Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

kamuzöldek

#870816 Spade

A sok hazudozó v tudatlan kamuzöld, gréta vagy éppenséggel karigeri, éppen tanulhatna a kínaiaktól, ebben is, persze eszük ágában sincs sőt azt se tudják mi az, nem pofázni faszbuk posztolni kéne hanem cselekedni, akik akkora területeket erdősítenek be mint egész nyugat europa, és évente többet mint az egész világ egyúttvéve, íme


Eukarisztikus konferencia

#870809 prfecó

Hungexpoba ( német tulajdon ( a magyar állam 15 millárdot ölbele ) miközben elfogják halasztani. Vadászkiállításra meg pár száz ember jön el., KDNP játékszerét támogatják , csak legyenek csendbe.

Arra leszek kíváncsi, ho…

#870806 walex Előzmény: #870799

Arra leszek kíváncsi, hogy ezek a libsik mit fognak még importálni Magyarországra, aminek semmi köze az országhoz, de máshol felkapott valamilyen okból kifolyólag és próbálják itthon is meghonosítani?


Eközben Tibi atya:

"Egész szerkesztőségünk nevében elítéljük a ferencvárosi BLM-szobor megrongálását.

Ezúton szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat minden afroeurópai honfitársunkkal, akinek őseit a gyarmatosítók elhurcolták rabszolgának a ferencvárosi gyapotültetvényekre. Elítéljük továbbá a Facebook intézményes megkülönböztetését, amiért az oldal pirossal korrektúrázza az "afroeurópai" szót. Dicsértessék!"

Blm

#870800 prfecó Előzmény: #870799

Pedig katonák őrzik , a helyet



Az ott felállított többi dolgot ledöntsenek , le öntenek , elkordonoznak mekkora balhé lenn

Most olvasom, hogy Feren…

#870796 walex

Most olvasom, hogy Ferencvárosban már van BLM szobor is.
Teljesen jól tette a Mi Hazánk, hogy OSB lapokkal eltakarták ezt a "csodálatos" alkotást.
Ennek nem itt van a helye és nem Magyarországon.


érdemes végignézni

#870795 Ibiza Előzmény: #870763

szemét martalóc banda ez. Ismerem a 8.kert. Teljesen lepukkant a városrész. Kaptak 100milliókat a csöves ellátásra, kihajtották őket az utcára pénzt meg benyelték utána szfe-nek nyomtak belőle.
Van ez a békétlenkedő szaros réteg ezek próbálkoznak. Nem dolgozni hanem más pénzét kapni akarnak ezek.

re

#870776 Spade Előzmény: #870764

én nemvagyok vadász nem is szeretek ölni, DE ha nem lennének a vadászok meg vadgazdálkodás amit szintén ők csinálnak, akkor Mo-n nem teremne kukorica mert az elszaporodott vadak mind lelegelnék. A természetben egy adott területnek van egy vad eltartó képessége akár tetszik akár nem, ezt fenn kell tartani (kilőni a többelet ráadásul szelektálva) . A túlszaporodás az a vadaknak is rossz és a földművelőknek is. De azért amikor qrva hideg van nem a zöld gréta meg a nagyon zöld karigeri (aki nem ültetett még egy qrva fát sem pedig a kampányában már új erdőket vizionált bp-re) ad nekik élelmet legfeljebb ír 2 posztot a legujabb genderekről. Vagy amikor szárazság van akkor ki itatja őket ? A vadászok ha tetszik ha nem a természethez legközelebb álló emberek, sokkal inkább azok mint a zöldek. Persze nem vitatom h semjén túltolja meg az afrikába járó vadászokat is picsán kéne rugni, de itt nagyon is szükség van rájuk.meg európában is.

67 Mrd szégyen

#870775 TrendMan Előzmény: #870772

Lehet, sőt az is lehet, hogy annyira elszaporodtak a szarvasok, hogy társadalmi jótett kilőni őket.

Számomra egyébként a Kásler-féle 'Rakjuk össze Mátyás-királyt' projekt hasonlóan visszás kategória.

67 Mrd szégyen

#870774 walex Előzmény: #870771

Nincs már egy normális,épeszű ember a környékükön, akik visszahúznák őket a földre, csak sggnyalók.

67 Mrd szégyen

#870771 TrendMan Előzmény: #870764

Igen, ismerősöm is küldte nekem ezt:

https://444.hu/2021/03/31/tiz-tonna-szarvasagancsb...

Egészen elképesztő, hogy semmi szerénység, visszafogottság, ésszerűség nincs a viselkedésükben.

" A Semjén Zsolt által megálmodott, elképesztő közpénzeket felemésztő „Egy a Természettel” kiállításhoz egy 16 méter magas, 20 méter széles kapu készül"

Ha jól értem ehhez az "Egy a természettel" kiállításhoz 10 tonna szarvasagancsot használnak majd fel.".

Önmagában már a megszövegezés is visszás.

érdemes végignézni

#870767 matgab Előzmény: #870763

Igen , a demokratikusnak nevezett baloldal mindig ezt csinálja. Biden egyből egy 30 éve nem látott adóemelést jelentett be tegnap pl.

Egy kicseszett kiállítás…

#870764 matgab Előzmény: #870758

Egy kicseszett kiállításra -ami ráadásul azért nem is egy olimpia vagy foci EB/VB népszerűséggel rendelkezik tényleg elképesztően sok 67 milliárd forint.

Főleg, ha mondjuk ahhoz hasonltjuk, hogy az országos mentőszolgálat ÉVES költségvetése valahol 55 milliárd... Ahhoz képest egy egyszeri kicseszett rendezvény, aminek ráadásul társadalmi megítélése erősen megkérdőjelezhető (lelőni azokat a szerencsétlen állatokat)...

Legvalószínűbb, hogy az egész összegnek kb. a 70%-a az a KDNP hűbéri díja...Gondolom volt egy megállapodás, hogy ha 10 évig kitartanak szépen a koalícióban, akkor kapnak 50 millirádot...

érdemes végignézni

#870763 Spade Előzmény: #870754

Én se vagyok optimista különösen ha a gyurcsány-karácsony kombo nyerne,. kell nyitni offshore számlákatat oszt azon varázsolni mert brutális adóemelések jönnek, Kell majd a pénz mint a dk-s 7. 8.kerületben több mint 10 millárddal átadott tartalékot már ellopták az ingatlanokat meg szétosztották a soros szervezeteknek. Nincs az a pénz amit ne tudnának gyorsan elbaszni. Érdekes lesz majd amikor a sok megvezetett barom durrogni fog az adók a támogatások leépítés az emelkedő hitelkamatok miatt, na és hirtelen megjelenő migránsok miatt. Az életszínvonal szinte már az évben zuhanni fog vagy 10-20%-t szerintem okt 23-n már zavargások lesznek. Na és lesz majd lehetősége járványt kezelni a sok dk.s virologusnak mert lesz majd 4. 5. 6. hullám esetleg más vírussal is egészen 2030-ig bill geci már előre elmondta be kell vezeni valahogy avalamilyen világkormányt.. És nem lehet majd mást tenni mint kérni egy Kv-t és nézni a történéseket

100% táppénz kontraprodu…

#870762 matgab Előzmény: #870756

100% táppénz kontraproduktív lenne. Nyilván akkor egy csomó ember nem menne vissza dolgozni, hanem hetekig hónapokig "érezné" még magában a vírus hatásait.

Ha családi adókedvezményt adsz a munkanélkülivé vált családnak, azzal sokat nem adtál nekik...:-)


Álláskeresési támogatás: most tényleg az a 30e ft számít, hogy még kapod-e néhány hónapig? (Annak mondjuk lenne értelme, ha az összegét felemelnék a legalább a létminimum összegére).

A 13. havi nyugdíjjal tényleg elmehetnek az pitsába! mindenki szop, de a nyugdíjasoknak osztogatnak. Meg saját maguknak.

Be kellene már régen vezetni a nyugdíjplafont, a nyugdíj nem lehetne magasabb, mint a mindenkori átlagbér.

Ha az álláskeresési járulék maximalizálva van 30e ft körül, úgy, hogy azt is %-os mértékben vonták le a fizetésemből, akkor a nyugdíjra is kellene egy plafon...

Legalább 67 milliárd Ft …

#870758 walex

Legalább 67 milliárd Ft megy el erre a szrra. Ész megáll és lehet, hogy az x+1. hullám miatt meg sem lehet majd tartani. Biztos sokan jönnek majd rá,amikor megdöglött a turizmus és nem utaznak az emberek.

Ablakon kidobott pénz lesz ez is, mint a focira, stadionokra költött százmilliárdok.

Idióták.

https://24.hu/kultura/2021/03/31/vadaszati-kiallit...

Ha így haladunk, a jövő …

#870756 walex

Ha így haladunk, a jövő évi választást nem a moslékkoalíció fogja megnyerni, hanem a Fidesz elveszíteni.

Olyan apró hangulatjavító dolgokat lehetne behozni a 13. havi nyugdíj és az új stadionok helyett, ami könnyebbé tenné sok ADÓFIZETŐ életét.

Például

- 100% táppénz, akinek covid miatt otthon kell maradnia. Sokan terjesztik és inkább bemennek dolgozni, ha enyhe tüneteik vannak és frankón körbe fertőznek mindenkit.

- digitális oktatás miatt otthon maradni kényszerülő szülők tàmogatása. Ez lehet célzott havi támogatás, ha emiatt dolgozni nem tud vagy munkanélküli lett, de lehet a családi adókedvezmény jelentős megemelése.

- álláskeresési támogatás idejének növelése átmenetileg 3 hónapról 6 vagy 9 hónapra.

- egészségpénztári adókedvezmény mértékének növelése 20%-ról legalább 30%-ra és a vitaminok elszámolhatóságát visszahozni. Fontos az immunrendszer erősítése, hosszútávon ez olcsóbb lenne az államnak.

Ennek a 4-nek több értelme lenne,mint szórni a pénzt 13. havi nyugdíjra (elfelejtik, hogy míg a nyugdíjasok javarészt magukra költenek, addig sok szülőnek ugyanennyiből kell eltartania 1-2 gyereket) stadionokra, vadász világkiállításra, atlétikai, kézi stadionokra és a többi eszement baromságra.

érdemes végignézni

#870754 Ibiza Előzmény: #870734

aki hülye haljon meg mondja a régi mondás. demokráciát játszunk és még csalnak is tehát senki nem látja a jövőt.
Sima tök egyszerű dolog.
- soha nem éltek ilyen jól az emberek mint most, aki akar az most dolgozhat tanulhat igénye szerint élhet.
- soha nem volt még ennyire osztogató baloldali kormány.

- épül szépül az ország, soha nem épült ennyi autópálya és nem volt ennyi beruházás. Stratégiai tárgyalások, jövőbe mutató tervek.


VS. a szélsőballibsik virnyákolása, azok beszélnek akik nem tettek semmit az országért, loptak amit láttak, eladósítottak, csődközeli állapot, deviza hiteles birkák. Milyen édes ez a karigeri, kicsit bugyuta meg félénk de olyan cukkancs.
éÉS.. amit mondanak az megfelelő táptalajra hullik.
Ha ezt nézem akkor félelmetes.
De simán be lehet hülyíteni embereket kukacos maszkokkal.
Chippes oltóanyaggal.
Vezetés közben 10ből 8 basztatja a telóját, és állati fontos dolgokat posztolgat, mi volt a reggeli, jéé esik, jéé nem esik, az édes macsek és kutyus,
Nem lehet elmenni 100km-t mert koccanás vagy halálos baleset.
Tudatra ébredt az anyag, hatalmasak az egók, mindenki hüje agyatlan agyhalott, birka csak ők nem. De ezt mondja a 80%.

Szóval nem vagyok optimista a jövőt illetően. Nem a fidesz vagy nem fidesz, mert tőlem el is tűnhetnének de ettől a csőcseléktől mentse hazámat az Isten.