Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

origó részéről itt lehet…

#868769 Koffein Előzmény: #868768

origó részéről itt lehet a csúsztatás, hogy spotiról és appleről is törlésre került...

a rolling stones nem ír ilyesmit, csakhogy letiltották a rádiók, meg ennek ellenére a digitális eladások 327%al nőttek és az album eladások 1220%al... tehát, a rajongók támogatják a zenészt...

https://www.rollingstone.com/music/music-country/m...

Egyébként én most a Spot…

#868768 TrendMan Előzmény: #868767

Egyébként én most a Spotify-on látom a zenéit, akár egy nagykaliberü félrevezetés is benne van a pakliban.

Ebben az esetben a fehér…

#868767 TrendMan Előzmény: #868764

Ebben az esetben a fehér kapitalisták fordultak a saját fajuk ellen 1$-ral többért.

Ez is azt mutatja, hogy a mai társadalomban a pénz túlnőtt a saját társadalmi szerepén és romboló erővé vált.

úgy érzem, hogy ez az am…

#868764 Koffein Előzmény: #868755

úgy érzem, hogy ez az amcsi fehérek hibája, mert túltolják az ilyen esetek szankcionálását... feketék is viccelnek a fehérekről, a fehérek is a feketékről... és egy viccet így megtorolni egy picit túlzás... ahogy olvasom country zenész, hát nem sok fekete hallgathatja a zenéjét, mert a feketék rap, bluesba utaznak főként, tehát minimális fekete rajongója lehet, erre mindenhonnan törlik... szép új világ... remélem a mi kontinensünk nem fogja átvenni ezt a szokást..

demokrácia index

#868693 Fornit Előzmény: #868691

Csak 8 napot, 2 belépéses thai vízumom volt, és lejárt az első. Csak délen voltam, Bolaven plateau, Tad lo, Savannakhet.

demokrácia index

#868691 KawaBazsy Előzmény: #868689

Voltál már? Anno Thaiföldön bandáztam egy olasz tengerésszel, s ő mondta, h Laoszt nézzem meg mindenképp, mert fasza hely.

demokrácia index

#868689 Fornit Előzmény: #868687

Egy sarló kalapácsos zászlót láttam ott mutatóban, de külföldiként semmi különöset nem tapasztaltam.

demokrácia index

#868687 Koffein Előzmény: #868681

autoriter rezsimként van beállítva, a wikipédia szerint egypártrendszer van ott 75 óta

demokrácia index

#868681 TrendMan Előzmény: #868676

Nekem fogalmam nincs, milyen rezsim van most ott uralmon.

Lehet tán, hogy vörös khmerek titokban ismét átvették a hatalmat?