Naposon csak a FUTURES-ön látszik, de ott is határozottan.
Ezért kérdeztem, hogy ez mennyiben hathat a közeljövőre? Illetve számít-e, hogy a Prompton csak H4, míg Futures-ön naposon is.
Naposon csak a FUTURES-ön látszik, de ott is határozottan.
Ezért kérdeztem, hogy ez mennyiben hathat a közeljövőre? Illetve számít-e, hogy a Prompton csak H4, míg Futures-ön naposon is.
Sziasztok! Jó reggelt!
Köszönöm a chartokat és az értékes gondolatokat! Réssel nyitott a promton a DAX.
Lenthor, köszönjük a chartokat. Kíváncsi vagyok, hogy akarják most rajzolni a robotok a chartokat.
Sziasztok, jó reggelt!
Jól látod, határozott divergencia van a H4-en az RSI-ben és az MACD-ben is. Naposon nem látok ilyent.
Sziasztok, jó reggelt!
Egy kis játék a fibókkal!
Önkényesen húztam rá a fibot az első két hullám után, ami egy elfogadható "iv" és "v", hullámokat adott ki.
Kíváncsi leszek, hogy mi valósul meg belőle.
Az "v". hullám túlhúzással lehet 15.000!
Érdekes, hogy az Ichimoku vonalaim 15 percesen és óráson 15.268-at mutatnak, de azt magasnak tartom a fibo alapján.
Ha 15.268-ig felérnénk, akkor a-b-c -re változna a lefelé irányuló korrekció. De, az mélyre mutatna 14.850 környékére, aminek nem örülnék.

Sziasztok,
Nincs divergencia a H4-en és naposon?
DAX csak a H4-en, de future H4 és naposon is?
https://invst.ly/uj8cz
Szerintetek?
Korábban az SP 4. hullám aljára 4.070-et írtam és az 3. hullámra 4.211-et.
A 4. hullám így is lemehetne.

Nekem még most is a korábbi verzió tetszik jobban. Csak mélyebbre mentünk ma mint gondoltam, ezért módosítottam.
Nagyon klassz chart. Ami nálad 15.319, az nálam 15.313, de én rövid távot nézek. Pontosan így gondolom, hogy onnan le. Kivéve, ha a rés támasz és megpattan.
Lenthor, köszönet a legutóbbi chartért. Úgy érzem, hogy az eddigi ATH-nál már meg lehetett a piros 3. hullám, és jöhet a 14940-15000 tartomány és majd onnan fel. Ez a chart jobban tetszik az előzőnél, azt túl longosnak éreztem.
Holnap meglátjuk.
Igen, támogatnák azzal, hogy előtte lehetséges, hogy lejön 14.800-ig.
Akár 14.800-ig is lejöhet, a chartokat feltevő német tréderek erről beszélgetnek.
Most hamarosan elkellene indulni felfelé a piros 3. hullám tetejére, ami lehetne úgy kb. 15.670.
A nagy sárga 3. hullám lehetne kb. 15.780 vagy 16.000 környéke.
Utána még jönne le a nagy sárga 4., majd fel a nagy sárga 5.
-----------------------------------------------------------------------
Sokat gondolkoztam! Jónak tűnik, amit betettem, de mi van, akkor, ha az eddigi ATH-nál már megvolt a piros 3. hullám.
Elég furcsa az új számozás szerint a fekete "iv". és "v". hullám, de ha megerőszakoljuk a grafikont, akkor elmegy.
Viszont, ha ez igaz lenne, akkor nem fekete "iv". hullám jön most le, hanem egy magasabb szintű hullám, azaz a piros 4. hullám és az a-b-c hullámokban lejöhetne akár 14.941-15.004 közé. Ha ide lejönne, akkor a piros "5". hullám és egyben a sárga "3" hullám 16.000 környékére emelkedhet szintén, mint az előző elképzelésnél.
Várom türelmetlenül, hogy melyik verzió a helyes.
A sárga 2. hullámtól számoztam az új verziót:

Érdekes chartok. Ezek támogatnák Lenthor következő, 15600 körüli csúcs várakozását.
Lenthor, lehet, hogy az általad jelölt 15193-ról még lesz egy befejező hullám lefelé kb. 15000-ig és esetleg azután is csak egy felfelé korrekció lesz kb. 15300-ig és majd lentebbről lesz nagyobb long, azaz kihagyja most a 15600 körüli csúcsot, amit a chartodon jeleztél?
Szerintem megcsináltuk ezt az elfuserált inverz füles csésze alakzatot és most már valami más jön. Nem kell csodálkozni, hogy én így fibózom a füles csészét.