Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Fogom a fejem megint, eg…

#871653 walex

Fogom a fejem megint, egy újabb Kamugeri lépés, mert ő nagyon zöld. :)))

https://telex.hu/belfold/2021/04/22/fold-napja-meg...

Hogy fognak majd örülni a szomszédos utcákban a megnövekvő forgalom miatt.

Vicc ez a csávó, de kellett a budapestieknek, mint egy falat kenyér Tarlós helyett. Azóta csak úgy fejlődik a város és egyre zöldebb. :D

pajtikák

#871627 Spade Előzmény: #871609

Hatalmas vidcsiket teszel be :). B+ ez a fegyőr minimális aggyal sem rendelkezik, nem csakaz a baj h téveszt valamit hanem h tüntettek az atomenergia ellen és közben azt hitte b+ h azok a nagy naperőművek ,kicsi kell oszt jól van. ez már a vég. Az ellenzékben gyurci nem tud szorozni meg a primszámokat se komálja de eröltetni és janizik vele, a másik karigeri azt hiszi h csepel északon van ujpest meg délen, fegyőr meg tüntet az atomertőmű ellen mert az hiszi h azok nagy naperőművek, ez egy über csapat tényleg és még ők hülyéznek le másokat, eszem faszom megáll

Happyyyyyyyyyyyyy

#871612 TrendMan

Tegnap rendeltem egy pizzát.

Látom, most jön a vendéglátásban az az időszak, hogy ők bajban vannak, ezért te fizesd meg a megemelt árat, de feltét nincs!!!

amikor egy pajti megfing…

#871609 Koffein

amikor egy pajti megfingat, mert kamukázol, asszemmindent elmond a személyiségről...



kormányzati alapítványok

#871591 Ibiza Előzmény: #871350

mostanában olvastam, főleg az egyetemek a ménes és mezőgazdasági alapítványok vannak, vannak tehetséges fiatalok meg jövőkutató alapítványok is. Mol is jelentős részt vállal ebből és ki vannak stafirungozva ezek az alapítványok, ne feledjük a nyugdíjalapos részvényeket, gondolom ezeket is benyomják, pl anno Corvinusnál olvastam MOL részvényt is raktak bele a tarisznyába.
és hogy haveri kutyák vannak az alapítványokban? Miért karigerinél kik vannak a csupornál. Alap dolog bizalmi embereket rakunk poziba nem békétlenkedő rebelliseket.

Visszaéltek vele? Inkább…

#871544 matgab Előzmény: #871500

Visszaéltek vele? Inkább azt mondanám, hogy nem szabályozták megfelelően és az emberek éltek a lehetőséggel, mert legálisan lehetett kevesebb adót fizetni.

Amúgy azt gondolnám inkább, hogy igazságtalan az, hogy a KATAs vállalkozók ilyen kevés fizetett adóval megúszhatják. Igen, lehet azt mondani, hogy így az eddig totál feketén dolgozó emberek (sportoló, fodrász, taxis, szerelők, masszőrök) is fizetnek legalább egy kis adót, de akkor is igazságtalannak gondolom.

Persze, hogy élt a lehetőséggel az informatikus, a könyvelő, a filmes stábtag is... És persze mindenki kevesebbet fizetett, kivéve az alkalmazottak, akiket szivatnak továbbra is. Most legalább már a cég által fizetett pénz kb 57%-át megkapják az alkalmazottak, ami jóval magasabb, mint pl. a 2000-es évek eleji kb. 33%, de azért még mindig elég kevés.

Átfogó nyugdíjrendszert kellene minél előbb bevezetni, minimál alapnyugdíjjal (létminimumnak megfelelő) és nyugdíj plafonnal (átlagbér). Alapnyugdíj felett csak az kapna nyugdíjat, akinek a gyermeke nyugdíj járulékot fizet (mondjuk annak az összegnek 60-70%-át)

visszaéltek vele. Munkav…

#871500 Ibiza Előzmény: #871391

visszaéltek vele. Munkaviszony helyett számlázási visszonyt hoztak létre (mert ez nem vállalkozás volt), ezért korlátozták.

Mondjuk aki ezt a KATA-s…

#871391 matgab Előzmény: #871345

Mondjuk aki ezt a KATA-s 3 milliós szabályt kitalálta , annak minden nap kihúznék egy katétert érzéstelenítés nélkül felfújt állapotban a farkán keresztül...

Mert mit gondoltak, hogy majd az ezek a megrendelők azok fogják szépen és befizetik a 40%-os adót a régi vállalkozói díjak után? Vagy, hogy majd a vállalkozók fognak lemondani a díjuk 2X%-áról?


Áhh, a magyar ember nem ilyen! Mit csinálnak? elkezdenek keresztbe hosszába mindenki mindenhova számlázni, továbbszámlázni, beiktatni különböző alvállalkozókat, akik majd 5-10%-ot nyúlnak le maximum, nem 40-et!

Viszont emiatt meg lehet 3-4 szer annyi szerződést írni, annyi felé utalni stb stb. A kérdés csak az, hogy egyszerre van mondjuk négy szerződés negyed akkora összegekről, vagy egymás után számlázza a teljes összeget a 4 különböző cég!?

Eszem faszom abba a hülyébe, aki azt gondolta, hogy nem így lesz!

Vagy töröljék el a KATÁ-t a büdös francba vagy mondják azt, hogy csak akkor lehet alkalmazni, ha évi max 100e-t számlázol egy cégnek, vagy mondják azt, hogy csak magánszemélyek részére kiállított számlák után lehet KATA-s jövedelmet szerezni.

Vagy emeljék meg a KATA adójának összegét (amúgy is röhej, hogy a limit az emelkedik, de a tételes összeg változatlan)...

#alapítvány hahaha

#871371 Spade Előzmény: #871361

hahahaha, köszi h betetted :). Szal a tasz fújja a habot sori bá elit kommandója :) mindent értek sori bá szerette volna rátenni a kezét a MOL, meg az otp richter pakkokra hogy aztán majd lenyulja a cégeket ahogy az a banánköztársaságokiban szokás, ahogy már a 90-es években is akarta. Igaza van ez nekem is fájna. Jujj b+ ez de geci dolog volt már, mingyá elsírom rajta magam, de fáj már ez. De azért a legjobb h van képe hozzá a faszinak h mély államról beszéljen, soros embere, mikor nemrég csalták el mély államként egy egész amcsi választást, tokkal vonóval és má többen is beismerték, és soros mint igazi demokrata az antifákat pénzeli, akik szétverik kb 100 dodo napidíjért az amcsi nagyvárosokat előre bekészített téglákkal, mint igazi demokrata mozgalom, hát ehhez tényleg pofa kell :)

Mnb és a kormány. És vis…

#871350 Ibiza Előzmény: #871349

Mnb és a kormány. És visznek bele vagyonelemeket. Lásd Corvinus.