Mert a pletykára vették, a hírre meg eladták.
Olyan érdekes tükörképszerű ez a két alakzat. A tegnapi medvecsapda és a mai felhúzás/esés.
Ezt már hetek óta tudta mindenki. Miért nem akkor kezdtek esni a tőzsdék? Mert még szívatni akarták a népet.
Az egyébként is borús amerikai tőzsdei nyitásra most csak rátett még egy lapáttal az arról szóló hír, miszerint Biden 39,6%-ra, tehát duplájára emelné a vagyonos amerikaiak tőkenyereség-adóját.
-----------------------------------------------------
na ezt nem szereti a tőzsde!
Pedig még most sem dőlt el, hogy háromszög vagy a-b-c lesz a 4. hullám.
A kettő között az a különbség, hogy a háromszög sekélyebb nem megy le olyan mélyre és sok benne a le-fel irány.
Az a-b-c mélyebbre megy és nincs benne az a sok cikk-cakk.
Szép estét!
Jól hozza a dax chartodat, grat!
Persze nem egyenesek ezek a vonalak. Kis korrekciók lesznek bennük.
-------------------------------------------------------------------
15.353-nál tartunk!

15.304-nél visszavettem a shortot, de megint 0-ba húztam, mert nem bízom benne. A stopokat szedegetik ki.
Hajjaj! A kis P betűk M30-on macit jeleznek. Már kiszedték a 0-ba húzott stopot.Most kezdődik Krisztina sajttáj.
Nálam is van egy nyitva reggel 8-kor elcsíptem, de a lenti kiszállót nem tudtam időben berakni, sajnos a medencéből nem adta ki :) Itt fordulhatna amúgy
15.299-ről indítottam egy shortot a déli fordulóra. 0-ban van a stop, legszívesebben zárnám most 15.281-nél, mert utálok DAX-ot shortolni. A kivételes helyzetre tekintettel hagyom a pozit, Kíváncsi vagyok, mi lesz.
Ha óráson lesz két felfelé hosszú kanócunk, akkor lefelé megyünk.
Kíváncsi vagyok, hogy most bejön-e.