Hajnali jóreggelt!
Vagy visszateszt kellene, vagy az "X" hullámból elindul lefelé az "Y" hullám "a" hulláma.
Hajnali jóreggelt!
Vagy visszateszt kellene, vagy az "X" hullámból elindul lefelé az "Y" hullám "a" hulláma.
Csütörtökön délben írtam a szemben álló, hosszú kanócos gyertyákról és a céláramról, de aztán el kellett mennem és elfelejtettem, ezért kereskedtem bután pénteken. Itt már h4-en is megvan az alaktat és a célár. Ha igaz, akkor most el kellene indulnia vissza a tengelybe, az 50% fibo-hoz, 15190-re. Mert ha nem, akkor 15.550.
A kis rózsaszín c-re gondoltam, mert akkor önmagában már ez ATH közelébe repítené egyenlőség esetén. Ha hosszabb akkor meg pláne. Nekem egyedül a forgalom furcsa. De sajnos ennyire nem ismerem még ki magam.
Erősen short záró közelben vagyunk
A "c" hullám a kivételről eltérően mindig hosszabb az "a" -nál.
Egyetlen kivétel fordul elő, amikor néha az a=c-vel.
Az X hullámon belüli elképzelés szerinti a-b-c-nél az a nem kell egyenlő legyen a c-vel? Itt van valamilyen bevált arány?
USA megjött és szokás szerint felrántotta. Kivették pici pluszban a stopomat. Ez nem az én napom volt, nekem fekete péntek.
Sajnos rossz az óra ezen a felületen. Már gondoltam is rá, hogy mindig írok időt. Mert van, amikor módosítom a hozzászólásaimat, folytatom a gondolatot.
Én a longjaimat már eladtam sajnos nagyon lent. És most nagyon örülnék ha short irány bejönne :) A stoppokat még tanulnom kell rendesen kezelni.
Hogy raktál be hozzászólás 10 perc múlva? :)
De most látom, hogy az enyém se jó. Eddig fel se tünt.
Amikor M5-ön ilyen gyöngysorszerű gyertyák vannak, akkor hamarosan nagy elmozdulás várható, sokszor az ellentétes irányba.
Elindultak ugyan lefelé, de nagyon furcsák M5-ön ezek a gyertyák. Pici pluszba húztam a stopot. Nem tudom, mi van, de nagyon megrángatták.
15.388-nál nyitottam shortot 15.227 célárral. Remélem, nem bánom meg. :D
Délután már nem szeretek poziban lenni, mert jön USA hamarosan és összekuszálja az elképzeléseimet.
Nálam ott volt a baj, hogy láttam a célárat, 15294-et és akkor nem zártam a shortomat, pedig tudtam, hogy onnan pattan, de azt hittem, hogy csak korrigálni fog, aztán jön le. Akkor kellett volna átülni longba, vagy abbahagyni. Mindig azt a célárat kell realizálni, amit látok, hogy biztosan eléri. Nem érdekes, hogy mehet még tovább. Ma is beleverte az orromat abba, amit tudtam, de mégsem csináltam.Pláne a short, az sosem megy nekem.
Azért most már tényleg fordulhatna le. Különben nem lesz longos beetetés. 15.400-nak elégnek kellene lenni a shortos stopok kiszedéséhez.
Megmondom az őszintét. A longjaimat eladtam és váltottam shortra.
Remélem nem bánom meg.
Egy kicsit izgulok, de nagy baj nem lehet. Figyelek és a lezárt long nyeresége bőven fedezi, ha zárni kellene a megnyitott shortokat.
13 órakor az órás gyertya mutathat valamit. Lesz-e felső tüske?