mi ez az ótli, valami reggeli zappehely cég?
a broki cég biztos örül ennek az ugri bugrinak :)
15$ nél a honest driftelt egyet és nyomott egy padlógázt... 12ön álltam, de hát nem csinálta meg a -50%-ot... :-/
Tegnap belevettem 20,2-n. Gondoltam, ha zárás előtti percben 20,5 felett lesz akkor átviszem.... 20,25-ön eladva 21:59-kor.
Most 22,85 :(
2021 rekord év lesz, ami a tőzsdei részvénykibocsátásokat (IPO) illeti. A megelőző időszakhoz képest ilyen durva ütemű részvénynyomtatás
2000-ben volt utoljára, a tech buborékban. Akkor teljesen értéktelen,
csak részvénykibocsátás céljából alapított cégeket is tőzsdére vittek
arany áron, ehhez hasonlít mostanság a SPAC kibocsátási hullám (Special
Purpose Acquisition Company). A SPAC olyan társaság, ami nem végez
tevékenységet, és arra bocsát ki részvényt, hogy a befolyt pénzből más
cégeket vegyen meg, majd a tőzsdére vigye őket. Tehát tulajdonképpen egy
fekete dobozba teszik a pénzt a befektetők. Két évtizede ebből egy
jelentős és tartós részvénypiaci esés következett egészen 2002 őszéig. A
részvénypiaci indexekben 50-80% értékvesztés volt. Szóval az extrém sok
részvénykibocsátás nem jó jel, mert arról beszél, hogy a
bennfentesek-tulajdonosok szerint az elérhető árazások mellett érdemes a
cégeket vagy azok egy részét eladni a fellelkesedett publikumnak.
Nagyobb haszonnal kecsegtet ez, mint maga az üzleti tevékenység,
különben nem adnák el a részesedést, nem szamaritánusok. Nyilván ez nem
egy keddről szerdára szóló jelzés, de érdemes észben tartani.
Jessica Alba is jön a tőzsdére május 05-én: "Note: Actress Jessica Alba founded The Honest Co. in 2012. In
her Founder’s Letter, she writes about her life – born into a
hardworking Mexican-American family – and the hardship of suffering from
severe asthma and allergies as a child. She was inspired to create this
company after suffering a severe allergic reaction to laundry detergent
13 years ago when she was pregnant with her first child."
ahogy nézem ma adták be a papírokat az ipora
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1843586/00...
ez hosszú távon jó befektetés lehet, egyre nő a növényi alapú tejtermékek forgalma és egyre finomabbak is... mi is egy vagyont költünk ilyen szarokra...
Erről a cégről olvastam már korábban is , hogy brutálisan nő az árbevétele meg a piaca... Ma van az IPO-ja..
azért a vörösben úszik helyett a korrekciózik az jobb kifejezés erre. Vörösben az én részvényeim úsztak a maguk -40-60%-ában 2 hónap alatt.
Dogecoin: teljes eszetlenség bazzeg.
Azt gondolom, hogy itt a létrehozók tolják fel az árfolyamot , saját maguk adják veszik kegyetlenül és amikor már kellően fel lett pumpálva az árfolyam és mindenki megőrül érte (ez talán nincs is messze), akkor egyszerűen megadják a népnek amire vágynak: eladják nekik az értelmetlen bit-jeiket, byte-jaikat. És mindenki marha boldog lesz, hogy vett egy csomó semmit nem érő digitális jelet...
nem rossz ötlet, miután megvan a coin, átruccansz Austinba és adományozol egy Chihuahuat Musknak, oszt Doge helyett máris Chihuahuat tweetel :))
Meg kéne csinálnom ezt a PugCoint.. :))
Izé... valaki már lecspott rá, bár 0,00-t látok árfolyamnak.
Akkor a ChihuahuaCoint :))
a kutyicoint nem követem, ebből is látszik mennyi pénz van a gazdaságban.. musk ahányszor elvakkantja magát, annyiszor zsákolja a nép... majd amikor jön a kijózanodás, akkor jön a sírás :)
a irányadók meg vörösen izzanak...
dogecoin 100x-ozott rövid távon és még csak most indul a hype :D LOOOOLLLL
így már minden világos, a faktor nem engedte emelkedni :))
hosszú távon jó lesz ez a coinbase...
a bitcoin és coinbase grafikonját nézegetve, azon gondolkodtam, hogy ez egy csúcspont is lehet a kriptó világban, coinbase tőzsdére ment, bitcoin, ether új csúcsokra ment... most jöhet egy kis megnyugvás, realizálás, majd ismét új csúcsok jöhetnek... meglátjuk, mit gondol a piac...
nyitóban vettem 381-en, aztán gondoltam, hogy veszek még 400-on. De úgy emlékeztem, hogy nem vittem végig a megbízást...
Aztán elkezdett zuhanni, gyorsan eladtam 388-on, ami volt. Aztán 365-nél végigszaladtam a számláimon, mert arra gondoltam, hátha innen fordul.
Látom ám, hogy a 400-as vételem mégis be lett adva és teljesült. Ahh, mondom, inkább kiszórom akkor a g.cibe gyorsan... Majd 250-nél...