:-)
Úgy látom a fiúk közelről követik az eseményeket.
Ha már néző nincs, akkor legalább ők nézik.
:-)
Úgy látom a fiúk közelről követik az eseményeket.
Ha már néző nincs, akkor legalább ők nézik.
Csak akkor nyernénk ha X2-t tennék egy nagyobb összegben.
Nem tudom a mai U21 mérkőzés miatt aggódjam jobban a németek ellen vagy a holnapi vb-selejtező miatt a lengyelek ellen?
Ha jól tudom Gera eredménylistája eddig az U21 kapcsán nem túl acélos. Finoman fogalmaztam.
Az nem ugyanaz a Kovacsevics. Frimpongot adták el. És egyelőre Tocmak-ért sem hajlandóak annyit fizetni, mint amennyit kér érte a Fradi.
Az előző kérdés akkor lógva maradt, viszont úgy olvastam, hogy Tökmagot eladták az Antwerpennek.
MÁS
A Kovacsics nevű legjobb horvát játékosát eladta a Fradi?
A Chelsea-ben bukkant fel hasonló nevű most.
???
https://www.kicker.de/dardai-soll-hertha-retten-mi...
Mondjuk az első négy meccsen simán kikaphatnak Frankfutt/Bayern/Wolfsburg féle csapatok ellen.
szerintem simán vállalható. Pali most majd 2 évig pihenhetett.
A klub anyagilag megerősödött és elvileg erősebb kerete van, mint anno, azaz többet tud rotálni, erősebb a versenyhelyzet.
Nyilván ismeri a játékosokat, a téli átigazolási szezonban még meg tudnak szabadulni azoktól , akik személyiségükben nem megfelelőek és talán tudnak egy két olyan játékost venni, akik viszont azok lesznek.
Pali meg ebben a motiváció hirtelen fellendítésében jó, neki extra nehézséget a motiváció fenntartása okozza inkább, ezért is égett ki ennyire hosszú távon. Ugye egy ifi csapatot nem annyira nehéz motiváltnak tartani, hiszen ott a természetes motiváció, hogy fel akarnak kerülni a nagy csapatba. Illetve bekerülnek az ifibe és onnan 2-3 év alatt tovább is mennek, nem kell egy-egy műr jól lakott játékost akár 3-5 évig is motiváltan tartani.
Fel is kérték Dárdait egyenlőre köztes megoldásként:
https://www.kicker.de/hertha-trennt-sich-von-labba...
Nem tudom ez mennyire hálás szerep.
Összevásároltak mindenféle drága játékost, olyan a csapat, mint egy színtársulat rengeteg primadonnával, se védelem, se vezéregyéniség, ebből lehet és hogyan működőképes elegyet szerkeszteni?
Az InfoStart lepipálta az Index-et, ahol még semmilyen aktuális hír nincs: https://infostart.hu/sport/2021/01/24/hertha-szaba...
Tehát -->
InfoStart = 1 pont
Index = 0 pont
Origo = 1 pont
Telex = 0 pont
Mindenesetre k+a érdekes!
A Hertha sorozatos vereségei után úgy tűnik Klinsmann után most már Labbadia is lassan távozik.
A Kicker címlapján már Dárdairól cikkezik:
https://www.kicker.de/labbadia-vor-der-abloesung-7...
Érdekes lenne látni, hogy Dárdai mire képes a jelenlegi, elméletben alaposan felturbózott kerettel?
Ismét győzelem a közönségmentes stadionban.
Ezt a Sunajko nevű szélsőt nem tudom honnan akasztotta le a válogatott, de egész jó dolgokat művelt.
A közönség hiányától még a magyar kézilabda is megtáltosodik?
Futólag követem a Bologna szereplését az Olasz első osztályban, mióta Nagy ott játszott, aztán ő elment, de jött Ivica Mihajlovics edzőnek.
A nagy mágus, az első évadban kieső helyről a táblázat első felébe vezette a csapatot - időnként látványos játékkal.
Van két idősebb játékosa, egy 39 és egy 35 éves és a mostani sorozat terhelés közepette megkérdezték az edzőt, hogy milyen állapotban vannak ezek az idősebb játékosok.
- "Frissek, mint a rózsák" - így a válasz. "Ha az én időmben ebben a korban nekem kellett volna ennyi mérkőzést játszanom, valószínűleg meghaltam volna, de most már olyan edzésmódszerek vannak ..."
Vajon milyen edzésmódszerek teszik ezt lehetővé?
(Akár Ibrahimovics-csal is lehetne példálózni.)
???
Legjobb lenne eladni Tokmac-ot drágán (28 éves) és Isael-t aki erősen leszálló ágban van, meg is hízott rendesen.
Helyettük kellene egy 22-25 éves fiatal Tokmac-ot venni. Boli is jó lesz ha mondjuk Tokmac helyett ő fog játszani és akkor a középpályát kellene erősíteni meg a szélső védőket, mert sajnos nem nagyon tudtuk megtartani a labdákat. Lovre már lassú és egy normális beadása nem volt az egész BL szériában és a válogatottban sem.
Középpályán pedig Zubkov és Isael mellé/helyére is kellene valami erősítés, mert ők is gyengék voltak. Akivel elégedett voltam a BL szezonban, az Dibusz, többé kevésbé a védők ( Dvali, Frimpong, Botka, Kovacevic Blazic (bár rajta a végén több meccs is elment sztem) Heister, Sigér, Haratin, Somalia Laiduni, Boli és Tokmac. Töki egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből. A többiek meg epizódisták voltak. Civic is elég gyengus volt, nem csoda, hogy kikerült.
A válogatott számára jó lenne egy jó Vécseit felépíteni.
Egyébként ezzel a problémakörrel már Karinthy is foglalkozott.
Ő a --> "Napsütötte személy" elnevezést javasolta a feketékre.
Vajon Demba Ba (bantu nyelven 'Aki a dobot veri' ...)
https://www.spiegel.de/sport/fussball/demba-ba-bei...
(a képen balra) megértette volna, ha egy magyar bíró azt mondja a másik magyar bírónak, hogy a napsütötte személyt kell kiállítani?
A fentieken túl az egyetlen jó dolog ebben a történetben, hogy most a románokról végre széles-e világban mindenki tudja már, hogy rasszisták :-)