Szerintem megcsináltuk ezt az elfuserált inverz füles csésze alakzatot és most már valami más jön. Nem kell csodálkozni, hogy én így fibózom a füles csészét.
Szerintem megcsináltuk ezt az elfuserált inverz füles csésze alakzatot és most már valami más jön. Nem kell csodálkozni, hogy én így fibózom a füles csészét.
Reméltem is, hogy USA felrántja. Abban bízom, hogy a rés támasz most már. Te hogy látod?
SP 3. hullámához talán még kell egy kevés kb. 4.170 környékével. Utána jönne egy 4. hullám kb. 4.075-ig.
Az 5. hullám vége lehetne 4.211 környékén.
---------------------------------------------------------------
Nagyon azt csinálja az SP, amit írtam.

Köszönöm. Remélem, így van. Én is nyitottam egy CFD longot 15130-on 16:56-kor.
Bennem is felmerült a hamis kitörés. Viszont a rést NEM töltötte be, előtte 4-9 (?! akárhány) ponttal megtorpant. Résről pattanni szokott fel. Remélem, az támasz. De én sem tudom. Longom nekem is van, de persze csak demó.
Csak egy okot tudok, hogy a rés közelsége miatt a longok eldobására és shortok nyitására játszottak.
Én a 15.180-ban bíztam, onnan maradt is egy kevés megnyitott long, a többi innen az aljról, de most én sem megyek nyugodtan aludni. Nem értem, hogy 15.170-15.180 alá miért kellett jönni.
Én is azt véltem látni, hogy 15250 körül fordul, én sem várta le idáig.
Most a zárás alapján hogyan látod, innen elindul felfelé?
Nagyon kicentizték! Most egy kicsit én is aggódom, mert van nyitott longom. Nem kellett volna ilyen mélyre esnünk.

15.138.20-on zárt. De van, amikor utóbb átírják. Át is írták. 15.129.51.
Igazad van. Kicsit utálom, hogy eltér a kereskedési felületem és a prompt értéke. Először 110-et ítram, aztán javítottam, mert azt hittem elírtam. De tényleg 110.
14.856-nál is van egy napos rés. A longosok stopját is ki kell szedni.