Tini unokatesómat is berántottam a tőzsdébe pár éve, tőle kapom a legjobb tippeket mostanában :D
Ez a legújabb: CRBP
Vélemény?

Tini unokatesómat is berántottam a tőzsdébe pár éve, tőle kapom a legjobb tippeket mostanában :D
Ez a legújabb: CRBP
Vélemény?

Amit meg eladtam tegnap (celsion ) az meg +15%-on...
c'est la fucktor!
Baba grafikonba bele lehet latni az emelkedest. Nalam egyebb kiszemelt az Xpev (kinai Tesla), marc 8an jelent, BlackRock is zsakolta par napja, valamint egyre tobben beszelnek is rola szamai is jok lesznek. Hosszabbra nalam favorit lehet.
Az Affirm jot jelentett, ennek ellenére afterban 8%-kal ment lejjebb. Épp mint a kinti hőmérséklet, az is -8.
Remélem nyaron is ilyen szoros lesz a korreláció az időjárás es a papirjaim arfolyamai között! (Es itt most nem egy nyári esőre vagyakozom)!
nyomorék Alibaba csak akkor tud emelkedni, ha nekem épp nincs.
Az a baj, hogy ahhoz, hogy vissza vegyem a 1 USD-ra kellene lemenni, amihez a faktor hatás most még kevés lesz....
Vettem ma infintity Pharma-t 5.5-ön. 15 perc múlva adtam el 4,82-n, most meg 5...
Én a hétfőn NEM megvásárolt Tilray-el vagyok így (25 USD-n annyira bele akartam venni, csak ittam egy sört és aznap nem léptem be a KBC-be, kedden meg mar 35 USD környékén volt....)
Tanulva ebből nehogy így járjak megint, ezért az Xpev-et elkezdem összeszedegetni lassacskán, kicsit hosszabb távra.
azért az, hogy jan 29-én eladtam sok sok db Sundial-t , az most hiányzik egy picit... :-(((((((
Advaxis vétel 1,22-n, de már teljesült is a faktor egy gyors 20%-os minusszal
nem , ezek még nem voltak.
Microstrategyt most ideiglenesen eladtam (1215), de 1000 körül visszaszállnék. Hátha korrigál a BTC...
Volt már ugye CTRM és TNXP és ZSAN-od is? Vagy ezekben jöhet még a faktor? :))
Berakom ide is, kis info TNXP-ről:
NNDM vétel, már volt ilyen részvényem, tehát nem garanált a 10% esés
BABA-ba van aki bele lát technikai alapon 320-at (Én nem vagyok chart mágus, de figyelem). NDRA-t nézted? Robinék most kicsit leszakadtak róla, de pár hete még talán 6 dollart emlegettek, ha jól emlékszem..... GHSI-t Én is tartom, ez még szerintem nem is a hype szakasz.