Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

walex

Ha így haladunk, a jövő évi választást nem a moslékkoalíció fogja megnyerni, hanem a Fidesz elveszíteni.

Olyan apró hangulatjavító dolgokat lehetne behozni a 13. havi nyugdíj és az új stadionok helyett, ami könnyebbé tenné sok ADÓFIZETŐ életét.

Például

- 100% táppénz, akinek covid miatt otthon kell maradnia. Sokan terjesztik és inkább bemennek dolgozni, ha enyhe tüneteik vannak és frankón körbe fertőznek mindenkit.

- digitális oktatás miatt otthon maradni kényszerülő szülők tàmogatása. Ez lehet célzott havi támogatás, ha emiatt dolgozni nem tud vagy munkanélküli lett, de lehet a családi adókedvezmény jelentős megemelése.

- álláskeresési támogatás idejének növelése átmenetileg 3 hónapról 6 vagy 9 hónapra.

- egészségpénztári adókedvezmény mértékének növelése 20%-ról legalább 30%-ra és a vitaminok elszámolhatóságát visszahozni. Fontos az immunrendszer erősítése, hosszútávon ez olcsóbb lenne az államnak.

Ennek a 4-nek több értelme lenne,mint szórni a pénzt 13. havi nyugdíjra (elfelejtik, hogy míg a nyugdíjasok javarészt magukra költenek, addig sok szülőnek ugyanennyiből kell eltartania 1-2 gyereket) stadionokra, vadász világkiállításra, atlétikai, kézi stadionokra és a többi eszement baromságra.