An apple a day keeps the doctor away.
Micsoda kistoppolódásaim voltak tegnap... most mérgemben vettem egy nagy adag almát.
https://schrts.co/PierWDjA 4166 a Spx Boll. (Daily) közepe,sztem oda jön, hétfőn ünnep mindenhol?...a nagyok mind eladtak 1 hete a Amazon (6,7 milliárdért) , Facebook vezér és csak kitáraznak a insiderek , alapkezelők a bubborékba , éppen a kicsik még vihetik feljebb a árat 1 évig , a nagy bankokkal segítve, ők meg kiégetik sok ember pénzét a shortba! A Boaf 3800 Spx-t vár, egy guru meg 4500, ki tudja merre száll el!! A Dax meg ősztől választások németbe , a Ekb szerint gáz jön majd a sok cégnél jó fél év múlva ,kiderül mit okozott a Covid !Jeff Bezos has sold $6.7 billion in Amazon shares over the past week
Last Updated: May 12, 2021 at 7:47 a.m. ETFirst Published: May 5, 2021 at 9:31 p.m. ET
ÉRDEKES CIKKEK A BUBBORÉKBA, ki tudja merre száll még !!!?? :)
PUBLISHED WED, MAY 19 20215:04 PM EDThttps://www.cnbc.com/2021/05/19/tom-lee-says-stock...
A koronavírus-járvány egyenlőtlen hatása miatt Európában nőnek a pénzügyi stabilitási kockázatok, elsősorban egyes iparágakban és országokban - áll az Európai Központi Bank szerdai jelentésében, amely a potenciális zombi cégek „jelentősen magasabb fizetésképtelenségi rátájára” figyelmeztetett.
Mi következik: A csődök száma 18% -kal csökkent az EU-ban 2020-ban, mivel a kormányok minden vállalkozás számára átfogó védelmet kínáltak a Covid-19 járvány hatásának enyhítése érdekében. A gazdaság fellendülésével nyilvánvalóvá válik a zombi cégek száma, ami új politikai problémákat hoz létre.
- Pierre Briançon
Ma jött egy cikk kint a Boaf 3800 vár, de egy fazon 4500 Spx-et !
Jó meglátás, ő is csak egy ember, egy földi halandó a maga rossz tulajdonságaival. Meg jókkal. A kérdés csak az arány és a lábnyoma, amit az életünkön hagy
Úgy látom Biden kb. éppen olyan, mint Trump:
https://infostart.hu/kulfold/2021/05/17/the-new-yo...
???
Sziasztok!
Akit érdekelnek az osztalékfizető amerikai részvények, annak ajánlom a folionerd.com oldalt. Nagyon sok mutatóval naprakészen.
Üdv
FolioNerd
ikeában is találkozhattok ezzel a soros féle termékkel, s egyre több soros hívő lesz ezáltal :))
én eddig Soros-nak olvastam. Néztem is, hogy ez meg milyen részvény lehet...?!?
Sonos az majdnem Soros. Ilyet rendes fideszes fasiszta nem vesz :D
egy perc néma csenddel emlékezzünk a bennhagyott nyerőért :(((

Nekem volt ilyenem.
Vétel: 17,75
Eladás: 13,75
Jó biznisz volt nem mondom :S
"Tegnap este a Sonos is kiadta negyedéves gyorsjelentését, amely minden soron felülmúlta a várakozásokat. A tisztított EPS 31 cent lett, ezzel szemben az elemzők 14 centes részvényenkénti veszteséget prognosztizáltak. A bevételek is jelentősen meghaladták a piaci konszenzust. A hangszórók és más audiotermékek gyártója megemelte az egész éves előrejelzését, szerintük a globális chiphiány ellenére is képesek lesznek kielégíteni a keresletet. A nyitás előtt 13 százalékos pluszban van a papír."
Amikor ilyen hírt olvasok, fejem verem a falba, kb augusztustól novemberig nézegettem, amikor még csak 15 körül bóklászott, venni akartam, most meg dupla annyi... ahogy trámpli is mondá "sad, soooo sad" :-/