Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

https://invst.ly/uqhj6Cs…

#872402 DÉKÁVÉ

https://invst.ly/uqhj6

Csütörtökön délben írtam a szemben álló, hosszú kanócos gyertyákról és a céláramról, de aztán el kellett mennem és elfelejtettem, ezért kereskedtem bután pénteken. Itt már h4-en is megvan az alaktat és a célár. Ha igaz, akkor most el kellene indulnia vissza a tengelybe, az 50% fibo-hoz, 15190-re. Mert ha nem, akkor 15.550.

dax

#872385 sztrovy Előzmény: #872383

A kis rózsaszín c-re gondoltam, mert akkor önmagában már ez ATH közelébe repítené egyenlőség esetén. Ha hosszabb akkor meg pláne. Nekem egyedül a forgalom furcsa. De sajnos ennyire nem ismerem még ki magam.
Erősen short záró közelben vagyunk

dax

#872383 Lenthor Előzmény: #872363

A "c" hullám a kivételről eltérően mindig hosszabb az "a" -nál.

Egyetlen kivétel fordul elő, amikor néha az a=c-vel.

dax

#872363 sztrovy Előzmény: #872360

Az X hullámon belüli elképzelés szerinti a-b-c-nél az a nem kell egyenlő legyen a c-vel? Itt van valamilyen bevált arány?

USA megjött és szokás sz…

#872361 DÉKÁVÉ

USA megjött és szokás szerint felrántotta. Kivették pici pluszban a stopomat. Ez nem az én napom volt, nekem fekete péntek.

Sajnos rossz az óra ezen…

#872359 DÉKÁVÉ Előzmény: #872353

Sajnos rossz az óra ezen a felületen. Már gondoltam is rá, hogy mindig írok időt. Mert van, amikor módosítom a hozzászólásaimat, folytatom a gondolatot.

dax

#872354 sztrovy Előzmény: #872341

Én a longjaimat már eladtam sajnos nagyon lent. És most nagyon örülnék ha short irány bejönne :) A stoppokat még tanulnom kell rendesen kezelni.

Hogy raktál be hozzászól…

#872353 sztrovy Előzmény: #872351

Hogy raktál be hozzászólás 10 perc múlva? :)
De most látom, hogy az enyém se jó. Eddig fel se tünt.

Elindultak ugyan lefelé,…

#872350 DÉKÁVÉ

Elindultak ugyan lefelé, de nagyon furcsák M5-ön ezek a gyertyák. Pici pluszba húztam a stopot. Nem tudom, mi van, de nagyon megrángatták.

15.388-nál nyitottam sho…

#872345 DÉKÁVÉ

15.388-nál nyitottam shortot 15.227 célárral. Remélem, nem bánom meg. :D

Délután már nem szeretek…

#872344 DÉKÁVÉ

Délután már nem szeretek poziban lenni, mert jön USA hamarosan és összekuszálja az elképzeléseimet.

dax

#872343 DÉKÁVÉ Előzmény: #872341

Nálam ott volt a baj, hogy láttam a célárat, 15294-et és akkor nem zártam a shortomat, pedig tudtam, hogy onnan pattan, de azt hittem, hogy csak korrigálni fog, aztán jön le. Akkor kellett volna átülni longba, vagy abbahagyni. Mindig azt a célárat kell realizálni, amit látok, hogy biztosan eléri. Nem érdekes, hogy mehet még tovább. Ma is beleverte az orromat abba, amit tudtam, de mégsem csináltam.Pláne a short, az sosem megy nekem.

Azért most már tényleg f…

#872342 DÉKÁVÉ

Azért most már tényleg fordulhatna le. Különben nem lesz longos beetetés. 15.400-nak elégnek kellene lenni a shortos stopok kiszedéséhez.