Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

nndm

#871147 matgab Előzmény: #871138

na tétjeim megtettem, NNDM, (mndjárt ki is lőtt utána) Array (ez is kilőtt), ADXS eladva , APT csökkentve.

Vételi megbízások bent vannak a Coinbase-re , azt meglátjuk, hogy teljesül-e...

nndm

#871125 matgab Előzmény: #871112

Sajnos nem, olyat már nem nagyon tudok ennyi pénzből...:-)

Tegnap amúgy, ha nem láttátok volna az ítéletidőből szokásosan szabadságon voltam...

nndm

#870911 matgab Előzmény: #870901

én nem tudok már semmit. Illetve azt kezdem sejteni, hogy megint olyan junk részvényekbe nyúltam bele amik addig esnek ameddig csak tartom őket.

nndm

#870851 matgab Előzmény: #870601

Ahhoz képest, hogy tegnap erős zöld nap volt az indexeknél, nekem nagyon meglocsolták a papírjaimat... a legjobb részvényem -1,6%, a legrosszabb az meg -13%...

De kettő között bőven -5-6%-osok is voltak.

NNDM, Array, GHSI, ADXS, APT...

nndm

#870611 Koffein Előzmény: #870601

APT ezért is eshet #870610 mi itt még vesszük a maszkokat, de odakint, ha igaz amit mond, már lassacskán kezdenek leszokni róla...

nndm

#870601 matgab Előzmény: #870596

Hová a pitsába esik már ez a szerencsétlen megint?? Túl nagy kérés, hogy legyen zsinórban két egymást követő zöld napja?

A másik ilyen meg az APT. meg az Array... Meg az összes többi részvényem. Esnek 10%-ot, aztán korrigálnak 1-et... Aztán megint.

nndm

#870596 matgab Előzmény: #870481

GHSI kijött az éves eredményeivel..

Az árbevétel tavalyhoz képest duplázódott, a pénzügyi helyzete ha jól értem 45 millió cash (bár itt nem minden egyértelmű nekem, mert vmi warrantos pénzekről ír), éves veszteség csökkent , több, mint dupla annyival, mint amennyivel az árbevétel nőtt, bár még így is 8,5m.

Ami jó, hogy ezek szerint van annyi cash a cégben, hogy ha ezt a szintet hozná évekig, akkor sem csődölne be, viszont ha ilyen szépen nő az árbevétel, akkor akár pár éven belül nyereséges is lehet.

Összességében- ha jól értelmezem- ez elég jó jelentés.

Ez az XPEV tényleg csak …

#870515 Fornit

Ez az XPEV tényleg csak a faktor célárat csinálta meg, azt is kereskedési időn kívül, és onnan le is fordult.