Sziasztok! Jó reggelt!
Nagyon jó chartok, nagyon köszönöm!
Sziasztok! Jó reggelt!
Nagyon jó chartok, nagyon köszönöm!
Sziasztok, jó reggelt!
Mivel mélyebbre mentünk, mint kellett volna, ezért nem piros 4. hullámot, hanem a nagy sárga 4. hullámot építjük.
A nagy 4. hullám lehet:
- a-b-c szerkezetű, de sűrűn előfordul, hogy
- a-b-c-d-e háromszöggel fejezi be a 4. hullámot.
Háromszög valahogy így:

Fontos: hogy milyen felépítésű lehet majd a háromszög, ahhoz a "b" és "c" hullámot meg kell várni, mert a szárak lehetnek szűkülő-táguló és vízszintesek.
Nagyítva:

holnap 13:45
EKB
| Main Refinancing Rate |
| 0.00% | 0.00% |
holnap 14:30
ECB Press Conference
A DAX is lehet W-X-X korrekció, csak így mélyebbre menne (14.850 környéke). Az alját befolyásolja, hogy hol lenne az "X" teteje.

SP 3. hullámához talán még kell egy kevés kb. 4.170 környékével. Utána jönne egy 4. hullám kb. 4.075-ig.
Az 5. hullám vége lehetne 4.211 környékén.
------------------------------------------------------------------
Korábban betettem, hogy az SP lemehet 4.075 környékére. Annyiban változott, hogy W-X-Y hullám kombinációban tudná megtenni.

Nálam 15236-nál fordult most. Viszont ha ez még medvecsapda formációja, akkor nem értem a hirtelen felpattanást, azt hittem azzal van vége :O De akkor ez volt az e- pont a 4es hullámban a korábbi grafikonon nem?
Valahogy így képzeltem el: https://www.tradingview.com/x/NeQ98I2R/
Naposon ződ hosszúlábú dojival zárt a prompt 15.205.9 pontnál. Módosították, 195,97-nél zárt.
15.220-nál a biztonság kedvéért dobtam a longokat. Visszaveszem, ha elindulna felfelé.
Az .... USA nem meri beejteni a piacot. A legnagyobb manipulátorok.