam nem működik. Valamikor 6.500-7.000 körül kezdtem a daxot. Azóta megy felfelé. Azt is mondhatnám, hogy akkor kellett volna nyitni egy longot és úgy hagyni. :)
Az óriáskígyó szerint is ott van valahol a cél most már.
Én is azt nézem, hogy hol engedjem el a short pozit. Igazából nekem a Tradingen az ATH 15.521-volt, most felszúrtunk 15.530-ra. Én 15.540-550-et lőttem be (most készül :) ), hogy ott nagyon megnyílhat a tér felfelé. Amint leépítem a pozim egyből le szokott szakadni... :)