Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Dimitri Itskov "Time 2045" agenda, Az igazi metaverzum

#879986 Spade


Nem is kell ide a Biuld Back Better, merjünk egy igazán nagyot álmodni, 2045-re tegyük át az embert a cyber spészbe. Az egész embert át lehet tenni számítógépre, legalább is az agyát hiszen az összes végtagját érzékszervét jobb robot testrészekkel lehet helyettesíteni ez lesz ám az igazi metaverzumn, Musk pedig már gőz akarom mondani quantum erővel dolgozik az agy számitógépes összeköttetésén, és nem is áll rosszul. Ha kész akkor az agyat egy pakkban le lehet a számítógépre tölteni és ott működtetni amihez vagy kötnek robot testrészeket vagy nem.. A fejet egylbként már volt aki más tesre átültette, de lehet h Musk elsöpri ezeket a biológiai őscsökevény megoldásokat akár 2045-re. A távlat pedig hatalmas, felesleges 8 milliárd ember, elég lesz 100 millio, amihez képest még bill geci 500 milliós maradvány terve is nagylelkúnek tűnik, dehát elment epsteinnel kúrni egy szigetre, így a felesége kipöccintette a játékból,.Lett volna esze. Marad a 100 millió szupercél, és nincs körrnyezet szennyezés, nem kell alapjövedelem, az ürexpedíciók 6 fős legénysége 6 db pendrájvból állhat és nem kell hypertér sima aktatáskányi méretben is az idők vegezetéig utazhat az univerzumban a föld meg "fellélegezhet", az emberiséget is "túlélte " ?

cbdc

#870994 Spade Előzmény: #870135

Az imf égisze alatt a jegybankok új digitális pénzt hoznak létre a bitcoin,a dollár, és az arany helyett a CBDC-t. Itt egy abstract róla


A többi digitális pénzt a pénzmosási törvényekkel fogják bekorlátozni, a bitcoint pedig mivel túlságosan környezet szennyező a bányászása, ezért zöld minősítéseket vezetnek be az alapokra hogy csak olyan cégeket tőzsdei termékeket tarthatnak a portfóliójukban amelyek megfelelő zöld minősítéssel rendelkeznek

ha már

#869895 Spade Előzmény: #869894

Hát nemtom ezekre tényleg nagymintás statisztikák kellenének, vagy big daták és ráengedni valami AI-t. A szimulációkban mindenesetre számolnak a maszk hatással még az egyszerűbb SEIR modellekben is

kerekre zárom a témát, h…

#869894 tny2

kerekre zárom a témát, ha már belekezdtem.

Sosem merült fel historikusan a történelemben hogy légúti vírusok ellen használnának maszkot. (Spanyolnáthánál próbáltak textilmaszkot, nem is működött a vírus ellen de a bakteriális felülfertőzések ellen jól védhetett)

A pestis idején a szagoktól védték magukat, mert úgy gondolták a szagok terjesztik.

A műtőkben a sebészi maszkok, a beteget és a sebét védték a cseppektől, (izzadtság vagy más cseppektől) az orvost nem védték ezzel semmitől. Ezért vízlepergető vagy vízállóak ezek a maszkok.

A kelet ázsiaiak a légszennyezéstől védik magukat a maszkhordással. Akár van járvány, akár nincs hordják, mert Taoisták.

A Tao szerint a légzés nagyon fontos, és mindenáron el kell kerülni a 'feng' azaz a mérgező levegő beszívását, ami a Csí energiákat csökkenti.

Másodlagosan az ipari forradalom után megemelkedett CO2 miatt elszaporodtak a pollentermelő fák, és a légszennyezettséghez súlyos pollenterhelés rakódik.

Harmadlagosan a keletieknél ez szociális kérdés is, "social firewall" a fiatalok azért viselik hogy jelezzék, nem óhajtanak kommunikálni idegenekkel, a fiatal nők pedig így távolítják magukat a kéretlen kontaktustól (egymás arcában vannak az emberek)

A keleti maszkdivat neve, 'smog couture'

Szmog divat. Mert a szmog miatt hordják.

Vírus elleni védelemre sosem használta eddig senki, mert több eszük volt.

Nyugodtan keress rá, hogy 'smog couture'

A pollen kapcsán a keresőszó a 'kafunsho'


1 maszk 2 maszk sőt több

#869893 tny2 Előzmény: #869892

senki nem vonta kétségbe hogy a megadott paraméterek között a maszk mit csinál

Arra jó a fizika, és senki nem ugatott bele hogy a fizikusok mit csinálnak

De itt arról van szó, hogy egy kötelezően elrendelt maszkhordás mire jó a populáció szintjén

Az nem a szélcsatornából derül ki

Nem hordja senki jól a maszkot, de legalább összekeni magát a maszk külsején levő vírusokkal, nem tisztítja és a maszk táptalaja lesz mindennek, sőt - és ez itt egy kis fizika - a textil maszk aeroszolizálja a cseppeket.

Ezért jön olyan eredmény, hogy a textilmaszkok viselése NÖVELTE az influenza terjedését.

És ezért látod azt, hogy azokban a megyékben ahol felhagytak a maszkkal, KEVÉSBÉ terjedt a Covid.

Ettől még a szélcsatornában nagyon jól véd.

De a kötelező maszkviselés öngól és elkúrás.

Ezért írta át titokban a CDC a covid ajánlást és már nem ajánlja a mindenkinek kötelező maszkviselést. (2020 tavaszig soha nem is ajánlotta)

A WHO végig ellenezte.

Ha elgondolkodsz a dolgon, máris valami.

Nem egyszerű, mert a biológia nem olyan egyszerű, mint a fizika ;)

Na tényleg megyek mert nem fórumra van az időm :)

1 maszk 2 maszk sőt több

#869892 Spade Előzmény: #869890

jóóó most megsértődsz. AZ orvostudomány is a fizikai valóság fizikai korlátjai között működik. Az h az általam megadott kisérleti elrendezésben (nálunk így hívják) a maszk működik az nem lehet kérdés még számodra sem. Ha azt mondod h a valóságban az emberek nem tökéletesen viselik a maszkot h a munka során elmozdul, elfáradnak , a sok lélegzés deformálja elnedvesíti tehát változnak az anyagparaméterek akkor azon lehet elgondolkozni és vitatkozni, de az h a maszk önmagában szűr az nem lehet kérdéses ha megsértődsz ha nem

1 maszk 2 maszk sőt több

#869891 tny2 Előzmény: #869889

egy részlet a szövegből ugye - in your face -

Although mechanistic studies support the potential effect of face masks, evidence from 14... trials did not support a substantial effect on transmission

Ez a CDC hivatalos tudományos véleménye.

Lefordítom neked:

"Bár a fizikusok azt hiszik hogy a szélcsatorna és viaszbábu jelent valamit, de amikor megvizsgáltuk az életben valódi embereken számtalan alkalommal, innen is meg onnan is, akkor az életben valódi embereken és valódi maszkokkal azt tapasztaltuk hogy a maszk nem véd és a fizikusok hülyék ehhez, de szeretnek fontoskodni"