Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #871345

Mondjuk aki ezt a KATA-s 3 milliós szabályt kitalálta , annak minden nap kihúznék egy katétert érzéstelenítés nélkül felfújt állapotban a farkán keresztül...

Mert mit gondoltak, hogy majd az ezek a megrendelők azok fogják szépen és befizetik a 40%-os adót a régi vállalkozói díjak után? Vagy, hogy majd a vállalkozók fognak lemondani a díjuk 2X%-áról?


Áhh, a magyar ember nem ilyen! Mit csinálnak? elkezdenek keresztbe hosszába mindenki mindenhova számlázni, továbbszámlázni, beiktatni különböző alvállalkozókat, akik majd 5-10%-ot nyúlnak le maximum, nem 40-et!

Viszont emiatt meg lehet 3-4 szer annyi szerződést írni, annyi felé utalni stb stb. A kérdés csak az, hogy egyszerre van mondjuk négy szerződés negyed akkora összegekről, vagy egymás után számlázza a teljes összeget a 4 különböző cég!?

Eszem faszom abba a hülyébe, aki azt gondolta, hogy nem így lesz!

Vagy töröljék el a KATÁ-t a büdös francba vagy mondják azt, hogy csak akkor lehet alkalmazni, ha évi max 100e-t számlázol egy cégnek, vagy mondják azt, hogy csak magánszemélyek részére kiállított számlák után lehet KATA-s jövedelmet szerezni.

Vagy emeljék meg a KATA adójának összegét (amúgy is röhej, hogy a limit az emelkedik, de a tételes összeg változatlan)...